Ben henüz nişanlıyım eltim ve kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar bize geldiler geçen ay bekar görümcem, eltim ve kayınvalidem birbirimizi hiç tanımıyorduk onlar maraşlı biz malatyalıyız geldiler hem görümcemle hem kayınvalidemle çok iyi anlaştık hala da görüşüyoruz tlfda kayınvalidem bir kıyafet alacak benim gözlerimin içine bakıyo beğenirsem alıyo beğenmezsem bırakıyo sohbet ettik sürekli ama eltimin beni kıskandığını o zaman anladım 3 gün bizde kaldılar sürekli suratı asıktı konuşmuyo falan, sonra nişanlım dediki o cahildir seni kıskanıyor olabilir sen asil davran falan dedi öyle yaptım şimdi kayınvalidemin telefonu olmadığı için kayınvalidemle görüşmek için eltimi arıyorum telefona hemen kayınvalidem çıkıyo, benim ismimi görünce telefona bakmadan kayınvalideme veriyor muş sevimsiz, ne kadar sinirlendim ama olsun böyle olunca ki,min iyi kimin kötü olduğu anlaşılıyor, benim şansım kayınvalidemlerle aynı şehirde olmayacak olmamız tatillerde gideriz arada bir görüşürüz ama onun ki öyle değil daha bir yıl olmadı evleneli kaynımla görümcemin arasın bozmuş kendisi de görümcemle konuşmuyor, yavaş yavaş kendini gösteriyor herkese ama kızlar size tavsiyem eşinizin ailesi görümceniz eltiniz ne kadar kötü olsa da bunu eşinizle paylaşmayın olumsuz sonuçları oluyor kendi içinizde halletmeye çalışın