Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

arkadaşlar 22,08 tarihinde içmeye başladım 75 kiloydum tam.
Bugün 24,08 kilom 73,5 i gösteriyor.

Ben bu işi başarıcam =)))))

merhaba arkadaşlar.bugün ben de başladım bu küre.aktardan doğal elma sirkesi aldım.bunun tadı daha güzel ve midemde de bi sorun yaratmadı,üstelik balsız içmeme rağmen.sabah-öğle ve gece yatmadan önce 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum...diyet+yürüyüş de yapıyorum.diyetle ve sporla daha önce 91,5 kilodan 60 a kadar düştüm ama bazı sebeplerden 10 kilosunu geri aldım malesef.inşallah kür işe yarar da aldıklarımı verebilirim...gelişmeleri mutlaka yazıcam....

arkadaşlar 22,08 tarihinde içmeye başladım 75 kiloydum tam.
Bugün 24,08 kilom 73,5 i gösteriyor.

Ben bu işi başarıcam =)))))
mükemmelsin canım okç sevndiim adına devam devam

canım 1 çay bardağı su çok az önerilen 1 su bardağı buna dikkat etmeni öneririm,ben 1 s.b. 1 çorba kaşığı koyuyorum böyle dene benceyinede sen bilirsin,başarılar

bende az önce içtim birde gece yatarken içicem,,bu cumaki hedefimi tutturucam inşallah,60.5

geçen cuma başladım tekrar diyete,,62.7'dim hedefim 61.7'di tutturdum dün hemde 12'den

bu hafta biraz daha yükselttim çıtayı 60.5 olucam inşallah,,

tek isteğim tekrardan geçen sene gibi 56 ya düşmek

Son düzenleme:
canım 1 çay bardağı su çok az önerilen 1 su bardağı buna dikkat etmeni öneririm,ben 1 s.b. 1 çorba kaşığı koyuyorum böyle dene benceyinede sen bilirsin,başarılar

biliyorum canım aslında 1 su bardağına 1 çorba kaşığı koymam gerekli ama ilk başlarda midem bulanmasın diye böyle başlayayım dedim.yarın öyle yapıcamteşekkürler canım

balsız içebiliyor muyuz? gercekten faydasını gördünüz mü?

madem sonuçlar olumlu bende başlayayım o zaman ya vermem gereken bi sürü kilo var yaa

dün akşam başladım bu küre sabahta içtim bi bardak ama daha öteye gidemicem sanırım içemiyorum ya kokusu tadı midemi bulandırıyo ve şiş şuanda napcam nasıl vercem ben bu kiloları

Elma sirkesi yağları yakıyor.Bal da muhtemelen mideye vereceği zarar için kullanılıyor.
Peki bal yerine sandaloz sakızı kullansak? hangisi daha etkili acaba?

ne kadar surede verdın bu kıloyu benımde boyum 1.67 57 olmam gerkıyo ama 65 kıloyum . yemeden ıcmeden kıstın mı bırde :) ?

Bende bundan bir kaç ay önce 2 ay sirkeli ballı su içtim ve iki ayda 7 kilo verdimm gerçekten işe yarıyor. Hergün tartılıyordum gram gram gidiyordu şimdi tekrar başladım sabah içtim aç karna form kayısı çayı ve yeşil çay içiyorum bakalım iyi gelecek mi Gelişmeleri yazarım kızlarr

Bende 1 aydir iciyorum bu kuru ama hic etkisini gormedim. Soguk suyla yaptigimdan olaiblir mi acaba?? Ve etkisi olmasi icin diyet tutmak lazim mi? Ben normal yiyorum her zaman ki gibi...

kızlar merhaba,bende elma sirkesinin işe yaradığını bi tanıdığımdan duymuştum sizinde yorumlarını okuduktan sonra başlamaya karar verdim bugün başladmm bende çok yiyn ve etmeyen biriym oturarak çalıştığım içinde yediklerimi sindirmek çok zor oluyo direk mideye çöküyo bakalım dikkat etmeye çalışıcam ve sirkeye devam edicem şuan 58 kilodaym hedefim 50 gelişmeleri yazarım

Merhaba kızlar bende su an itibariyle bu küre başlamış bulunmaktayım.
boy 1.62
Kg 70
doğumdan sonra yapışan bir kilo bendeki de 58 olmak istiyorum bakalım

kızlar diyet yapmadan bu küre devam etmek istiyorum.daha önce de verdim umarım işe yarar 21 gün yapacağım kilom 62 bu akşamdan başlıyorum hadi bismillah

kızlar diyet yapmadan bu küre devam etmek istiyorum.daha önce de verdim umarım işe yarar 21 gün yapacağım kilom 62 bu akşamdan başlıyorum hadi bismillah

hiiiihhhhhiiiihhhihihhhhhhiiiiii 62 dedim ama 65 ten çizelge yaptım .bu gece içip yatıyorum arkadaşlar kilo kaybım oldukça heber edecmmm.bu arada ekmek yok spor var günde 2 lt su için destek destek destekkk

bende başlamıştım ama midemde yanmalar olmaya başladı bıraktım iş yerinde ballı içemiyorum acaba ondan mı oldu bal rahatlatıyormu mideyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…