Aslında en büyük ittifak olmaları gerekirken (zira düşmanları aynıdır) neden bozguna düşerler hiç anlamam???
Sanırım her ikisinide gizliden gizliye dolduruşa getiren kayınvalidenin gazına geliyorlar.
Not:
Yeri gelmişken yazayım dedim;belki sevgili eltimde bu formunda üyedir
Elticim;hani 892 kere anlattığın,hani seni ilk görmeye geldiklerinde damadı eşim sanmışsın(eşim o zaman 16 yaşında,eltimde) ve çok beğenmişsin ya...Sonrada esas oğlanın abi olduğunu(23) öğrenince '' ıyyyy bu ne yaa '' demişsin ya,yeter artık tatlım ya anlatma artık.
ah ahh eltin var demek derdin var demekmiş.. merak ediyorum sizde düğünlerde yapılanlardan dolayı eltinizle sıkıntı yaşadınızmı? eşimin abisi 10 yıl önce evlenmiş biz yeni evliyiz ve ikimizde çalışıyoruz eltim ise çalışmıyor.. evlenirken ailelerin yardımlarıyla yetinmeyip evimizin bi çok şeyini kendimiz aldık eltim ve eşi sanki hepsini eşimin ailesi yapmış gibi düşündü.. bu yüzden eşimin teyzelerine dert yanmış onlarda bana tavır aldılar sanki çok aç gözlüymüşüm gibi bi sürü akıl verdiler düğünden sonra ben ne olduğunu bile anlayamadım.. eltim düğünden önce eşini de doldurmuş düğünde yabancı bir misafir gibi davrandılar.. eşim de bu duruma çok bozuldu ve şimdi hiç görüşmüyorlar ben de bu durumdan kendimi suçluyorum çünkü ben dşüncelerimi rahatça ifade edebilen biriyim kayınvalidem adet, gelenek veya isteklerini sen dile getirmedikçe yerine getirmez ben söyledim bazı aklına getiremediklerini eltim ise susmuş zamanında ama içinden de kin beslemiş bu yüzden şimdi de içinde kalmış yapılmayan şeyler..
Akşam akşam guldurdun benı sidik yarışıSidik yarısına girdikleri icin..
Herkes icin gecerli olmasa da cogu icin konusacak olursam böyle..
Bana o yapılmadı, alınmadı vs. vs. uzaaaar gider..
Aslında iyi geçinmeleri gerekir eltilerin ama genelde kıskançlık, karşılaştırma vs giriyor araya.
Eğer kv_kp baştan eşit davranırsa gelinlerine pek sıkıntı olmuyor.
ama genelde davranıştan, maddiyata evlat ayırımı yapıldığı için kıskançlıklar çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?