elti muhabbeti:)

bhr20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
96
Yer
Denizli
kızlar arkadaşın biri görümceyle ilgili konu açmış peki eltisi olan onlarla cooook güzel anlaşan(!) yok mu yahu hai bize de anlatın naniknanik

ben hıc sevmem.yalancının tekı.herseyı esıne yalan atarak alatıyor.abı kardeın arasını bozdu.gorusmuyoruz...

ayy bu kadınların hepsi mi aynı kesin alıp alıp annem alıyo diyodur değil mi:)

yok cnm kendısı 3 aylık gelın daha.esıme kufrettı gelın.o....cocugu dedı.kaynımada gıttı dedıkı abın hem bana hem anneme kufrettı.hamıleyım suanda bana beddua ettı.ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dedı.ona nekadar ıyı davrandamda esıne hakkımda hep yalan konustu.kaynımda benı kotuledı esıme.esım abı olarak dedıkı bırdaha abım var deme cunku yok.konusmuyoruz 1 ayı askındır.ama haksız yere ettıgı beddualar kendıne dondu.hergun kavga edıyorlar kaynımla.ust katımda oturuyor.gecen gun dayak yedı.hıc cenesı durmaz.dungecede kavga ettıler.allaha havale ettık onları...

valla ben çok sevıyorunm fakat bu karsılıklı 4 yıl oldu hıç bır kavgamız olmadı kıskançlıgı lafı hıçbırseyı yok hergun tlf konuşuruk hep gulec onlar ıstanbulda bız sıırtte görev yapıyoruz sureklı cagırıyolar benı hatta 2 gun önce hamıle oldugunu ögrendım çok mutlu oldum canım eltım benım allah b0zmasın

başlığı görünce dayanamadım
benim daha eltim yok şimdiden korkuyorum
şimdiye kadar hiiiiç kimseden benim eltim iyidir ,severim ,anlaşırız ,diyeni duymadım yaaaa
bide kaynım evlennce altlı üstlü oturcaz:bbo:
o yetmezmiş gibi bide eşimle kaynım ortak çalışıyolar:bbo:

imdaaaaaaaatt

valla ben çok sevıyorunm fakat bu karsılıklı 4 yıl oldu hıç bır kavgamız olmadı kıskançlıgı lafı hıçbırseyı yok hergun tlf konuşuruk hep gulec onlar ıstanbulda bız sıırtte görev yapıyoruz sureklı cagırıyolar benı hatta 2 gun önce hamıle oldugunu ögrendım çok mutlu oldum canım eltım benım allah b0zmasın

ayy nne kadar gusel yaa Allah bozmasınn gulumm :nazar:
keşke bizde ölee olsaydık ne çok isterdim bunuu..

şu an iyiyz eltimle kaynım evli biz daha nişanlıyız evlenince nasıl olur illişkimiz bilmiyorum ama şu an seviyorum iyi birisi.çok sammi değiliz ama görüştüğümüzde de iyi aramız.

şimdiye kadar hiiiiç kimseden benim eltim iyidir ,severim ,anlaşırız ,diyeni duymadım yaaaa

imdaaaaaaaatt

sen herzamn ii niyetini koru ve böle duşunme inş biz ii olucaz die duşunn..
inş ii olursunuz..hele hele aynı binada altlı ustlu olupta kötu olmak çok zor ..

2 eltim var 1iyle konusmuyoruz diğerini cok seviorum oda bende eşimin konusmadığımız abisi yüzünden cekioruz gerci ben tınlamıyorum konusup duruo ama o cok uzuluo cnm benim yazık ii kadın severim kendisini allah bozmasın aramızı

Benim müstakbel eltim pek hoş biri değil...
Sevgilime de söyledim ondan hoşlanmadım diye. Telefonda konuşmamızı bile kıskanıyordu. Sürekli gel kahve yapayım iç, hadi ama bak yaptım kapat telefonu derdi... vs...
Ama daha konuşmamızın en fazla 2 dakikasına girmiş olurduk hep...
Misafirler diye bizimki kapar telefonu giderdi... Uzun zaman 1 yıl kadar yani, bu böyle devam etti.
Neden ki iyidir yengem filan demişti. Peki dedim sineye çektim bu fesat kadını.
Kadın bizimkine iyi kazık atınca ve kocasını dolduruncaya kadar çok severdi yengesini.
Şimdi bana hak veriyor.
:kahve:

imdaaaaaaaatt

ben de işte kücük gelin olcam bizim de iş ortak o kişiye baglı işte ben kücügüm die saygısızlık yapmak istemorum ama bazen büyüklerde de bi rahatlık oluo tecrübeliyim gibilrinden aman diyim sen yapma yardmcı ol efer karsındakı kişi anlayıslı biri olursa..

tekstilci sendein degıl mı sevgilisi denizlide olan ayy insanlarla anlaşması o kadar zor birsey ki bide fesatlık ve dengesizlik girince ama benim erkek arkadasmla abısı acayıp baglılar birbirlerne dengeyı cok ii sagllıolar ben de sırf onların hatrına küçük olmama ragmen büyüklüğü göstermek bana kalıyo

aycacım siz aynı yerde mı oturuyosunuz kıskançlık gibi mi sorunlar oluyo

benım de eltım olucak,o kucuk gelınolucak ben ılk gelın olucam kaydirigubbakcemile2

en az bı 5 yıl var dıye dusunuyoruz ama bakalım ne olucak..

insallah guzel anlasırız..

bende sözlendiğimizde tanıştım eltimle. nişanlımın tek kardeşi var ve benimde tek eltim :smiley-cool: ilk başlarda ona karşı bi önyargım oluşmuştu ama sonra beraber vakit geçirdikçe sevmeye başladım.şimdilik seviyeli bi ilişki bizimkisi:Saruboceq: inşallah ilerde de aynı güzellikte ve seviyede devam eder

Son düzenleme:
benim annemin eltileriyle arası iyidir :nazar:

bense daha yeni sözlendim 3 tane eltim var bir tanesi herklese karşı çok soğuk diğerini sözden sonra hiç görmedim bir taneside benim annemle yaşıt ama onunla iyi anlaşıyorz şimdilik :nazar:

tekstilci sendein degıl mı sevgilisi denizlide olan ayy insanlarla anlaşması o kadar zor birsey ki bide fesatlık ve dengesizlik girince ama benim erkek arkadasmla abısı acayıp baglılar birbirlerne dengeyı cok ii sagllıolar ben de sırf onların hatrına küçük olmama ragmen büyüklüğü göstermek bana kalıyo

Evet canım erkek arkadaşım Denizli'de.
Dengesiz insanlarla anlaşmak zor...

benim de eltimle aram çok iyi allah bozmasın :nazar: çok tatlı bir insan...

Back