• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunu.. ben mi abartıyorum!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor
Kıskanmanın ölcüsü olmaz.Kıskanc kıskanctır.
Ama siz de elticilik oynuyorsunuz bakın? Her söylediğine takılıyorsunuz bu sekilde zaten ömrünüz eltinizle onun lafları sizin ama bu kadar da kıskançlık olmaz ki demenizle gecer.

Bende ayrı eve gelin gitmesini kıskandım
Yakında kvsi ona taşınır :KK70:
1631688093620.png

Siz herkesler beni kıskanıyor diyenlerden olmayasanız. Kıskanan insan açık açık söylemez düşüncelerini.
Ablamın yeni aldığı yatağı da çok güzel, ayy ne güzel bizim de almamız lazım dedim mesela bende. Ayyy ben şimdi ablamı mı kıskanıyorum :skandal::skandal:

Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor

Yalniz bu kiskanmak degil ki. iki tane oğlum var arkadaslarımin kizlarini gorunce 3. ye kiz garantisi verseler doğurum derim hep beraber güleriz.

Hatta bir ara esime takılıyordum kıbrisa gidip cinsiyet secimli tüp bebek mi yaptirsak diye.

Bunlarin hepsi espiri. Iki oglumu da cok seviyorum Allah yokluklarını göstermesin. Herkesin evladinada sağlık sıhat versin.

iki oğlum var, bunu bende diyorum. Kesin kiz olacak diye bilsem bugun hamile kalirim😂

Hanimefendi normal değilsiniz. Bunlar sizi kiskandigini gostermiyor. Siz herseyi oyle algılıyorsunuz.

aynı yorumu yapmısız.:halay::halay:

Oo eltili konu en sevdiğim adhhsd

Adı elti olunca direkt kıskanç etiketi yapıştırılıyor
Ben hayatımda hiç kimse için beni kıskanıyor diye düşünemedim ya

En fazla nedir bende bulunan bir şey hoşuna gitmiştir çevremdeki herhangi birinin ve keşke bende de olaydı demiştir, bunda hatalı bir duygu görmem ben
Her insanın diğer insanlarda hoşlandığı en az bir şey vardır, benim de olabilir, bunda ne var
Bırakın da insanlar yorum yapabilsinler her şeyi kıskanılan kim var bu hayatta

İş eğer bana zarar vermek istemesine, elimde gördüğü ve özendiği nimetin benden gitmesini istemesine kadar uzanmıyorsa ben doğal buluyorum
Böyle bir duygusu varsa da eğer yine de yapabileceğim bir şey yok çünkü bu imrenme kıskançlığı olmaz haset olur
Hasetçiye de bu duygusu yeterince zarar veriyordur zaten ama ben de gözüne gözüne sokmamaya gayret göstererek duygularını dengelemesine yardımcı olmaya çalışırım.

En olmazsa da asgari muhataplık yeter, selam veririm merhabaya kalmam

Oo eltili konu en sevdiğim adhhsd

Adı elti olunca direkt kıskanç etiketi yapıştırılıyor
Ben hayatımda hiç kimse için beni kıskanıyor diye düşünemedim ya

En fazla nedir bende bulunan bir şey hoşuna gitmiştir çevremdeki herhangi birinin ve keşke bende de olaydı demiştir, bunda hatalı bir duygu görmem ben
Her insanın diğer insanlarda hoşlandığı en az bir şey vardır, benim de olabilir, bunda ne var
Bırakın da insanlar yorum yapabilsinler her şeyi kıskanılan kim var bu hayatta

İş eğer bana zarar vermek istemesine, elimde gördüğü ve özendiği nimetin benden gitmesini istemesine kadar uzanmıyorsa ben doğal buluyorum
Böyle bir duygusu varsa da eğer yine de yapabileceğim bir şey yok çünkü bu imrenme kıskançlığı olmaz haset olur
Hasetçiye de bu duygusu yeterince zarar veriyordur zaten ama ben de gözüne gözüne sokmamaya gayret göstererek duygularını dengelemesine yardımcı olmaya çalışırım.

En olmazsa da asgari muhataplık yeter, selam veririm merhabaya kalmam

Ben de hic herkes beni kıskanıyor duygusuna kapılmam. Çünkü kendim kıskanç bir insan değilim.

Ben bu herkesler beni kıskanıyor triplerinde olan insanların kendilerinin de kıskançlık duygusunda olduğunu düsünüyorum.

kisi kendinden bilir isi misali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back