- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Hanımlar ciddi ciddi akıl hastası oldugunu düşünüyorum elti demek bile gelmiyor içimden.Bunu ilk istemeye gittiklerinde banyodaymış çıkmış neyse kahve bile yapmıyormuş ablası uyarmış.Her neyse millete anca bakıp bakıp gülüyormuş.16 yaşından beri temizlik işlerinde çalışmış ortaokul okumuş.Evlendiler kv bize lise mezunu diyo bende dedim ki hangi lise bu apışıp kaldı okumadım ben dedi.İnsan olsun o ayrı mesele tabi ki.Ben 1 yıllık evliyim o zamanlar ve hamileyim insan gibi yaklastım bir derdi, sorunu ,alışamadıgı sey olursa yardımcı olabilecegimi söyledim.Kendisi kv ile birlikte yaşıyor.Sonra gurbete gittik biz bir yıl sonra geldik, bu arada bayramlarda kv ararken bunu da bayramını kutlarım ama o hiç aramaz.Geldim ki bu gitmiş yerine başkası gelmiş bana karşı bir tavırlar surat beş karış benden kaçıyor resmen aramızda hiçbir şey geçmedi sanırım kv felan doldurdu.Ben de haliyle mesafeli davrandım.Senede 1 geliriz araba aldı kp eve ,daha eşim bekarken, arabayı kıskanırdı biz gelince bir yerlere giderdi, normalde gezen tip degiller.Bir gün laf arasında köye gidecez diye dedim araba bize lazım dedi halbuki ben ailemlerle gidecektim, araba lafı bile geçmedi.ben çocuguna hediye alırdım kıyafeti var felan derdi.Çocugu oldu ya kv ye baktırıyor daha 40 ı çıkmadan çalışmaya basladı, halbuki dogum izni vardı.Gece bile cocugu kv ye atıyor bebek ya daha 1 aylık. Lohusa iken daha 1 haftalık bebegi kv ye bırakıp dugune gitti.İlgisiz, yıllar geçti 2. çocuk da oldu o da aynı sekilde haftasonu bile cocuklarından kaçar, kv bırakıp gezmeye gider bu 10 yıl içinde ne yemek yapmış,ne temizlik ne eve bir şey almış, yiyecek tarzında ne de faturaları ödemişler.Ben hala resmiyim ama benim kzım geldiginde, çocuk bunu istemiyordu gitsin gelmesin diyordu ,annesi ses etmiyor, ben de insan gibi çocuga neden öyle diyorsun siz kuzensiniz derken bana bagırdı cocugun psikolojiisni bozuyormusum, gerizakalı aptal gibi laflar etti.Ben de terbiyeni takın dedim.Sürekli laf sokmalar, beni germeye calışıyor.Bir şey söyleyecek ya ,ogluna söylüyor guya bana söyledigi seyi.Kv yemek yap der yaparım onu kıskanır,Temizlik yaparım onu kıskanır,sonra temelli bura geldik, ayrı yaşıyorduk sudan sebepten yine bana bagırdı küfür etti.Eşime dedim sen beni savunmadın bu 2 oldu eger 3. olursa ya ona ya bana susmam artık dedim.Kv kolu kırıldı çalışmaya devam etti, çocukları yine ona bıraktı kv iyleşti gezmeye gitti 1 haftalıgana ,hemen izin almış asıl sorun da şu bütün ev halkı ne oldugunu bildikleri halde onu iyi gösteriyolar, hem çevrelerine hem de bana ,biraz sinirli vs diyorlar.Yemezler canım gördüm yüzünü.Allaha havale ettim en son da sen tut kayınbabaya güzel bir saydır adam kalp krizinden gidecekmiş küfürler neler neler.Üzülmedim ama, çünkü bana bagırdıgında onu savunmuşlardı hem de haksız oldugunu bile bile ve beni evden kovmuşlardı hem emzikliydim hem oruçluydum hem de eşim rahatsız baygın yatıyordu, haliyle hanfendi kendini haklı görüyordu.Hala beraber yaşarlar o oldugu zaman evlerine gitmem ama bayramda mecburuz mesafeli davransam da bir kulp buluyor hiç bulmassa çocuklarda kulp buluyoır ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten akıl hastası mı onu da bilmiyorum.Anlatacak çok seyler var ama çok uzun, teşekkür ederim uzun oldu Hakkınızı helal edin.