• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti meselesi

ufffuf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
15
-2
1
44
Merhaba! Çok zor bir durum içerisindeyim eltim bende 20 yaş küçük hiç bir zaman sağlıklı bir iletişimimiz olmadı hani derler ya yıldızın barışacak maalesef bizde o olmadı en soböyle olunca beniistemeyeni bende istemem şimdi benim asıl derdim o değil bunlar yüzünden bi şimdi benim napmam lazım benim derdim bi şekilde aynı ortamda bulunulacak nasıl bir tavır sergilemek lazım

Son düzenleme:
Merhaba! Çok zor bir durum içerisindeyim eltim bende 20 yaş küçük hiç bir zaman sağlıklı bir iletişimimiz olmadı keza kocasıylada aynı şekilde hani derler ya yıldızın barışacak maalesef bizde o olmadı en son bana sen çok samimiyetsizsin çok yapmacıksın çok komik oluyorsun bizden özür dile ben herseye rağmen çocukları olucak dıye aradım mecburiyetten aramışım ben hiç bir mecburiyetim yok neyse hal böyle olunca doğurdu gitmedim beni yoksayanı bende yok sayarım benim çocuğum olmuyo eminim beni kıskandığı ıcın gelmedi diyordur şimdi benim asıl derdim o değil bunlar yüzünden kaynanam ve kayınpederimdedende soğuyorum bi torun sevgisi insan biraz düşünür bu taraf üzülüyo fitresinde hiç oralı değil o görüşüyor üstelik onlarla gidip geliyo şimdi benim napmam lazım benim derdim hiç bir şekilde karşılaşmamak gelmemek napmam lazım
Anlamadim, siz görüşmüyor olabilirsiniz kaynananiz ve kb.dan size ne? Ister görüşürler ister beraber yer içerler izin kağıdı mi almalari lazım sizden....ki torunları olmuş görmesinler mi? Bir de niye ozur dilediniz demek ki birsey dediniz ya da bir sey duydular sizden ki ozur dilediniz,kimse durup dururken benden ozur dile demez,orayı açık yazsaydınız anlasaydik keske.Allah'in verip vermediğine birsey diyemem hersey gonlunuzce olsun fakat bariz kiskanclik ve cekememezlik var ortada..

Anlamadim, siz görüşmüyor olabilirsiniz kaynananiz ve kb.dan size ne? Ister görüşürler ister beraber yer içerler izin kağıdı mi almalari lazım sizden....ki torunları olmuş görmesinler mi? Bir de niye ozur dilediniz demek ki birsey dediniz ya da bir sey duydular sizden ki ozur dilediniz,kimse durup dururken benden ozur dile demez,orayı açık yazsaydınız anlasaydik keske.Allah'in verip vermediğine birsey diyemem hersey gonlunuzce olsun fakat bariz kiskanclik ve cekememezlik var ortada..
Bende öyle görüyorum
Bir torun sevgisi varmış da
İnsan biraz dusunurmus öteki trafi .
Bu cümleler bana hiç masum gelmedi üslup ve dayandığı düşünce bakimindan

Anlamadim, siz görüşmüyor olabilirsiniz kaynananiz ve kb.dan size ne? Ister görüşürler ister beraber yer içerler izin kağıdı mi almalari lazım sizden....ki torunları olmuş görmesinler mi? Bir de niye ozur dilediniz demek ki birsey dediniz ya da bir sey duydular sizden ki ozur dilediniz,kimse durup dururken benden ozur dile demez,orayı açık yazsaydınız anlasaydik keske.Allah'in verip vermediğine birsey diyemem hersey gonlunuzce olsun fakat bariz kiskanclik ve cekememezlik var

Uymayın çocuğunuz yaşında ergene. Görüşmek istemiyosanız
Uymayın çocuğunuz yaşında ergene. Görüşmek istemiyosanız görüşmeyin. Kayınvalide kayınpederden niye soğuyonuz napıyolar?
Davranışlar biraz anlayışlı olmalarını isterdim hassas konu benim için çocuk konusu anne olmayı çok isterdim yaşamayan anlamayaz herkes yorum yapıyo işte kendince

Soluksuz anlatmışcasına bir yazı. Yarım yamalak bişeyler anladım ama ne anladım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Başı sonu ortası birbirine girmiş.
Biraz öğle olmuş evet 😃kısaca özetleyeyim kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda asıl mesele bu en azından kendi adıma böyle düşünüyorum bazıları kıskançlık vs falan demiş asla böyle Birşey yok herkesin evi ayrı yeri ayrı hayatı ayrı ortada bi saygısızlık var ben onu kabul edemiyorum aile içi olduğu için sıkıntı oluyo maalesef ben karşılaşmamak için ne yapabilirim onu sormak istemiştim yanlış anlaşıldım heralde yorumlara bakılırsa

Bakın yanlış anlaşıldım sanırım ben kıskançlık demişsiniz asla böyle bişey olmaz herkesin kendi hayatı biraz hassasıyet istiyorum çokmu bişey istiyorum bide aile içi olduğu için karşılaşmak istemiyorum aynı ortamlarda bulunmak istemiyorum bunu için ne yapabilirim diye fikir almak istedim konu nerelere geldi

Torunları olmuş gidip görmeleri gelinlerinin yanında olmaları gerek zaten.
Bunlari yapıyorlar diye mi soğuyorsunuz ?
Bence çok bencilce bir beklenti olur bu.
Kendinize bunu haksızlık olarak görmeyin biraz kalbinizi ferah tutun.

Ve ayrıca eltiniz neden o kelimeleri kullandı? Demek ki sizde birseyler yapmışsınız kadına.
Ve sizden 20 yas küçük bir kadın. (Annemle aramda 20 yaş var yahu..)

Bakın yanlış anlaşıldım sanırım ben kıskançlık demişsiniz asla böyle bişey olmaz herkesin kendi hayatı biraz hassasıyet istiyorum çokmu bişey istiyorum bide aile içi olduğu için karşılaşmak istemiyorum aynı ortamlarda bulunmak istemiyorum bunu için ne yapabilirim diye fikir almak istedim konu nerelere geldi
O zaman babaanne dedenin torun sevgisinden size ne zaten gormuyorsunuz o zaman gözünüzün önünde de seviyor değiller
Bence hiç görüşmek istememe sebebiniz bebeği kiskaniyor olmanız görmeye bile tahammulumuz yok
Israrla detay vermiyorsunuz çünkü kabahatleriniz var farkindasiniz

Eltimle anlaşamıyoruz aile içi olduğu için karşılaşma durumları olmaması için ne yapabilirim aslında sormak istediğim buydu
Ekstra çaba sarfetmenize gerek yok görüşmek istemiyorum deyip bağları koparın gitsin.
Biraraya gelmek zorunda kaldığınızda da konuşmazsınız olur biter

Evet oda annesi yaşında kadına bu şekilde konuşamaz saygı göstermek zorunda saygı göstermiyorsa kendi bilir
Işte ne yapsın Allahın verdiği cocugunu doğurması sevmesi bile suç olmus kizin babaannenin dedenin sevgisi hepsini suç eden koskoca kadın 5 yaşında gibi davranınca o da orda bi dur demiş demekki

Işte ne yapsın Allahın verdiği cocugunu doğurması sevmesi bile suç olmus kizin babaannenin dedenin sevgisi hepsini suç eden koskoca kadın 5 yaşında gibi davranınca o da orda bi dur demiş demekki
Öğle bişey yok biz çocuktan öncede görüşmüyorduk zaten Allah vermiş olmuş ayrıca ben çocukları çok severim 🌸onuda seviyorum mahsum o bana bir adım atsalar ben 10adım giderim kimse kimseyi tanımadan yargılayamaz allahım konuyu nereye getirdiniz size biri saygısızlık yapsa duruşunuz nasıl olurdu onu kucaklarmıydınız

Back
X