elti muhabbeti:)

başlığı görünce dayanamadım
benim daha eltim yok şimdiden korkuyorum
şimdiye kadar hiiiiç kimseden benim eltim iyidir ,severim ,anlaşırız ,diyeni duymadım yaaaa
bide kaynım evlennce altlı üstlü oturcaz:bbo:
o yetmezmiş gibi bide eşimle kaynım ortak çalışıyolar:bbo:

imdaaaaaaaatt
bu ne ön yargı bölee olmayan birine imdat dedirtecek :)

benim ex eltim cok iyiydi simdiki cook gicik..hic sevmiyorum...kendini beyenmis..ukala ac gözlü..umursamaz..tembel..misafirden nefret eder...surati asik....ihhh aklima geldikce sinirlerim bozuluyo kadina ...iyiki kendisi benden uzakta...:sinifsinif:

benim ex eltim cok iyiydi simdiki cook gicik..hic sevmiyorum...kendini beyenmis..ukala ac gözlü..umursamaz..tembel..misafirden nefret eder...surati asik....ihhh aklima geldikce sinirlerim bozuluyo kadina ...iyiki kendisi benden uzakta...:sinifsinif:

Canım yazdıklarını okuyunca benim eltimi tarif ediyorsun gibi geldi mafoldumben Daha beni tanımadan benim Özcana uygun olmadığımı filan söylemiş.Var mı böyle bişi akannehir Kendi kızkardeşini nişanlımla evlendirmek niyetindeymiş meğer..O yüzden beni hiç sevmiyor hep arkamdan laf ediyor..Ben nötrüm şu an bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak..

benim şu anda bir eltim var. eltim tanıştırdı nişanlımla. öncesinde 4-5 aylık arkadaşlığımız oldu. fakat şimdi aramız bozuk.sözden sonra muhabbet kesildi nedendir bilmiyorum. ilerde işimiz zor valla 4 tane geliniz. nişanlım 4 erkek

Merhaba arkadaşlar.Benim 5 tane eltim var.1 yıllık evliyim.1 tanesini bile sevm,yorum.Ben anlaşıyorum diyenlerede insanmıyorum.Onlaar rol yapıyodur.Ben rol yapmam yapamam da ....

eltimcimle yeni tanıştık sayılır
ayrı şehirlerde olduğumuz için ancak düğün zamanı tanıyabildik birbirimizi
tabi düğün telaşından ne kadar tanışma olursa :hulya:
temmuz başı tanıştık sadece 3 gün yanyana bulunduk
onlar bir yerde biz bir yerde
artık bayramlarda bir de yaz tatilinde 10-15 gün fln görürüz birbirimizi herhalde
böylesi iyi mi kötü mü bilmem zemuszemus

Merhaba arkadaşlar.Benim 5 tane eltim var.1 yıllık evliyim.1 tanesini bile sevm,yorum.Ben anlaşıyorum diyenlerede insanmıyorum.Onlaar rol yapıyodur.Ben rol yapmam yapamam da ....

maşallah canım ya
elti bolluğu yaşıyorum desene
o kadar fazla da kötü yaa :hulya:

benim şu anda bir eltim var. eltim tanıştırdı nişanlımla. öncesinde 4-5 aylık arkadaşlığımız oldu. fakat şimdi aramız bozuk.sözden sonra muhabbet kesildi nedendir bilmiyorum. ilerde işimiz zor valla 4 tane geliniz. nişanlım 4 erkek

sana da maşallah diyim
burası elti hamamına dönmüş kaydirigubbakcemile3

valla karşındaki insansa (!) öyle de güzel anlaşıyorsun ki.. herkes fesat olacak diye birşey yok. seninkiler öyle çıkmış demekki şansına....

:sinifsinif: Yazılanları okuyunca korktum yaaa.. benimde 1 eltim olcak, henüz pek muhabbetim yok ama görüştüğümüz zamanlarda iyiyiz :kahve: Bakalım ilerleyen zamanlarda nelerle karşılaşcaz. merakla bekliyorum

valla benmkı sırf kompleks bı kız inanılmaz kıskanç:hulya:
ne evime gelir nede 1 kere arar..
ben arıyodum ilk baslarda baktım odun gıbı dedım banane yaa çokta tınn
aramıyom hıc aramıyoooo
dusunn ygenı oldu en son bayramda gördüüü
insan özlemezmı???aynı yerdeyız bıde yuruyerek maksmum 5 dk:1ninca:ayrıca ıkımzde uzaktan geldık ailelerımz yokkk..kocasına yapışşmış bıtkısel hayt yasıo..allah akıl ersın vallha:delphin:

benim eltim kardeşim gibi.birbirimizden uzağız ama onu çok seviyorum.benimle bütün sırrını paylaşır bende onunla.
evlendiğimde kaynanamlara kızıp benden beter gelininiz olsun diye beddua etmiştim ama allah iyiki benim duamı kabul etmedi.iyiki eltim o oldu

bizde eltimle kardeş gibiyiz onu çok seviyorum. ablam olsa bu kadar sevmezdim herhalde.çok iyi anlaşıyoruz hergün beraberiz.birgün görüşmedikmi tlfnla görüşüyoruz.opuyorumnanaktan

Yaşasıııııııııııııııııııııııııın eltim yok :teytey:
Ama iki bekar kaynım var
Neyse kocam ne eltisi ben seni elti gelin görümce olasın diye mi aldım
Sen benimle mutlu ol yeter diyor :utangac:

Eltilerle ilgili bir konu vardı, şimdi bulamıyorum. Sinirli bir anımda yazmıştım o başlığa eltimle ilgili derin duygularımı oraya. Hiç baştan yazıp da kendimi germeyeyim akşam akşam. :)) Anlaşıldı herhalde kendisini ne kadar sevdiğim.

Eltilerle ilgili bir konu vardı, şimdi bulamıyorum. Sinirli bir anımda yazmıştım o başlığa eltimle ilgili derin duygularımı oraya. Hiç baştan yazıp da kendimi germeyeyim akşam akşam. :)) Anlaşıldı herhalde kendisini ne kadar sevdiğim.

Anlaşıldı merak etme bu kadarını yazarken bile gözlerin parlamış :bbo:

Anlaşıldı merak etme bu kadarını yazarken bile gözlerin parlamış :bbo:

Amaaann büyüyecek diye bekliyoruz işte. Gerçi o bana bende bir çocuksuluk olduğunu söylüyor ama... Yedi yaş küçük benden ama hamile ya olgunlaşıverdi birden. Bana ablalık yapıyor, n'apsın zor onun işi de. :)))

OoOoO hamileyse tamam o artık olmuştur
Hele bi doğursun herşeyi en iyi o bilecek
Hatta erecek erenlere karışacak delikafadulden

Back