elti muhabbeti:)

ayy ay. bu muhabbetler çok fecii ya. Allah'ım dürüst,ahlaklı kişilerle akraba etsin hepimizi.

benim eltim yok. ama 3 görümcem var. şimdilik dillerinden düşmüyorum, muhabbetimiz çok iyi hepsiyle de. Allah muhabbeti,sevgi- saygıyı artırsın. olumlu yaklaşmak ve mesafeyi korumak en önemlisi sanırım. yuvalar huzurlu olsun da...

ah ah ne eltimden nede görümcemden yana sansim varmis meger.Her ikisindende nefret ediyorum.Ama ortayi bulan yokki.Ben görümcemle ayni yasit olmama ragmen kaynanam kizina toz kondurmus her zaman kizim sen yapma yengen yapar kizim git dinlen yengen yaper kizim yengenden izin aldim gec sen odana allahim ya bide agzimi acsamya bisey dedigim yok oysa.Valla ne olursa olsun hic kimse kizinla gelinini ayni tutamaz bu mümkün degil ama orta yolu bulabilir.Is byüklerden bitiyor ben evin ilk geliniyim esim evin en büyügü sonra erkek bide olamaz olasica kiz kardesi var.Allahim ya bi insan bu kadar kiskanc olur resmen insan hissediyor bunu resmen cekemiyor beni cünkü kendi beceriksizin teki.O dert bitmeden bide elti cikti.Kaynanam bana yapmadigi herseyi ona yapti benim aileme cen cen ceneleri durmuyodu aman bunda mum yutmus gibiydi.Hakkim olsun.bende hep borclulardi hic para yoktu eltim geldi paralandilar masallah.ama rabbim görüyo öbür dünyada hesabibi ona verecek ben artik sineye cekiom.Cok konustum ama insan yagmasa bile gürler.Ona ragmen ben eltime herseyi yaptim kaynanama sacimi süpürge ettim ama nerdeeeeeeeee.Onun herseyini düsünüyo kizim sunun yok bunun yok yazik mazik neymis bana hevesleniyomus falanda eee ben???insan derki kizim sanada zamaninda yapamadim ama seninde begendigin seyler varsa sanada alim ama nerdeeeeeeeeeeeeeee eben anca söför gibi onlari getir götür biktim ya resmen artik allahtan biraz uzak oturuyom eltimle altli üstlü yesinler birbirlerini insallah benim yaptiklarimi odana hic göremedi göremesinde eltim cok yapmacik agzi yagli oldugundan kazaniyo.ama ben neysem o yum oymanaya gerek yok.Allah o görümcemde bana ne yaptiysa gittigi kapida tek tek aynisini yasasin ve ben aklina gelim.Ama o cadi o kadar akilliki belli etmez.ama bunlara ragmende kocam dünyalar iyisi o yüzeden katlaniyorum degerimi bilo cünkü.Offfffff ne doluymusum be eeee kolay degil 3bucuk yildir ayni tas yni hamam.

ayyy canım cok zor yaa senin işin

Kizlar Peynir gemisi yurur elti gemisi yurumeeeeeezzzz, benim canikom eltimle ikimizin gemisinin adi Titanic :dance:

Son düzenleme:
Ne iyi anlaşıyoruz ne de anlaşamıyoruz diyemem..Hiç samimiyetimiz yok,kişisel olarak ta tanımıyorum fazla kendisini..Uzak şehirlerde yaşıyoruz ve kendisi de bir üniversitenin hukuk fakültesinde Ceza Hukukçusu öğretim üyesi olarak sürekli yurt dışına çıkan kariyer yapmaya çalışan biri....

benimde bir eltim var ne iyi ne kötü bende anlamıyom bazen bi bakmışsın ortalıgı karsıtırmış halbuki ben onu ablam gibi severim.....aklinialirimsmile
sonra ögrendimki kuma kumayı cekermiş elti eltiyi çekemezmiş......:umursamaz:
ben ne alsam oda alıyo ben ne yapsam oda aynısını yapmaya calışıyo.....bayanssulusmile
kaynanamlada arası çok feciiiii kötüdende beterrrr hiç anlaşamıyolar ve hiç sevmezler birbirlerini o yüzden benimde kötü olmamı istiyo ama ben asla bunu yapmam sonucta eşimin annesi......alsanaalsanasmile
bende diyorumki bana dokunmayan yılan bin yasasın......boshayallersmile

Nişanlım tek çocuk olduğu için ne eltim nede görümcem olacak.
Bende keşke olsa idi diyordum ama yazılanları gördükçeee olmadığı daha iyi dedim

benimde eltim var ama şöyle amcamızın gelini biz ona da elti diyoruz henüz kaynım evli değil rabbim iyilerle karşılaştırsın onu da şimdiki eltimde sağolsun güleçtir iyidir yaşı küçük olduğundan biraz fazlasıyla cahil buda aramızda bi rekabet oluşturuyo yengemler falan onun yanında hep beni övüyolar beceriklidir hamarattır her işin üstesinden gelir akıllıdır vs..buda haliyle kıskanıyo ve herşeyimi taklit ediyor giyimime kuşamıma varana kadar bende ona sinir oluyorumalsanaalsanasmile

Benimde bir eltim olucak kısmetse. Çok samimi değiliz, çok muhabbetimiz yok. Zaten yurt dışında yaşıyolar onlar, ama severiz birbirimizi tanıdığımız kadarıyla. ıki tane de görümcem var, birini çok severim, yurt dışında yaşıyo O da, birini biraz daha az severim, burdakini yani. :))

Ben henüz nişanlıyım eltim ve kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar bize geldiler geçen ay bekar görümcem, eltim ve kayınvalidem birbirimizi hiç tanımıyorduk onlar maraşlı biz malatyalıyız geldiler hem görümcemle hem kayınvalidemle çok iyi anlaştık hala da görüşüyoruz tlfda kayınvalidem bir kıyafet alacak benim gözlerimin içine bakıyo beğenirsem alıyo beğenmezsem bırakıyo sohbet ettik sürekli ama eltimin beni kıskandığını o zaman anladım 3 gün bizde kaldılar sürekli suratı asıktı konuşmuyo falan, sonra nişanlım dediki o cahildir seni kıskanıyor olabilir sen asil davran falan dedi öyle yaptım şimdi kayınvalidemin telefonu olmadığı için kayınvalidemle görüşmek için eltimi arıyorum telefona hemen kayınvalidem çıkıyo, benim ismimi görünce telefona bakmadan kayınvalideme veriyor muş sevimsiz, ne kadar sinirlendim ama olsun böyle olunca ki,min iyi kimin kötü olduğu anlaşılıyor, benim şansım kayınvalidemlerle aynı şehirde olmayacak olmamız tatillerde gideriz arada bir görüşürüz ama onun ki öyle değil daha bir yıl olmadı evleneli kaynımla görümcemin arasın bozmuş kendisi de görümcemle konuşmuyor, yavaş yavaş kendini gösteriyor herkese ama kızlar size tavsiyem eşinizin ailesi görümceniz eltiniz ne kadar kötü olsa da bunu eşinizle paylaşmayın olumsuz sonuçları oluyor kendi içinizde halletmeye çalışın

Bir eltim bile yok..kaydirigubbakcemile3

Eltilerimin ikisi de sehir dışındalar.
Mesafeliyiz şimdilik.. asmayi da cok düşünmüyorum sahsen.

Ne eltim var ne de görümcem. Eşim tek çocuk. Bu yüzden elti kavgası yaşayamıcimmmmmmm. ;)

Back