• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

kıslar bende elma srkesini içtm sabh ve akşam 1er bardaga 1 yemk kaşıgı dkkt edip sporda yptm 10 günde 3 kilo verdim.devm edicem yza fit girmem lazımm :)

kıslar bende elma srkesini içtm sabh ve akşam 1er bardaga 1 yemk kaşıgı dkkt edip sporda yptm 10 günde 3 kilo verdim.devm edicem yza fit girmem lazımm :)

CANIM SEN BUNU YENİ Mİ UYGULADIN???YANI YAKIN ZAMANDA MI 10 GUNDE 3 KILO SÜPPER:lepi:

fersanın yada doğanayın sirkesi gayet güzel su ile seyreltildiğinde elma suyu gibi bir tat alıyo..ben 10 yıldır sirke kullanıyorum hayatımda hiç killu olmadım...formumu diyetsiz sadece ufak tefek dikat etmelelerle bu yaşıma kadar sirke sayesinde korudum..daha doktorların biline diline düşmemiş ti o zaman elma sirkesi ben kullandığımiççin herkez beni uzaylı falan sanıyordu..ama şimdi tüm doktorlarında dilinde yanii..bişey daha varki sirkeli suyu bi dikişte içmeyn derim..tadı asit oranı daha düzgün olan markaları bolca suyla seyreltince zaten tadı elma suyuna dönüyor..ben tecrübelerimle konuşuyorum yani..ve içerken tiksinerek içenler mutlaka onu sevmeye çalışın yoksa asla yol alamazsınız..inanarak için fydasına...

CANIM SEN BUNU YENİ Mİ UYGULADIN???YANI YAKIN ZAMANDA MI 10 GUNDE 3 KILO SÜPPER:lepi:

yağdan bi gram gittiğini sanmam..sirke ancak düzenli olarak en az 3 aydan sonra yağları çözmeye başlıyor..ilk önce çok kısa zamanda vücuttan atılan sudur...arkadaşlarr..bu da pek kilo kaybı sayılmaz..yağ kaybı lazım bizee..azimli olup biraz uzun süreli kullanırsanız size faydasına şahit olacaksınız..ben oldumm..yaşadım gördümm.daha ne diyim?????

arkadaslar yarın başlıyorumelma sirkesine fakat bi sorum olacak bal şartmı :S ? we ben sabah 8de dersaneye gidiorum orda bişe yeme durumum olmuor anca cıkısta 12bucuktan sonra yiyebiliorum.. sizce nasıl bi program uygulamalıyım yardımcı olursanız eğer cok memnun olurum..:sm_confused:

bende elma sırkesı su bal karışımıyla kilo verdim ama devam edemedim

çünkü ağız kenarlarımı yara yapıyor buna çözüm bulsam yeniden başlıycam

çok faydalı acayip enerjik oluyorum bu kaarışımı içerken

Kızlar ben geçen sene 1 ayda 3 kilo verdim. Düzensiz icmeme ve rejim yapmamama ragmen hemde.
Bide bi güzelliği var. Sivilce sorunu olanlar için birebir. Sanki cildinize fondoten sürmüş gibi oluyorsunuz. Cildi baya güzelleştiriyor. Mide için zararlı diyorlar ama ben gene bu sene başlıcam. Ama sabah aç karnına yerine öğlen yemekten önce birde aksam yatarken içicem.

Bi yararı olursa bana da haber werirseniz sevinirim bende başlicam fakat sabah dershaneye gittiğim için bişe yiyemiorum anca 12bucuk gibi bişiler yiyorum oyüzden nasıl bi program uyulamam gerek hiç bi bilgm yok :((

benim diyetisyenim listeme yazmıştı her sabah bal+elma sirkesi+ılık su karışımını kesinlikle etkili saç ve cildede çok iyi geliyor.ben tam 10 kilo yağ verdim tabi bu listeye uyarak

benim diyetisyenim listeme yazmıştı her sabah bal+elma sirkesi+ılık su karışımını kesinlikle etkili saç ve cildede çok iyi geliyor.ben tam 10 kilo yağ verdim tabi bu listeye uyarak
Ben sıcak su artı 2 tatlı kaşığı sirke koymayı düşünüorum okadar.. ballı içmek istemiorum.. zaten ben 2 3 kilo filan wermk istiorum..

benimde 3.günüm bugün :))
sabah kahvaltıdan 20 dk önce ılık suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum.
ilk 2 gün bende çok zor içtim ama bugün hiç zorlanmadım içerken:64:

ama soğuk suyla içmek mümkün değil yaa çok berbat tadı ama ılık suyla içmek daha kolay :34:

şartlamayın kendinizi tadı konusunda çünkü alışıyosunuz kızlarrrr :54::54:

cild için iyi diyenler içmeyi demek istiyorlar yoksa cildinize mi sürüyorsunuz benim cildim de yağlıdır çok bir de bunu yemek aralarında falan içsek faydası olmaz mı ki ben sabah aç karnıma su bile içemiyorum günde kaç kere içiyorsunuz

merhabalar; bende 2,5yıl önce doğum yaptım.şu an 66,5 kiloyum doğumdan 2 ay sonra 66 kiloydum hala 66,5 kiloyum.anlycanız üstünede aldım. bir türlü veremedim iştahımıda kesemedim. 25 ekimde sabahları sandaloz sakızı + elma sirkesi+ bal+ , aksamları 5 i biryerde çayı devam ediyorum. kilo verebilirsem size yazacağım. şu an regl dönemindeyim kilo almışım gibi bir görüntü var o yüzden 10 gün sonra tartılmak niyetindeyim.hepimize kolay gelsin.

benimde bugun 4. günüm bakalım bu ay sonuna kaadar devam edıcem sadece sabahları içiyorum aç karnına 3 kilom var umarım veririm...içen arkadaşlar sizler kaç kere içiyorsunuz

Back