- Konu Sahibi puccakanka
-
canım valla ben uzun bir süre devam ettim aksatmadan,hatta alışkanlık haline geldiği için içmediğim zamanlarda suçluluk duyuyodum,,
hatta bi ara günde üç kez bile içmiştim,,her yemekten yarım saat sonra,,yinede sen bilirsin bol şanslar
mükemmelsin canım okç sevndiim adına devam devamarkadaşlar 22,08 tarihinde içmeye başladım 75 kiloydum tam.
Bugün 24,08 kilom 73,5 i gösteriyor.
Ben bu işi başarıcam =)))))
merhaba arkadaşlar.bugün ben de başladım bu küre.aktardan doğal elma sirkesi aldım.bunun tadı daha güzel ve midemde de bi sorun yaratmadı,üstelik balsız içmeme rağmen.sabah-öğle ve gece yatmadan önce 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum...diyet+yürüyüş de yapıyorum.diyetle ve sporla daha önce 91,5 kilodan 60 a kadar düştüm ama bazı sebeplerden 10 kilosunu geri aldım malesef.inşallah kür işe yarar da aldıklarımı verebilirim...gelişmeleri mutlaka yazıcam....
canım 1 çay bardağı su çok az önerilen 1 su bardağı buna dikkat etmeni öneririm,ben 1 s.b. 1 çorba kaşığı koyuyorum böyle dene benceyinede sen bilirsin,başarılar
bende az önce içtim birde gece yatarken içicem,,bu cumaki hedefimi tutturucam inşallah,60.5
geçen cuma başladım tekrar diyete,,62.7'dim hedefim 61.7'di tutturdum dün hemde 12'den
bu hafta biraz daha yükselttim çıtayı 60.5 olucam inşallah,,
tek isteğim tekrardan geçen sene gibi 56 ya düşmek
balsız içebiliyor muyuz? gercekten faydasını gördünüz mü?
arkadaşlar ben sabahtan beri bu kürü araştırıyorum okadar mucizevi yorumlar okudumki,işe yaramıyor diyen yok ben bugün başladım,
kullanımı:
1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) öteki türlüyseniz fazla kilonuz yoksa günde 2 kere bunu uyguluyoruz,yemekden 15-20dk önce,,, okadar heycanlıyımki,bu sefer bundan fayda görmeyi ümit ediyorum,varmı aranızda uygulayan ve yararını gören paylaşırsanız sevinirim
kilom 63.3 şuan
son halim(60.4) eveli gün çekildim 1 şubatta yani(01.02.2012),,buda size moral olsuun
bugünden itibaren ballı içmeye başladım(19.03.2012 pazartesi)''kilom 59.3''
kızlar diyet yapmadan bu küre devam etmek istiyorum.daha önce de verdim umarım işe yarar 21 gün yapacağım kilom 62 bu akşamdan başlıyorum hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?