Charm Whats up ? Kayıtlı Üye 19 Ekim 2007 10.881 24 408 İstanbul 6 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Charm #21 Acıgul paylasımın ıcın cok tesekkurler, Adasız demek :)) mhh senın yaptıklarında cok guzel gorunuyor, bu pudra sekerını bende deneyım bakayım merak ettım.. Tarıf cok benzıyor zaten.. Ellerine saglık canım... a.s.
Acıgul paylasımın ıcın cok tesekkurler, Adasız demek :)) mhh senın yaptıklarında cok guzel gorunuyor, bu pudra sekerını bende deneyım bakayım merak ettım.. Tarıf cok benzıyor zaten.. Ellerine saglık canım... a.s.
Charm Whats up ? Kayıtlı Üye 19 Ekim 2007 10.881 24 408 İstanbul 6 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Charm #22 esyn .!.: Ben bir daha yaptığımda hamuru açıp rulo sararak ufak ufak kesmeyi düşünüyorum öyle de güzel olur bir lokmalık cokacimcoookyemesi hoş olur kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... onu bende yapayım... cokacimcoook
esyn .!.: Ben bir daha yaptığımda hamuru açıp rulo sararak ufak ufak kesmeyi düşünüyorum öyle de güzel olur bir lokmalık cokacimcoookyemesi hoş olur kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... onu bende yapayım... cokacimcoook
karçiçek YaRaMaZımM Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 1.083 0 116 Ankara 8 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Charm #23 çokk nefis görüniii canımm eline sağlık bende deniim bariii hamarat arkidişimcokacimcoook