- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Yani eltisi hem kötü hem biraz manyak bi de üstüne eğitimsiz. Eğitimli olsa daha az sorun olurdu bu davranışları heraldeAnlamadığım şey neden eltinizin eğitim durumunu açıkladınız ? Yani konu içinde bu kısım hiçbirimizi ilgilendirmiyor...
Bu zamana kadar idare etmişsiniz, bayramdan bayrama görüyorsunuz sanırım ? O zaman gidiverin.
Eğitimle alakası yok bence yıllardır dışarıda çalışmış bir insan kendini geliştirmiş olmalı diye düşünyorumYani eltisi hem kötü hem biraz manyak bi de üstüne eğitimsiz. Eğitimli olsa daha az sorun olurdu bu davranışları heralde
Ya bence ara sıra görüştüğünüz insanları bu kadar takmayın gerçekten sağlıklı bir psikoloji değil. Bir haftalık lohusayken düğüne gitmiş diyorsun. Bunun sana ne gibi zararı var mesela? Yemek yapmıyormuş temizlik yapmıyormuş yapmasın kendi evi kocasıyla kendi sorunu. Ben de yapmıyorum eltim görümcem bu konuda ağzını açarsa ağzını yırtarım yani kimi ne ilgilendirir? sana ne yaptı mesela iftira attı mı hakaret etti mi ne bileyim evine gittin kovdu mu bunları anlat tamam. Ama onun akıl hastası, eğitimsiz bilmem ne olması, istemede kahve yapmaması direkt seni ilgilendiren şeyler değilEğitimle alakası yok bence yıllardır dışarıda çalışmış bir insan kendini geliştirmiş olmalı diye düşünyorum
Bence senin eşinin aileside aynı eltin gibi tabirinle hasta.Hanımlar ciddi ciddi akıl hastası oldugunu düşünüyorum elti demek bile gelmiyor içimden.Bunu ilk istemeye gittiklerinde banyodaymış çıkmış neyse kahve bile yapmıyormuş ablası uyarmış.Her neyse millete anca bakıp bakıp gülüyormuş.16 yaşından beri temizlik işlerinde çalışmış ortaokul okumuş.Evlendiler kv bize lise mezunu diyo bende dedim ki hangi lise bu apışıp kaldı okumadım ben dedi.İnsan olsun o ayrı mesele tabi ki.Ben 1 yıllık evliyim o zamanlar ve hamileyim insan gibi yaklastım bir derdi, sorunu ,alışamadıgı sey olursa yardımcı olabilecegimi söyledim.Kendisi kv ile birlikte yaşıyor.Sonra gurbete gittik biz bir yıl sonra geldik, bu arada bayramlarda kv ararken bunu da bayramını kutlarım ama o hiç aramaz.Geldim ki bu gitmiş yerine başkası gelmiş bana karşı bir tavırlar surat beş karış benden kaçıyor resmen aramızda hiçbir şey geçmedi sanırım kv felan doldurdu.Ben de haliyle mesafeli davrandım.Senede 1 geliriz araba aldı kp eve ,daha eşim bekarken, arabayı kıskanırdı biz gelince bir yerlere giderdi, normalde gezen tip degiller.Bir gün laf arasında köye gidecez diye dedim araba bize lazım dedi halbuki ben ailemlerle gidecektim, araba lafı bile geçmedi.ben çocuguna hediye alırdım kıyafeti var felan derdi.Çocugu oldu ya kv ye baktırıyor daha 40 ı çıkmadan çalışmaya basladı, halbuki dogum izni vardı.Gece bile cocugu kv ye atıyor bebek ya daha 1 aylık. Lohusa iken daha 1 haftalık bebegi kv ye bırakıp dugune gitti.İlgisiz, yıllar geçti 2. çocuk da oldu o da aynı sekilde haftasonu bile cocuklarından kaçar, kv bırakıp gezmeye gider bu 10 yıl içinde ne yemek yapmış,ne temizlik ne eve bir şey almış, yiyecek tarzında ne de faturaları ödemişler.Ben hala resmiyim ama benim kzım geldiginde, çocuk bunu istemiyordu gitsin gelmesin diyordu ,annesi ses etmiyor, ben de insan gibi çocuga neden öyle diyorsun siz kuzensiniz derken bana bagırdı cocugun psikolojiisni bozuyormusum, gerizakalı aptal gibi laflar etti.Ben de terbiyeni takın dedim.Sürekli laf sokmalar, beni germeye calışıyor.Bir şey söyleyecek ya ,ogluna söylüyor guya bana söyledigi seyi.Kv yemek yap der yaparım onu kıskanır,Temizlik yaparım onu kıskanır,sonra temelli bura geldik, ayrı yaşıyorduk sudan sebepten yine bana bagırdı küfür etti.Eşime dedim sen beni savunmadın bu 2 oldu eger 3. olursa ya ona ya bana susmam artık dedim.Kv kolu kırıldı çalışmaya devam etti, çocukları yine ona bıraktı kv iyleşti gezmeye gitti 1 haftalıgana ,hemen izin almış asıl sorun da şu bütün ev halkı ne oldugunu bildikleri halde onu iyi gösteriyolar, hem çevrelerine hem de bana ,biraz sinirli vs diyorlar.Yemezler canım gördüm yüzünü.Allaha havale ettim en son da sen tut kayınbabaya güzel bir saydır adam kalp krizinden gidecekmiş küfürler neler neler.Üzülmedim ama, çünkü bana bagırdıgında onu savunmuşlardı hem de haksız oldugunu bile bile ve beni evden kovmuşlardı hem emzikliydim hem oruçluydum hem de eşim rahatsız baygın yatıyordu, haliyle hanfendi kendini haklı görüyordu.Hala beraber yaşarlar o oldugu zaman evlerine gitmem ama bayramda mecburuz mesafeli davransam da bir kulp buluyor hiç bulmassa çocuklarda kulp buluyoır ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten akıl hastası mı onu da bilmiyorum.Anlatacak çok seyler var ama çok uzun, teşekkür ederim uzun oldu Hakkınızı helal edin.
Paragrafları gayet iyi biliyorum ben su mezunuyum diyip kendimi övdüğümü de hatırlamıyorum.Ortaokul mezunu derken aşagılamadım yorumları iyi okuyun.Kayınvalidem lise mezunu gibi gösterdiği için yazdım.Fesat demeniz için bir insanı tanımanız lazım ilk önce.Hangisi normal yaptıklarının ben anlayamadım.Eltiye ortaokul mezunu demissiniz ama sizin de dogru duzgun cumle kuracak kadar, paragraf yapacak kadar bir egitiminiz yokmus. (Yanlis hatirlamiyorsan ilkokulda gosteriliyor).
Neyse genel olarak izlenimim, elti dengesiz olabilir ama siz de fesatsiniz. Bazi seyleri evet kabul edilemez seyler ama normal olan seyleri bile sorun olarak yazmissiniz. Bunda iyi niyet goremedim.
Paragrafları gayet iyi biliyorum ben su mezunuyum diyip kendimi övdüğümü de hatırlamıyorum.Ortaokul mezunu derken aşagılamadım yorumları iyi okuyun.Kayınvalidem lise mezunu gibi gösterdiği için yazdım.Fesat demeniz için bir insanı tanımanız lazım ilk önce.Hangisi normal yaptıklarının ben anlayamadım.
Haklısınız dişyelim ama evet bende kadınım ,söyle söyleyeyim 1 haftalık bebek sürekli annesini emmek ister düğüne gittigi yer 1 saat uzaklıkta ve sütünü sagmadı,çünkü sagma makinası yoktu bu normal mi bebegi aç bırakmak.Peki ona destek çıkan aile de normal mi.Bunu anlatmam da aslında kv benim cocuk 1 yaşındaydı düğün vardı yakındı gidecegim yer bakarmısın demiştim bakamam eltimin cocuguna bakacam demişti.Sanırım burdakı sorun elti değil aslında ,kayınvalide.kusura bakmayın yazdiklariniz içinde sizi ilgilendiren tek konu
kuzeninin kızınıza tavrı.ve oradaki tavır.
bunun sebebide belliki görüşmek görüşturmek istemiyor.
bir haftalık bebeği bırakmış düğüne gitmis felan.bunların lafını etmek bir kadın olarak çok ayıp.
sizde doğum yapmışsınız.anlarsınız halden.
2 çocuğum var beş dk kimseye bırakıp bir yere gitmedim gidemedim.
keşke emanet edebileceğim birileri olsaydida bir iki saat çıkıp insan içine karissaydim.
bir nefes alsaydım.bu vicdansizlik değil.kötü annelik hiç değil.
herkes bizim gibi sizin gibi olmak zorunda değil.
biraz anlayışlı olun.
kendine kokmuştur gelene kadar çıkarım demiştir yetisememistir v.s v.s
kimi ne ilgilendirir?
bunları size anlatıp sonra yine (oğluna alıp) böyle aranızdaki sorunlarda onun tarafını tutan da sizin kv deniz değil mi??
boşuna yoruyorsunuz kendinizi.
eltinizde gayet akıllı bence.
hatta fazlasıyla..
merhaba merhaba edin geçin hazetmiyorsaniz.o kadar zor değil.
kim ne yaparsa yapsın ilgilenmeyin.
Teşekkür ederim beni yanlış anlıyorlar sanki kıskandım hasetlendim gibi ve bunları normal karşılayanlara sasıyorum.Beliki beni ilgilendirmez amenna ama normal ne var diyenleri anlayamacagım kusura bakmasınlar.Görücü gidelen bir kız saatler öncesinden hazırlarnır süslenir benim bildigim, üstelik eşiyle anlaşarak istenmiş.11 yıllık evliyim gösteremedim uzaktaydım 9 yıldır nasıl olsa gidecem dedim hep ve eşim çok susturdu.Bence senin eşinin aileside aynı eltin gibi tabirinle hasta.
İstenmeye yada görücü gidilen bir kız nasıl banyodan çıkar, kahve yapmaz, millete bakarbakar güler, ve en önemli detay eşinin ailesi bu kızı nasıl beğenip oğullarına bu hnm kızı eş olarak alırlar.
Yanlız şöyle bir gerçek var, fakat maalesef Türkiye'de bu geçerli değil. Herkes evliliğe uygun değildir evlilik yürütemez. Evliliğe uygun olmayan insanlar evleniyor, çocuk yapıyorlar üstüne bonus olarak.
Kaç yıllık evlisiniz bu güne kadar idare etmissiniz.
Neden baştan tavrınızı göstermediniz.
Şu an tavır almak için çok geç die düşünüyorum.
Genede tavrımı göstereceğim diyorsanız, ya gitmeyin yada giderseniz o şahıs yokmuş gibi davranın.
Ben çözemediğim için dışarıdan birilerinin fikirlerini almak istedim.Bana göre normal değil hali tavırla ki başkaları da söyledi bana çevresindeki kişilere olan tavırları anormalmış.Kayınvalidem normal gibi göstermeye çalıştıgı için acaba insanız olabilir ben mi yanlış düşünüyorum dedim.Ama sizde tanımadığımız insana sadece kendi anlattiginizla akil hastasi mi diye bize soruyorsunuz..
kesinlikle burdaki tepkiniz aslında etliye değil kv deye.Haklısınız dişyelim ama evet bende kadınım ,söyle söyleyeyim 1 haftalık bebek sürekli annesini emmek ister düğüne gittigi yer 1 saat uzaklıkta ve sütünü sagmadı,çünkü sagma makinası yoktu bu normal mi bebegi aç bırakmak.Peki ona destek çıkan aile de normal mi.Bunu anlatmam da aslında kv benim cocuk 1 yaşındaydı düğün vardı yakındı gidecegim yer bakarmısın demiştim bakamam eltimin cocuguna bakacam demişti.Sanırım burdakı sorun elti değil aslında ,kayınvalide.
Haklısın normal karşılayanları bende anlamıyorum.Teşekkür ederim beni yanlış anlıyorlar sanki kıskandım hasetlendim gibi ve bunları normal karşılayanlara sasıyorum.Beliki beni ilgilendirmez amenna ama normal ne var diyenleri anlayamacagım kusura bakmasınlar.Görücü gidelen bir kız saatler öncesinden hazırlarnır süslenir benim bildigim, üstelik eşiyle anlaşarak istenmiş.11 yıllık evliyim gösteremedim uzaktaydım 9 yıldır nasıl olsa gidecem dedim hep ve eşim çok susturdu.
Paragrafları gayet iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?