• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

bacım onuda soyle madem ne kadar maydonoza ne kadar su koyucaz kaynatıcazmı demlıcezmı ne zamanlar ıcıcez:)

canım sabah kalkınca kahvaltıdan önce ilk bir avuç maydanozu kaynatıcağın kabın içine yıka koy üstüne bir buçuk su bardağı su koy 20-25 dakika kaynat iç ( bahçeden taze olursa daha etkili oluyo ).

canım sabah kalkınca kahvaltıdan önce ilk bir avuç maydanozu kaynatıcağın kabın içine yıka koy üstüne bir buçuk su bardağı su koy 20-25 dakika kaynat iç ( bahçeden taze olursa daha etkili oluyo ).
tadını begenmezsek lımonda sıkabılırız heralde ıcıne dımı?ya ben bı yerde okumustum bu maydonoz olayını dıyordukı bazı ınsanların bazı besınlerı sebze bıle olsa asla tuketmemesı gerekebılır hanı mesela benım bunyeme dıyelım maydonoz asla yaramıyor bana o tokluk hıssını vermıyor gıbı....Bunun anlasılmasını saglayan bı test varmıs hatta 800 tl cıvarındaydı.Ben bırkac zamandır kendımı sınıyorum mesela ne yersem yıyeyım aksam 7de yersem gece karnım mutlak acıkıyo ve yemeden duramıyorum ama bırtek kırmızı et yedıgımde(özellıkle kuzu eti biftek gibi sadece kırmızı et köftede aynı hıs olmuyor mesela)ertesı gune kadar cok rahat hıcbısey yemeden durabılıyorum aclk falanda hıssetmıyorum.Sanırım ben lanetlıyım ülkede en pahalı seyler neyse onlar ıyı gelıyor bana:)

ilkay kilo veridkten hemen sonra hamile kalırsan, o veridğin kiloları gebelikte fazlasıyla alırsın, çünkü gebelikte anlayamadığın şekilde kilo alıyorsun,dolayısyla bu senin gebeliğini ve doğumunu zorlaştırır. bence kilo verdikten sonra vücuduna zaman tanı ki, yeni kilosuna alışsın,

Ya hakıkaten sırkelı suyu ıctınızde mıdenız agrımadımı butun gun?Bide cıdden zayıflatıyormu bu?Normal hergun yedıgın gıbı yemege devam edıosun ama yanında her sabah bu karısımımı ıcıyorsun???Kaç zamanda kac kılo verılıyor ortalama??

karışımda eğer elma sirkesi yoğun olursa midede yanma yapıyor. 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyarsanız etkisi daha az oluyor. onun haricinde ağrı yapmıyor.

ilkay kilo veridkten hemen sonra hamile kalırsan, o veridğin kiloları gebelikte fazlasıyla alırsın, çünkü gebelikte anlayamadığın şekilde kilo alıyorsun,dolayısyla bu senin gebeliğini ve doğumunu zorlaştırır. bence kilo verdikten sonra vücuduna zaman tanı ki, yeni kilosuna alışsın,

Tamam canım ama benim çok bi fazlalığım yok 1.63 boyum 50 kiloyum 48 olmak istiyorum bakma abarttığıma 3-4 senedirde hep 50 idim sadece evlendiğim dönem 1 sene kadar 47kg dolastım daha sonra topladım Ayrıca gercekten hamılelıkte cok uçuk kılolar alıyor musun????:sinifsinif:

Bu konunun artık uzmanı olmus bırı olarak aktarlarda atom 5lı dıye satılan bıtkısel karısımı onerırım.Hissedeceksınız cok daha fazla buyuk abdeste cıktıgınızı saha cok su ıcme ıstegınız oldugunu ınanın hıssedeceksınız lımonla tatlandırabılırsınız.yada bı parca tarcınla.Ha bu arada biberiye ve cıvanpercemı otuda hakıkaten 2 aydır adet olamayan benım adet olmamı sagladı internetten araştırın faydalarını goruceksınız hakıkaten adet duzenleme gıbı bır ozellıgı var ben adet tarıhımden 4 gun once baslıyorum demleyıp ıcmeye.Üstelik zararsız ve ucuz

[sıze="2"]bu konunun artık uzmanı olmus bırı olarak aktarlarda atom 5lı dıye satılan bıtkısel karısımı onerırım.hissedeceksınız cok daha fazla buyuk abdeste cıktıgınızı saha cok su ıcme ıstegınız oldugunu ınanın hıssedeceksınız lımonla tatlandırabılırsınız.yada bı parca tarcınla.ha bu arada biberiye ve cıvanpercemı otuda hakıkaten 2 aydır adet olamayan benım adet olmamı sagladı internetten araştırın faydalarını goruceksınız hakıkaten adet duzenleme gıbı bır ozellıgı var ben adet tarıhımden 4 gun once baslıyorum demleyıp ıcmeye.üstelik zararsız ve ucuz[/sıze]

atom 5li nın içinde neler var????

atom 5li nın içinde neler var????

Hazırlanışı : 1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

Hangi bitki, ne işe yarıyor?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

1 litre çay 1 gün içerisinde tüketilmelidir. her gün taze olarak hazırlanması gerekir

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

Son düzenleme:
arkadaslar liptonun form plus çayını bi inceleyin ben baktım da herşey var..zayıflamak için ideal çaylardan biri diye düşünüyorum....

kızlar bunu herkez içmemeli ama dikkat edin. ben diyetisyene gittim. bana verdi evet işe yarıyo açıkcası ama yine diyetisyene giden bi tanıdığıma doktoru kesinlikle önermemiş çünkü giden şahsın bağırsakları müsait değilmiş buna. artı yine diyetisyene gitmeden içen bi akrabama zararı oldu midesini deliyomuş neredeyse.. elma sirkesi asitli nede olsa ve sabahları aç karnına içiliyo... doktora sormadan içmeyin derim... BENDEN SÖYLEMESİ... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bide içine bal koyanalrda var,,ben denedim ballısı cok kötü olur,,sadece sirke+su karışımı daha ii

bide kızlar aç akrnına içilmesi gerekior ya,,akşam yatmadan önce içilnce pekte aç karnına içmiş olmuoruz dogru deil mi??

sirke miktarını abartmamak lazım yoksa mideyi deler evet..1 bardak ılık suya göz kararı koyun bence cok abartmayın

Back