Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tadını begenmezsek lımonda sıkabılırız heralde ıcıne dımı?ya ben bı yerde okumustum bu maydonoz olayını dıyordukı bazı ınsanların bazı besınlerı sebze bıle olsa asla tuketmemesı gerekebılır hanı mesela benım bunyeme dıyelım maydonoz asla yaramıyor bana o tokluk hıssını vermıyor gıbı....Bunun anlasılmasını saglayan bı test varmıs hatta 800 tl cıvarındaydı.Ben bırkac zamandır kendımı sınıyorum mesela ne yersem yıyeyım aksam 7de yersem gece karnım mutlak acıkıyo ve yemeden duramıyorum ama bırtek kırmızı et yedıgımde(özellıkle kuzu eti biftek gibi sadece kırmızı et köftede aynı hıs olmuyor mesela)ertesı gune kadar cok rahat hıcbısey yemeden durabılıyorum aclk falanda hıssetmıyorum.Sanırım ben lanetlıyım ülkede en pahalı seyler neyse onlar ıyı gelıyor bana:)canım sabah kalkınca kahvaltıdan önce ilk bir avuç maydanozu kaynatıcağın kabın içine yıka koy üstüne bir buçuk su bardağı su koy 20-25 dakika kaynat iç ( bahçeden taze olursa daha etkili oluyo ).
Ya hakıkaten sırkelı suyu ıctınızde mıdenız agrımadımı butun gun?Bide cıdden zayıflatıyormu bu?Normal hergun yedıgın gıbı yemege devam edıosun ama yanında her sabah bu karısımımı ıcıyorsun???Kaç zamanda kac kılo verılıyor ortalama??
ilkay kilo veridkten hemen sonra hamile kalırsan, o veridğin kiloları gebelikte fazlasıyla alırsın, çünkü gebelikte anlayamadığın şekilde kilo alıyorsun,dolayısyla bu senin gebeliğini ve doğumunu zorlaştırır. bence kilo verdikten sonra vücuduna zaman tanı ki, yeni kilosuna alışsın,
[sıze="2"]bu konunun artık uzmanı olmus bırı olarak aktarlarda atom 5lı dıye satılan bıtkısel karısımı onerırım.hissedeceksınız cok daha fazla buyuk abdeste cıktıgınızı saha cok su ıcme ıstegınız oldugunu ınanın hıssedeceksınız lımonla tatlandırabılırsınız.yada bı parca tarcınla.ha bu arada biberiye ve cıvanpercemı otuda hakıkaten 2 aydır adet olamayan benım adet olmamı sagladı internetten araştırın faydalarını goruceksınız hakıkaten adet duzenleme gıbı bır ozellıgı var ben adet tarıhımden 4 gun once baslıyorum demleyıp ıcmeye.üstelik zararsız ve ucuz[/sıze]
atom 5li nın içinde neler var????
kaç kaşık sirke konulmalı?