Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

nasıl basardın bunu :) masallah diyeyim bende okuyorum öğreniyorum ama uygulama sıfır :)

canım bizde bal yok pekmezle deniyorum devam etsem mı etmeem mı bılemedım :44:

Arkadaslar ben sabah yapiorum bagirsaklarim iyi calisiyoda aksamdami yapsam karar veremedim.ben hakiki elna sirkesi kullaniyorum.aksamda yaparsak mideye zarari olmazmi.bi diyin bana yaw:)))

ben 3 ay sabah ve gece olmak üzere uyguladim bu kuru.. sahsen bir zararini görmedim.. icine bal i ilave ettiginizde bal mideyi koruyormus diye okumustum.. hassas mideye sahip olanlari bilemem ama ben oldukca rahattim..

arkadasim balin eklenme sebebi tatlandirmak degil sirkenin zararli etkisinden mideyi korumak :) bence bal ile dene, ben cok faydasini gördüm bu kürün..

evet bilgi sahibiyim mideyi korumak olduğunu biliyorum fakat pekmez neden bu görevi yapmasın ki dedim kendimce 1haftadır içiyorum günde belki 3 kere hiç rahatsızlık vermedi çok şükür

senin tercihin tabiiki sonucta.. etsemmi etmesemmi diye sorunca sadece fikrimi paylasmak istedim.. sonuc olarak bal ve pekmez ayni sey degil, kürü tavsiye eden drlar yada diyetisyenlerin özellikle bal diye belirtmesinin bir önemi vardir diye düsünmüstüm.. :)

bu uygulamayı yapan arkadaşlara sorum olacaktı?

ben bir ara denedim evet çok güzel iştah kapatıyor
ama sabahları erken içtiğim zaman, rutin çıktığım tuvalete çıkamadım, o yüzden bıraktım
akşam yatarken içsem olurmu
yada akşamdan kastınız, akşam yemeğinden önce içmek midir?

bende farkli bir konuda sorun yaratmadi.. hatta daha bile düzenliydi o dönem diyebilirim.. bu tip kürlerin etkisi kisiden kisiye degisiyor tabii.. ben her gece yatmadan yarim saat kadar önce iciyordum.. ve sunu farkettim ; kesinlikle istikrarli olmak gerek.. her gun ayni saatlerde asagi yukari icmeye özen göstermeli.. bir gun icp ertesi gun ertelenmemeli.. umarim isinize yarar gercekten..

Selamlarrr...

Bende de kilolar aldı başını gidiyor. Markette kemal kükrer'in karışım olanından buldum. İşe yarar mı? Diğer konuya da yazdım. Ona göre başlayayım. diyorum.

Eki Görüntüle 850134

slm kızlar benimde kilolar aldı başını gidiyo artık 80 ide gördüm 2012 yazına girmeden 1 ay rejim yaptım ekmegi kestim tamamen ve 9 lu form cayını içtim ve 1 ayda 6 -7 kilo verdim cay çok güzel zayıflattı sonrada zayıfladım sonrada tüp bebek için ilaç falan kullanıdım birazda yemeği çogalınca verdiğim kiloları almaya başladım üstüne 1-2 kilo daha aldım şimdide zayıflama kürlerini araştırıyorum kaç gündür en etkili olanları kullanıyorum sabah kalkınca bagırsaklarımı calıştırsın diye 1 tatlı kaşıgı çörek otu ezip yutuyorum sonra evi bi dolanıp geldikten sonra ılık suya 2 yemek k sirke balı az koyuyorum 1 çay k bal eklip içiyorum sonrada 15 dk falan sonrada kahvaltı yapıyorum bu aradada yeşil çaylı limonlu sodalı içeçeğimi hazırlıyorum cok faydalıymış limon suyu alkali yapıyomusya neyse o aç tok farketmez gün içinde içiyorum akşam yemeginden öncede çörek otu içiyorum, sirkeli suyuda tam öğlen yemeği ve akşam yemeğinin ortasında içiyorum sonrada gece 10 gibi yatmada içiyorum sirkeli suyu ve bu sefer sanki kiloyu veremiyorum gibi başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo verebildim 1 hafta daha devam edeceğim eger veremezsem 9 çayına başlıcam çünkü çayı içerken 1 haftada 3 -4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı tekrar verdim off inş faydası olur bu seferde bıktım artık şu kilolardan bişey yemeye korkuyorum ya

9 lu çayı hazırlardan mı aldım poşet çay olarak yoksa aktardan bitkileri alıp kendin karıştırıp,demleyip mi içtin?

9 lu çayı hazırlardan mı aldım poşet çay olarak yoksa aktardan bitkileri alıp kendin karıştırıp,demleyip mi içtin?

aktardan aldım acıklardan almadım yani hepsi ayrı kapalı paketlerde sabah öğle akşam yemeklerden önce netteki tarif gibi hepsinden birer tutam koyup üstünede kaynamış suyu döktüm yani 1,5 bardak suyu sonrada 10-15 dk dinlerndi içtim tadıda iyidi ama ilk içtiüimde cok faydasını gördüm birden 2-3 kilo verince dahada motive oldum moral oldu bana kullandım bi süre zaten geri başlamayı düşünüyorum bunlarsan fayda göremezsem :18:

slm canım iyi vermişsin kiloları bende 1haftadır kullanıyorum ballı sirkeli suyumu 1 kilo verebildim yavaş gidiyo bende bırakmayı düşünüyodum demekki sabretmem lazımmış bende yememe azda olsa dikkat ediyorum kepek ekmeği kullanıyorum abur cuburu yememeye calışıyorum ve özellikle akşam8 den sonra hiç bişey yemiyorum sirkeli suyumu içip 10 sonrada yatıyorum çörek otu ve yeşil çay limon ve soda karışımınıda kullamıyorum bakalım artık inşallah bende faydasını görürümm

kızlar bende başladım iki gün oldu kilom 52,400 bakalım bir hafta sonra kaç kilo olucam ama dikkat ediyorum yedıklerıme.

2 haftadır kullanıyorum bu karışımdan 5 kilo vermişim yanında 9 lu form cayındanda kullanmıyorum ama sonra başladım bu çaya Allah tan kiloyu cabuk verebiliyorum birazda yedikkerime dikkat ettim 5 kilo daha fazlalığım var unuda verdikmi 1 ayda

2 hftda 5 kilo.. gercekten cok güzel arkadasim, tebrik ederim.. senden aldigim motivasyonla bende bugun tekrar basliyorum.. bir ara bende cok guzel ilerledim elma sirkesi ile ama sonra durakladi kilo vermem.. o aradada bazi saglik sorunlari yüzünden birakmak zorunda kaldim.. e hareketsiz kaldim ve ilac kullandim vs.. verdigim kilonun 1,5 kilosunu geri almisim.. umarim bende hedefime ulasirim..

2 haftada çok iyi sonuç tebrik ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…