ona yaptı bana da yapsın denmesini ben samimi bulmuyorum.onur falan kalmadı kimsede yani;sen, ben onurum için bana seve isteye bilezik yapmıyorlarsa mecburen ele güne karşı yapılıyorsa istemem altın maltın dediğin de keriz damgası yiyebiliyorsun amiyane tabirle.
ben evlenirken bana yapılan altının ve harcamanın 10 katını(hiççç abrtmıyorum)eltime yaptılar çok şükür ki kıskanmadım.çünkü onun ve ailesinin arkasından neler neler dediler.değer verdikleri için yapmış olsalar bu kadar konuşmazlardı bence.hem o altınlarını mecburen bozdurup araba parasına falan yardım etti,ben en azından az olduğu için bana ait olan altını istediğim gibi harcadım.hoş saklasam sürekli senin altınla şunu yapsan bunu yapsan diyip durdular.bana değer verdikleri için de değilmiş utanmadan eltime bunu yaptınız bana da alın demem bile.ne diycem ya banane.kendileri bu durumu görüp biz sana az yaptık yapalım dediler tabi de boş laf.sadece bu da gelinim dedikleri için bir çift küpe yapsın isterdim j-kaynanam,ben paragöz olmadığımdan aklıma bile gelmemiş takı seti,onlar da akıllarına gelse bile sevinmişlerdir istemememden.her neyse boşver kıyası ya dünya malı.kadın da iyi biriymiş kullanmayın