• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

yok canım elma sirkesine 63.3le başladım,,kilolarımı sağlıklı beslenme kararı alarak verdim,,5ay öncesine kadar çok düzenli aralarıma dikkatederek,,2-3öğün düzenli yiyerek sağlıklı şeyler yiyerek 17 küsür kilo verdim,,ama 5 aydır yememde çozutarak ve dikkat etmeden 3 kilo daha verdim bu benim için mucizeee:31:
sağlıklı zayıflamaya dair herşeyi öğrendim,kendikendimin diyetisyenioldum kasmadan herşeyi yiyerek zayıfladıım..:16::16:

nasıl basardın bunu :) masallah diyeyim bende okuyorum öğreniyorum ama uygulama sıfır :) :1::52:

arkadaşlar ben sabahtan beri bu kürü araştırıyorum okadar mucizevi yorumlar okudumki,işe yaramıyor diyen yok ben bugün başladım,:68:

kullanımı:

1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) öteki türlüyseniz fazla kilonuz yoksa günde 2 kere bunu uyguluyoruz,
yemekden 15-20dk önce,,, okadar heycanlıyımki,bu sefer bundan fayda görmeyi ümit ediyorum,varmı aranızda uygulayan ve yararını gören paylaşırsanız sevinirim:16:

kilom 63.3 şuan

son halim(60.4) eveli gün çekildim 1 şubatta yani(01.02.2012),,buda size moral olsuun:12::16::16::16::16:

bugünden itibaren ballı içmeye başladım(19.03.2012 pazartesi)''kilom 59.3''

canım bizde bal yok pekmezle deniyorum devam etsem mı etmeem mı bılemedım :44:

Arkadaslar ben sabah yapiorum bagirsaklarim iyi calisiyoda aksamdami yapsam karar veremedim.ben hakiki elna sirkesi kullaniyorum.aksamda yaparsak mideye zarari olmazmi.bi diyin bana yaw:)))

ben 3 ay sabah ve gece olmak üzere uyguladim bu kuru.. sahsen bir zararini görmedim.. icine bal i ilave ettiginizde bal mideyi koruyormus diye okumustum.. hassas mideye sahip olanlari bilemem ama ben oldukca rahattim..

arkadasim balin eklenme sebebi tatlandirmak degil sirkenin zararli etkisinden mideyi korumak :) bence bal ile dene, ben cok faydasini gördüm bu kürün..

evet bilgi sahibiyim mideyi korumak olduğunu biliyorum fakat pekmez neden bu görevi yapmasın ki dedim kendimce 1haftadır içiyorum günde belki 3 kere hiç rahatsızlık vermedi çok şükür

senin tercihin tabiiki sonucta.. etsemmi etmesemmi diye sorunca sadece fikrimi paylasmak istedim.. sonuc olarak bal ve pekmez ayni sey degil, kürü tavsiye eden drlar yada diyetisyenlerin özellikle bal diye belirtmesinin bir önemi vardir diye düsünmüstüm.. :)

bu uygulamayı yapan arkadaşlara sorum olacaktı?

ben bir ara denedim evet çok güzel iştah kapatıyor
ama sabahları erken içtiğim zaman, rutin çıktığım tuvalete çıkamadım, o yüzden bıraktım
akşam yatarken içsem olurmu
yada akşamdan kastınız, akşam yemeğinden önce içmek midir?

bende farkli bir konuda sorun yaratmadi.. hatta daha bile düzenliydi o dönem diyebilirim.. bu tip kürlerin etkisi kisiden kisiye degisiyor tabii.. ben her gece yatmadan yarim saat kadar önce iciyordum.. ve sunu farkettim ; kesinlikle istikrarli olmak gerek.. her gun ayni saatlerde asagi yukari icmeye özen göstermeli.. bir gun icp ertesi gun ertelenmemeli.. umarim isinize yarar gercekten..

Selamlarrr...

Bende de kilolar aldı başını gidiyor. Markette kemal kükrer'in karışım olanından buldum. İşe yarar mı? Diğer konuya da yazdım. Ona göre başlayayım. diyorum.

Eki Görüntüle 850134

slm kızlar benimde kilolar aldı başını gidiyo artık 80 ide gördüm :14: 2012 yazına girmeden 1 ay rejim yaptım ekmegi kestim tamamen ve 9 lu form cayını içtim ve 1 ayda 6 -7 kilo verdim cay çok güzel zayıflattı sonrada zayıfladım sonrada tüp bebek için ilaç falan kullanıdım birazda yemeği çogalınca verdiğim kiloları almaya başladım üstüne 1-2 kilo daha aldım:17: şimdide zayıflama kürlerini araştırıyorum kaç gündür en etkili olanları kullanıyorum sabah kalkınca bagırsaklarımı calıştırsın diye 1 tatlı kaşıgı çörek otu ezip yutuyorum sonra evi bi dolanıp geldikten sonra ılık suya 2 yemek k sirke balı az koyuyorum 1 çay k bal eklip içiyorum sonrada 15 dk falan sonrada kahvaltı yapıyorum bu aradada yeşil çaylı limonlu sodalı içeçeğimi hazırlıyorum cok faydalıymış limon suyu alkali yapıyomusya neyse o aç tok farketmez gün içinde içiyorum akşam yemeginden öncede çörek otu içiyorum, sirkeli suyuda tam öğlen yemeği ve akşam yemeğinin ortasında içiyorum sonrada gece 10 gibi yatmada içiyorum sirkeli suyu ve bu sefer sanki kiloyu veremiyorum gibi başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo verebildim 1 hafta daha devam edeceğim eger veremezsem 9 çayına başlıcam çünkü çayı içerken 1 haftada 3 -4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı tekrar verdim off inş faydası olur bu seferde bıktım artık şu kilolardan bişey yemeye korkuyorum ya :14::14::14:

slm kızlar benimde kilolar aldı başını gidiyo artık 80 ide gördüm :14: 2012 yazına girmeden 1 ay rejim yaptım ekmegi kestim tamamen ve 9 lu form cayını içtim ve 1 ayda 6 -7 kilo verdim cay çok güzel zayıflattı sonrada zayıfladım sonrada tüp bebek için ilaç falan kullanıdım birazda yemeği çogalınca verdiğim kiloları almaya başladım üstüne 1-2 kilo daha aldım:17: şimdide zayıflama kürlerini araştırıyorum kaç gündür en etkili olanları kullanıyorum sabah kalkınca bagırsaklarımı calıştırsın diye 1 tatlı kaşıgı çörek otu ezip yutuyorum sonra evi bi dolanıp geldikten sonra ılık suya 2 yemek k sirke balı az koyuyorum 1 çay k bal eklip içiyorum sonrada 15 dk falan sonrada kahvaltı yapıyorum bu aradada yeşil çaylı limonlu sodalı içeçeğimi hazırlıyorum cok faydalıymış limon suyu alkali yapıyomusya neyse o aç tok farketmez gün içinde içiyorum akşam yemeginden öncede çörek otu içiyorum, sirkeli suyuda tam öğlen yemeği ve akşam yemeğinin ortasında içiyorum sonrada gece 10 gibi yatmada içiyorum sirkeli suyu ve bu sefer sanki kiloyu veremiyorum gibi başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo verebildim 1 hafta daha devam edeceğim eger veremezsem 9 çayına başlıcam çünkü çayı içerken 1 haftada 3 -4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı tekrar verdim off inş faydası olur bu seferde bıktım artık şu kilolardan bişey yemeye korkuyorum ya :14::14::14:

9 lu çayı hazırlardan mı aldım poşet çay olarak yoksa aktardan bitkileri alıp kendin karıştırıp,demleyip mi içtin?

9 lu çayı hazırlardan mı aldım poşet çay olarak yoksa aktardan bitkileri alıp kendin karıştırıp,demleyip mi içtin?

aktardan aldım acıklardan almadım yani hepsi ayrı kapalı paketlerde sabah öğle akşam yemeklerden önce netteki tarif gibi hepsinden birer tutam koyup üstünede kaynamış suyu döktüm yani 1,5 bardak suyu sonrada 10-15 dk dinlerndi içtim tadıda iyidi ama ilk içtiüimde cok faydasını gördüm birden 2-3 kilo verince dahada motive oldum moral oldu bana kullandım bi süre zaten geri başlamayı düşünüyorum bunlarsan fayda göremezsem :18:

geçen sene mayıs aylarında elma sirkesi kullanmaya başladım. temmuza kadar beslenmeme dikkat ettim ama diyet yapmadım. mesela ton balıklı salata yaptım yedim. makarna, pilav, beyaz ekmeği ve şekeri çok kıstım. şöyle diyeyim. pirinç yerine esmer bulgur pilavı, makarna yerine migrosta satılan light makarna, beyaz ekmek yerine dilimi 39 kalori olan tam buğday ekmeği (uno) ki inanılmaz lezzetli ve şeker yerine bi çay kaşığı bal kullandım hep. yani abartılı hamur işleri yemekler tatlılar yemedim. mesela yemeklerimi koca tabaklarda değil küçük kaselerde yedim, inanın insanın gözü gönlü karnı doyuyor. düz tabaklar yerine küçük kaselerde yiyin yemeklerinizi.

temmuzdan itibaren de okul bitip memlekete döndüğümde akşamları hızlı tempolu yürüyüşler yaptım. bütün bi yılın en keyifli zamanıydı. bakın size birşey daha söyliyeyim. ben sigara kullanıyorum yıllardır ve on dakika yürüsem hem nefesim kesiliyor hemde bu bacak kemiklerim sızlıyodu. ben bu elma sirkesini kullandıkça enerjim katlandı, nefesim açıldı ve kemiklerim o kadar iyi sağlam olduki. hatırlıyorum tam 40 dakika hafif tempo koşupta bana mısın dememiştim. o bacak kemiklerimin sızlamaması beni o kadar mutlu etmişti ki anlatamam.

yani sadece sirke değil. beslenmeye dikkat ve akşamları ya da gündüzleri yürüyüş hızlı tempoda. ve bol su. zaten sirkeyi bol sıcak suyla için ve normal suyunuzu ılık için. inanın ben hayatımda öyle sağlıklı hissetmedim kendimi. peygamber içeceği diye boşuna dememişler gerçekten çok memnundum hayatım çok düzene girmişti. inanın. inanınca oluyor. benim sınıf arkadaşım da (erkek) 120 kilodan 71 kiloya düştü, gözlerimle görmesem bende inanmazdım. çok mutsuzdum çok kiloluydum, kendimden nefret ediyodum o önerdi bana. sonra buraya üye olup başladım zayıflamaya :))

yürüyüş yapamasanız da (eğer çalışıyorsanız) çok mühim değil elma sirkesi kullandıkça yine veriyorsunuz . yürüyüş vücudu daha bi forma sokuyor ve daha çabuk ter atıyosunuz, kilo verme süreci hızlanıyor. benim gibi 4 ayda 14 kilo verilebilir. ha yürüyüş olmadı 4 ayda 7-8 kilo verilir yine de güzeldir. deneyin bence. sadece kilo için değil sağlık içinde herkes mutlaka bi bardak içmeli diyorum ben..

sabah aç karnına, öğle yemekten 1 saat sonra, akşam yatmadan önce. günde 3 defa. çalışıyorsan öğleyi atlayabilirsin hiç sorun değil ama sabah akşam zorunlu :))) tadı kokusu midenizi bulandırabilir başta. boğazınızı hafif yakabilir ama o mikropları öldürdüğü için, çok iyi bir antioksidan aynı zamanda elma sirkesi, bir iki gün sonra yakmayacak emin olun. tadına kokusuna sabredin. dediğim gibi bunu 15 gün-1 ay deneyin sonra bağımlısı olacaksınız. bir de şöyle bir şey var ilk ay vücut hareketlenmeye ve yağ yakmaya başlıyor. bu başlangıçlar hep yavaş olur. ilk ayda öyle büyük bir kilo vermiceksiniz. belki 500 gr belki 1 kilo gidecek. vücut kilo verme sürecine alışması ve tam olarak girmesi lazım. ikinci ayda 3-4 kilo birden verebilirsiniz. benim öyle oldu. yani ben 46 bedenden 38-40 bedene birden düşmedim. sabrettim ve inandım. siz hazırsanız zayıflamaya ve bu kürü uygulamaya başlayın ve vazgeçmeyin kısacası. sevgiler canım inşallah yapıcaksın :))

slm canım iyi vermişsin kiloları bende 1haftadır kullanıyorum ballı sirkeli suyumu 1 kilo verebildim yavaş gidiyo bende bırakmayı düşünüyodum demekki sabretmem lazımmış bende yememe azda olsa dikkat ediyorum kepek ekmeği kullanıyorum abur cuburu yememeye calışıyorum ve özellikle akşam8 den sonra hiç bişey yemiyorum sirkeli suyumu içip 10 sonrada yatıyorum çörek otu ve yeşil çay limon ve soda karışımınıda kullamıyorum bakalım artık inşallah bende faydasını görürümm

kızlar bende başladım iki gün oldu kilom 52,400 bakalım bir hafta sonra kaç kilo olucam ama dikkat ediyorum yedıklerıme. :52:

2 haftadır kullanıyorum bu karışımdan 5 kilo vermişim yanında 9 lu form cayındanda kullanmıyorum ama sonra başladım bu çaya Allah tan kiloyu cabuk verebiliyorum birazda yedikkerime dikkat ettim 5 kilo daha fazlalığım var unuda verdikmi 1 ayda :32::32::9::9:

2 hftda 5 kilo.. gercekten cok güzel arkadasim, tebrik ederim.. senden aldigim motivasyonla bende bugun tekrar basliyorum.. bir ara bende cok guzel ilerledim elma sirkesi ile ama sonra durakladi kilo vermem.. o aradada bazi saglik sorunlari yüzünden birakmak zorunda kaldim.. e hareketsiz kaldim ve ilac kullandim vs.. verdigim kilonun 1,5 kilosunu geri almisim.. :( umarim bende hedefime ulasirim..

2 haftadır kullanıyorum bu karışımdan 5 kilo vermişim yanında 9 lu form cayındanda kullanmıyorum ama sonra başladım bu çaya Allah tan kiloyu cabuk verebiliyorum birazda yedikkerime dikkat ettim 5 kilo daha fazlalığım var unuda verdikmi 1 ayda :32::32::9::9:

2 haftada çok iyi sonuç tebrik ederim..

Son düzenleme:
Back