- 6 Mayıs 2024
- 2.933
- 3.031
- 29
Kim önce doğurursa ilk torun olacakmışta onun çocuk düşünmesi sizi strese sokacakmışta bunlar normal mi sizce?Neyi yarıştırıyorum mesela bi anlatsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim önce doğurursa ilk torun olacakmışta onun çocuk düşünmesi sizi strese sokacakmışta bunlar normal mi sizce?Neyi yarıştırıyorum mesela bi anlatsana
İlk torun derdine düşen ben değilim yazdığımı okumamışsınız yada anlamamışsınız diyelim ben 1 yıl o yeni evlendi ben bebek istediğimi söylemiştim zaten ilk torun derdine düşen o oldu onun çocuk düşünmesi beni strese sokmuyor çocuk istemiyorlar borçları var eşi farklı konuşuyor kendisi sadece bana farklı konuşuyor ama bana istiyormuş gibi konuşup strese sokuyorKim önce doğurursa ilk torun olacakmışta onun çocuk düşünmesi sizi strese sokacakmışta bunlar normal mi sizce?
Arkadaşım kadın kendi halinde mi kendi halimde olan birisi benim neden bebeğim olmadığıyla mı ilgilenir neden kadın doğumcuya gittiğimde mi ilgilenir yapmayın Allah aşkına yaşının büyük olması ile laf sokmamın. Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi oKadın kendi halinde borç falan derdine düşmüşde daha çok siz fitne fücur peşine düşmüş gibisiniz hemde yaşı büyükse ne olmuş yani tam anlayamadım yaşı büyük olan insanların bişeylere hakkı yokmu?
İşte strese giriyorsunuz :) sebep? Size ne milletin çocuğundan? İster yapar ister yapmaz? Sizde ailenin ilk torunu olma olayını takmasanız stres olmazdınız. Buraya gelipte konu açmazdınız. Bunları düşünmek aklınıza bile gelmezdi o yüzden sizde yarışıyorsunuz. Birde utanmadan yok yaşın geç felan demişsiniz ne kadar ayıp ya bir kadın başka kadına yaşın geç çocuk sıkıntı felan der mi? Karşınızdakine laf söylemeden önce bence bir kendinize bakınİlk torun derdine düşen ben değilim yazdığımı okumamışsınız yada anlamamışsınız diyelim ben 1 yıl o yeni evlendi ben bebek istediğimi söylemiştim zaten ilk torun derdine düşen o oldu onun çocuk düşünmesi beni strese sokmuyor çocuk istemiyorlar borçları var eşi farklı konuşuyor kendisi sadece bana farklı konuşuyor ama bana istiyormuş gibi konuşup strese sokuyor
Kadını tanımıyoruz belki cidden ikinizde de sıkıntı var ama sizin ciddi anlamda bı üslup sıkıntınız var emin olunArkadaşım kadın kendi halinde mi kendi halimde olan birisi benim neden bebeğim olmadığıyla mı ilgilenir neden kadın doğumcuya gittiğimde mi ilgilenir yapmayın Allah aşkına yaşının büyük olması ile laf sokmamın. Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
Yok artık. Paçoz olan sizsiniz bence. üsluba bak.Arkadaşım kadın kendi halinde mi kendi halimde olan birisi benim neden bebeğim olmadığıyla mı ilgilenir neden kadın doğumcuya gittiğimde mi ilgilenir yapmayın Allah aşkına yaşının büyük olması ile laf sokmamın. Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
Aşkım ilk torun derdine düşecek bi durum yok ana turp baba şalgam derdim bu değil ister istemez bebek olayında hassas olduğumu anladığı için irdeliyor içten içe hamile kalmamı istemiyor neden kilo verdiğimi araştırıyor şimdi sana bunları yapan orda burda benek istediler ama olmadı diyen birisine sen sessiz mi kalırsın laf mı sokarsın çok polyanacısınız gerçekten karşımdakine laf söylemeden kendime bakıyorum merak etme o beni hamile kalamamazlıktan vurduğu için bende onu yaşından dolayı vurdum hiçte pişman değilim kusura bakmayın o bana laf sokacak ben ona aman eltim mi diyeceğimİşte strese giriyorsunuz :) sebep? Size ne milletin çocuğundan? İster yapar ister yapmaz? Sizde ailenin ilk torunu olma olayını takmasanız stres olmazdınız. Buraya gelipte konu açmazdınız. Bunları düşünmek aklınıza bile gelmezdi o yüzden sizde yarışıyorsunuz. Birde utanmadan yok yaşın geç felan demişsiniz ne kadar ayıp ya bir kadın başka kadına yaşın geç çocuk sıkıntı felan der mi? Karşınızdakine laf söylemeden önce bence bir kendinize bakın
Bence siz üremeyinSebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
Neden sizin hamile kalmanızı istemiyor, eltiniz mi bakacak çocuğa.Aşkım ilk torun derdine düşecek bi durum yok ana turp baba şalgam derdim bu değil ister istemez bebek olayında hassas olduğumu anladığı için irdeliyor içten içe hamile kalmamı istemiyor neden kilo verdiğimi araştırıyor şimdi sana bunları yapan orda burda benek istediler ama olmadı diyen birisine sen sessiz mi kalırsın laf mı sokarsın çok polyanacısınız gerçekten karşımdakine laf söylemeden kendime bakıyorum merak etme o beni hamile kalamamazlıktan vurduğu için bende onu yaşından dolayı vurdum hiçte pişman değilim kusura bakmayın o bana laf sokacak ben ona aman eltim mi diyeceğim
Kendi annem bile bilmez kadın doğum doktoruna gittiğimi, niye kayınvalideyle beraber gidiyorsunuz? Belki de kadın sormuyor ilgilenmiyor bile ama kayınvalidenin çenesi durmuyor, her şeyi herkese anlatıyor olamaz mı? İlk torunmuş, ona kalırmış, sanki feodal aşiret ağası, sanki babadan ilk çocuğa geçen monarşi. Bence de önünüze işinize bakın. Çocuk musunuz elinizden tutup doktora götürüyorlar sizi? Kayınvalideye bir şey mi ispatladınız, soylarının süreceğinden mi emin olmak istedi? Saraya satılan köle kadınlar gibi doğurganlığınızı mı test ettiler?Arkadaşım kadın kendi halinde mi kendi halimde olan birisi benim neden bebeğim olmadığıyla mı ilgilenir neden kadın doğumcuya gittiğimde mi ilgilenir yapmayın Allah aşkına yaşının büyük olması ile laf sokmamın. Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
S***** G** (Defol) orospuValla “paçoz” kelimesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı, sizden âlâ paçoz göremedim ben açıkçası. Umarım allah ikinizi de evlatla, evlat sahibi olmakla sınamaz.
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH yuh terbiyesiz varoşS*** G (Defol) orospu
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH kudur varoş
OrospusunAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH yuh terbiyesiz varoş
Şimdiden doğurup yetiştireceğiniz çocuklara üzüldüm.S*** G (Defol) orospu
Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
S*** G (Defol) orospu
Orospusun