• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunu.. ben mi abartıyorum!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hic herkes beni kıskanıyor duygusuna kapılmam. Çünkü kendim kıskanç bir insan değilim.

Ben bu herkesler beni kıskanıyor triplerinde olan insanların kendilerinin de kıskançlık duygusunda olduğunu düsünüyorum.

kisi kendinden bilir isi misali.

Bu şey gibi hani taa annelerimiz zamanında "altınlarımı koluma taktım baktım eltim morarmış çatladı patladı valla" diye söylene söylene gezen ablalar yengeler vardı ya
Bir yerde demek ki biz bunu benimsemişiz ya da gen olarak taşımışız ve şu an hala öyle sanıyor olabiliriz

Önemli olan bu duyguyu hissettiysek bile perçinlememek
Kıskanılan kişiysek haz duymamak, gözüne sokmamak ya da kıskandığımız kişi için kötü duygulara izin vermemek aksine daha da mutlu olsun diye dua edebilmek

Bir de yakinen tanıdığımız insanların bile içinde ne fırtınalar kopuyor bilemeyiz
Dışardan çok iyi görünen bir şeyin kırıklarını göremiyoruz
Zarf başka mazruf başka
Ama yine de bir şeyler hoşumuza gidiyor ve kendimizde de olsun isteyebiliyoruz, insanoğlu böyledir çünkü, istemesi hiç bitmez

Böyle zamanlarda dönüp eltim ya da şu kişi beni kıskanıyor demek yerine ben de başka başka şeyler isteyebiliyorum, normal, kadın kendi evini kuramamış özgür olmak istiyor Allah nasip etsin diyebilmeyi tercih ederim.

Değişik bir vaka, herkesin her şeyini kıskandığını sanıyor. Yatağınıza rahat demiş, kendininkinin sert olduğunu söylemişse ne var bunda sizi mi kıskanıyor oluyor? Veya bir cahillik etmiş anlaşacağını sanmış, kaynanasıyla oturmaya başlamış, sonra pişman olmuşsa, bunu size söyleyince kıskanıyor mu oluyor? Allah akıl versin.

Siz bu kafayla çok yaşamazsınız. Sizin gibiler evlerden ırak diyeceğim de, her ailede var bir tane maalesef.

Allah sana daha iyisini nasib etsin deyip geçin. Bu durumu kökten çözmek zor gibi görünüyor.

Merhaba . Aşırı kıskanç bir eltiye sahibim . Yeni evli sayılırım. Eltimin davranışları yüzünden 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. Her şeyimi çok kıskanıyor. O kayınvalidem işe birlikte yaşıyor. Ve bunu kendisi istedi. Şimdi ise ayrı oturmamı kaldıramıyor. Bana açık açık evine gelmek istemiyorum senin rahat rahat kendi evinde olduğunu görünce benim sinirim bozuluyor diyor. Oysa durumum falanda iyi değil lüks bir yaşam sürmüyorum yani. Evimize aldığımız her şeyi kıskanıyor. Yatağımın yumuşaklığını bile kıskandı onunki biraz sertmiş.!!😒 evlilikten kısa süre sonra hamile kaldım onu kıskandı, bebeğimin cinsiyetini bile kıskandı kız olduğu için onunki niye erkekmiş😑😑 doğumda bana gelen çiçeği bile kıskandı. Artık kafayı yiycem. Daha anlatmadığım bir sürü şey.. ne yapmam lazım?? Yardım !!
Onu kıskandı bunu kıskandı 🤦🏼‍♀️ Allah aşkına başka derdiniz yok mu herkes kendi hayatına baksın.tamam anladık kıskandı. Umursamayın bu kadar basit . Siz ne kadar çok dikkat ederseniz o kadar gözünüze batar . Kıskanıyor da sanki evine mi alıp gidiyor Allah aşkına . Eltim yok diye şükür namazı kılacam sayenizde 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back