ah ahh eltin var demek derdin var demekmiş.. merak ediyorum sizde düğünlerde yapılanlardan dolayı eltinizle sıkıntı yaşadınızmı? eşimin abisi 10 yıl önce evlenmiş biz yeni evliyiz ve ikimizde çalışıyoruz eltim ise çalışmıyor.. evlenirken ailelerin yardımlarıyla yetinmeyip evimizin bi çok şeyini kendimiz aldık eltim ve eşi sanki hepsini eşimin ailesi yapmış gibi düşündü.. bu yüzden eşimin teyzelerine dert yanmış onlarda bana tavır aldılar sanki çok aç gözlüymüşüm gibi bi sürü akıl verdiler düğünden sonra ben ne olduğunu bile anlayamadım.. eltim düğünden önce eşini de doldurmuş düğünde yabancı bir misafir gibi davrandılar.. eşim de bu duruma çok bozuldu ve şimdi hiç görüşmüyorlar ben de bu durumdan kendimi suçluyorum çünkü ben dşüncelerimi rahatça ifade edebilen biriyim kayınvalidem adet, gelenek veya isteklerini sen dile getirmedikçe yerine getirmez ben söyledim bazı aklına getiremediklerini eltim ise susmuş zamanında ama içinden de kin beslemiş bu yüzden şimdi de içinde kalmış yapılmayan şeyler..
Son düzenleme: