Maske Tarifleri Elma sirkesiyle gelen gzellik.....

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
B

berylla

Ziyaretçi
:içelim:1 çay kaşığı sirke(elma sirkesi)ve 1 subardağı dinlenmiş suyun içine karıştırıyorsunuz bununla yüzünüzü yıkıyorsunuz.sirke cildin ph seviyesini düzenler;ciltteki küçük yağ bezelerini azaltır;ciltteki lekeleri giderir bende bunu haftada 3-4 gün yapıyorum gerçektende başarılı !

duymuştum bu elma sirkesini sivilce lekeleri götürdüğü konusunda bi arkadaşım tavsiye etti ama denemedim daha

Ayrıca antiseptik özelliğiyle akne ye neden olan mikropları öldürür ;cildi yumuşacık yapıyor ;sabahları bir bardak suyun içine 1çay kaşığı sirke vede 1 çay kaşığı koyup içildiğindede zayıflatıcı etkisi var.

zayıflamak ıcın ıcmısdım bende ama hamıs oldukdan sonra tabıı bırakdım yuzum sımdı hamılelıkden cok kotu oldu ne yapcagımı bılmıyorum cıbandan buyuk nerdeyse abartmıyorum sıvılceler oluyor bırde beyaz tenlı oldugum ıcın kocaman kızarık duruyor yuzumde ızlerde var en azından bunu mu denesem ne yapcagımıda bılmıyorumm

arkadaşlar saç için de çok faydalı bu haftasonu aldım elma sirkesi duştan çıkarken sürdüm saçlarıma biraz beklettim 2-3dk sonra duruladım ama az bir suyla sonuç saçlarım pırıl pırıl denedim yani deneyin hiçbir zararı yok kolay gelsin

şu elma sirkesi var ya....
adeta bi nimet bizim için...
mutfağımın olmazsa olmazlarından...
yiyeceklerimden çok güzelliğim için kullanıyorum vallaha:)
bende öyle tonik-kilo-saç...
hepsi için harika...
elma sirkesi vazgeçilmezimiz :)

şu elma sirkesi var ya....
adeta bi nimet bizim için...
mutfağımın olmazsa olmazlarından...
yiyeceklerimden çok güzelliğim için kullanıyorum vallaha:)
bende öyle tonik-kilo-saç...
hepsi için harika...
elma sirkesi vazgeçilmezimiz :)

elma sirkesinin marifetleri çokmuş.benim yüzümde de lekeler var ve yazın daha da çağalıyorlar.bende denicem.bakalım faydasını görecekmiyim.umarım faydası olur.bilgilendirdiğiniz için tşkrler

X