elti muhabbeti:)

kızlar siz büyük gelin misiniz ben en küçük olacam en ufsk eltımle 9 yas var aramzda ama hos görmek hep bana kalıo böle bı on yıllık gelın olmanınn bilmişliği oluo mudur pekii

Valla ben henüz olmadım ama hem yaş hemde kıdem olarak büyük olucam
Tabi iki kaynımda gidip kendilerinden çok büyük eşler seçmezse
Benim görümcem bi niyetlendi büyüklük yapmaya hemencecik frenledim
Eltiden eltiye değişir ama olması kuvvetle muhtemel
Baştan kibarca bizde düşe kalka öğrenicez şeklinde tavrını koy derim

zaten öle yapıorum kücüklüğümü bilip saygısızlık yapmam ama bı kere de ezdırırsen kendını gerısı gelır onun için yerı geldıgınde illa gel lafı bana söle diyo ben de caktırmadan konduruverıyorum ne yapayım:lepi:

cici ezik gelin olmaktansa asi özgür gelin olmayı tercih ederim
Çünkü özgürlüğüm herşeyimdir

bunları okudukça dua ediyorum çok şükür eltim yok benim olmayacakda :)) ama dünya tatlısı görümcem var benden küçük olduğu içinde çok iyi anlaşıyoruz çokda seviyorum Allah bozmasın :nazar:

annemle eltilerinin ilişkilerinden dolayı hep derdim ki on tane görümcem olsun bi tane eltim olmasın.duam tuttu eşimin erkek kardeşi yok.tek gelinim eltim yok beş görümcem var.ama beşi de çok iyi.iyiki eltim olmamış.çok eltili bir ortamda büyüdüğüm için elti kavramına karşı soğuğum biraz.ama tabiki bu elti olan herkes kötüdür manasına gelmiyor.

OoOoO hamileyse tamam o artık olmuştur
Hele bi doğursun herşeyi en iyi o bilecek
Hatta erecek erenlere karışacak delikafadulden

Ah ah sorma. Herşeyi biliyor, herşeyi hakediyor, kutsal gelin. Biz bakarız başımızın çaresine, onlar layık ilgiye sevgiye desteğe. Ne dertliyim yahu.

benim eltim günaşırı çağrı yapar bana kaydirigubbakcemile3 Birgün arasa beni, şok geçireceğim.
Aradığımda da teşekkür ederim aradığın için diyor. Henüz anlayamadım ii mi kötü mü =))

benim iki eltim var
biri manyak sevmem beni sevmez görüşmeyiz (bu arada bu da çok büyük benden)
diğerini çok severim o da beni sever. benden büyük ailenin ilk gelini koca koca çocukları var. 5 aylık evliyim daha kavga gürültü dargınlık olmadı.

Benim annemin 3 tane eltisi vardı üçüylede çok samimiydi, hatta bayramlarda hep birlikte olurduk, bol sohbet vekahkahalar hiç eksik olmazdı...
Ben 8 yıllık evliyim, eltimi ilk tanıdığımda bana yaptı yapıcağını, eşimle çıkıyorduk o ara, beraber sinemaya gidelim dediler bende kabul ettim.. Kadının yüzünden düşen bin parçaydı, bana sordular hangi filme gitmek istersin diye, sırf ben seçtim diye ben o filme girmem diye huy çıkardı.. Çok rezil bi gündü anlayacağınız.. Ogece sabaha kadar uyuyamadım ben böyle bir insanla aynı aileden olacağım diye..
Neyse kızlar beni istemeye geldikleri gün yine surat asıktı ve içerdeki odaya geçip gidene kadar ayağında çocuk salladı.. Çocuğun durmamam gibi bi problemide yoktu yani...Çocuk uyudu bu hala ayağında çocuk odadan çıkmadı..
Şimdi nasılsınız diye soracak olursanız yaklaşık 4 yıldır hiç konuşmuyoruz kendisiyle...Bayramlarda bile görüşmüyoruz... k.validemde bu durumdan memnun bayramda hadi kızım gittiler siz gelin deyip çağırıyor bizi..K.valimde çok laf taşıyor sana şunu dedi bunu dedi diyeonuda susturyorum genelde yüzünü bile görmediğim biri hakkında klonuşma bana diye ama... yani el içine karışmak çok zor huyunu bilmediğin ve sevmediğin insanlarla aile oluyorsun.. Sorana eltim yok bile diyorum, böyleside daha iyi kafam dinç oluyor... Gerisinide Allaha havale ediyorum zaten..

son söz derlerki -kumaların bindiği gemi yürümüş,eltilerin bindiği yürümemiş.

benim eltiyle kaynım 1,5 yıllık evliler şimdi boşanıyorlar. eltinin 2. kaynımın ilk evliliğiydi.kocam beni dövüyo diyomuş salak elti. kaynım da yazık sessiz sakin bir insan. onu dövmesi imkansız. daha elti döver onu. o derece yani. rahat battı hatuna. aslında boşnmalarını hiç istemezdim cünkü kaynana bana sarcak şimdi de öfffffffffff
ama bir yandan da seviniyorum boşanmalarına....baylaaaa şekerim zemuszemus

Canım yazdıklarını okuyunca benim eltimi tarif ediyorsun gibi geldi mafoldumben Daha beni tanımadan benim Özcana uygun olmadığımı filan söylemiş.Var mı böyle bişi akannehir Kendi kızkardeşini nişanlımla evlendirmek niyetindeymiş meğer..O yüzden beni hiç sevmiyor hep arkamdan laf ediyor..Ben nötrüm şu an bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak..

Füsun canım benim ya bak bir ortak nokta daha oldu aramızda kaydirigubbakcemile3 benimkini de ben 2 defa ya gördüm ya görmedim,ama sevmemiş,sevememiş beni neden olduğuna bir anlam veremiyordum önceleri ama şimdi anladım ki meğer o da kendi tarafından bir kızı nişanlıma ayarlamak istiyormuş bütün derdi tasası buymuş,hatta nişanıma bile gelmediler kaynımla o derece yani.

kızlar valla benim eltim dünyaaaa tatlısı aramızda 8 yaş var ama dehşet iyi anlaşıyoruz hiç içinde kötülük olmayan birisi valla çok seviyorum onu boshayallersmile

kızlar ben de yeni elti edicem 13 de istemeye gidicezz şimdiden çok iyi anlatamam inş böyle devam eder beni bilen biliyo ona çok iş düşüyoo ay gülmekden öldüm yazdıklarınızı görün ce okuyun caa allah sisin iyiliğinizi versin

kızlar bende eltimle cok cok iyi anlasıorum zaten hemen hemen aynı anda nişanlandık oda hala nişnalı bende onun dugune daha iki yıl filan war we hep tlflasırız dogum gunumzde olsun herhangi bişide olsun hep tlf ederiz birbirimize cok da ii walla tü tü tü tüü maşallah bizee kaydirigubbakcemile3

eltiler arasında illaki kıskanclık oluyor... eltim simdiden basladı kıskanmaya ama mesafemi koydum cokta tın diyorum.. kalbimi bozmuyorum hiç.. Allaha havale ettim.. ne diyim.

ah ah ne eltimden nede görümcemden yana sansim varmis meger.Her ikisindende nefret ediyorum.Ama ortayi bulan yokki.Ben görümcemle ayni yasit olmama ragmen kaynanam kizina toz kondurmus her zaman kizim sen yapma yengen yapar kizim git dinlen yengen yaper kizim yengenden izin aldim gec sen odana allahim ya bide agzimi acsamya bisey dedigim yok oysa.Valla ne olursa olsun hic kimse kizinla gelinini ayni tutamaz bu mümkün degil ama orta yolu bulabilir.Is byüklerden bitiyor ben evin ilk geliniyim esim evin en büyügü sonra erkek bide olamaz olasica kiz kardesi var.Allahim ya bi insan bu kadar kiskanc olur resmen insan hissediyor bunu resmen cekemiyor beni cünkü kendi beceriksizin teki.O dert bitmeden bide elti cikti.Kaynanam bana yapmadigi herseyi ona yapti benim aileme cen cen ceneleri durmuyodu aman bunda mum yutmus gibiydi.Hakkim olsun.bende hep borclulardi hic para yoktu eltim geldi paralandilar masallah.ama rabbim görüyo öbür dünyada hesabibi ona verecek ben artik sineye cekiom.Cok konustum ama insan yagmasa bile gürler.Ona ragmen ben eltime herseyi yaptim kaynanama sacimi süpürge ettim ama nerdeeeeeeeee.Onun herseyini düsünüyo kizim sunun yok bunun yok yazik mazik neymis bana hevesleniyomus falanda eee ben???insan derki kizim sanada zamaninda yapamadim ama seninde begendigin seyler varsa sanada alim ama nerdeeeeeeeeeeeeeee eben anca söför gibi onlari getir götür biktim ya resmen artik allahtan biraz uzak oturuyom eltimle altli üstlü yesinler birbirlerini insallah benim yaptiklarimi odana hic göremedi göremesinde eltim cok yapmacik agzi yagli oldugundan kazaniyo.ama ben neysem o yum oymanaya gerek yok.Allah o görümcemde bana ne yaptiysa gittigi kapida tek tek aynisini yasasin ve ben aklina gelim.Ama o cadi o kadar akilliki belli etmez.ama bunlara ragmende kocam dünyalar iyisi o yüzeden katlaniyorum degerimi bilo cünkü.Offfffff ne doluymusum be eeee kolay degil 3bucuk yildir ayni tas yni hamam.

kızlar siz büyük gelin misiniz ben en küçük olacam en ufsk eltımle 9 yas var aramzda ama hos görmek hep bana kalıo böle bı on yıllık gelın olmanınn bilmişliği oluo mudur pekii

merak etme canim kücükler daha hos görülüyo ben 3 yillik gelinim eltim yeni geldi.tepemize cikti benim gibi saf eltin olursa anlasirsin bacim.Ne bilmisligi olcak simdiki gelinler masallah dil papuc ama sen öyle olma canim fazlada sirrini verme

Back