- Konu Sahibi puccakanka
2 haftada çok iyi sonuç tebrik ederim..
teşekkür ederim ALLAH tan kilo aldığım gibide cabuk verebiliyorum kiloları yada bu karışımlar gerçekten düzenli kullanıldığında ve yediklerinede dikkat edilirse işe yarıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftada çok iyi sonuç tebrik ederim..
2 hftda 5 kilo.. gercekten cok güzel arkadasim, tebrik ederim.. senden aldigim motivasyonla bende bugun tekrar basliyorum.. bir ara bende cok guzel ilerledim elma sirkesi ile ama sonra durakladi kilo vermem.. o aradada bazi saglik sorunlari yüzünden birakmak zorunda kaldim.. e hareketsiz kaldim ve ilac kullandim vs.. verdigim kilonun 1,5 kilosunu geri almisim.. umarim bende hedefime ulasirim..
tşk ederim evet iyi verdim 2 hafta oldu tartiya bi çıktım 75,5 gösterdi havalara uçtum bende bi süre ilaç falan kullandım 80 i gördüydüm çayın tadını çok seviyorum zaten elma sirkeside fena değil yani zorlanmadan içiyorum hedefim 70 haftaya tartılacam bakalım sonuç ne çıkacak sizede başarılar
Karakas selam bende sirkeli su icmek istiyorum 5kilo fazlam var ama midemde biraz rahatsizlik var icsem olurmuki?simdiden tesekkurler
tşk ederim evet iyi verdim 2 hafta oldu tartiya bi çıktım 75,5 gösterdi havalara uçtum bende bi süre ilaç falan kullandım 80 i gördüydüm çayın tadını çok seviyorum zaten elma sirkeside fena değil yani zorlanmadan içiyorum hedefim 70 haftaya tartılacam bakalım sonuç ne çıkacak sizede başarılar
midende rahatsızlık varsa içme derim,ben rahatlıkla içebiliyorken,eşimde denemişti bikez acayip kötü oldu,meğerse midesinde ülser varmış korktuk içmedi bidaha
ben 21 yaşındayım, 1.72 boyum. 20 gün önce bir heves geldi ve diyete başladım 83 kiloydum şuan 80 kiloyum. yediklerime dikkat ediyorum aburcubur tatlı ve akşam yemekleri yemiyorum öyle salata ve yoğurt ile geçiştiryorum (ama makarnaya dayanamıyorum) bugün bir arkadaşım tavsiyesi ile elma sirkesine başladım bakalım faydasını görecekmiyim. gizli şekerim olduğu için bal koymayı düşünmüyorum. faydası olur inşallah ve nasıl kullanıyoruz ben ilk bardağımı ılık su ile içtim ? cvp lütfen
bu kürde bal in eklenme amaci sirkenin zararli etkilerine karsi mideyi korumak.. balsiz kullanmani tavsiye etmem dogrusu.. bende bu kürü bir süre düzenli sekilde uyguladim ve 6 kiloya yakin verdim.. umarim faydasini görürsünüz
kızlar elma sirkesinin markası önemlimi bende yazın 3-4 ay spor ve diyetle 75 kilodan 62 ye düştüm sonra kilo vermem durdu bir süre ve bende yediklerimi biraz kaçırmaya başladım şuan 64 üm ve bu küre başlamak istiyorum umarım işe yarar hedefim 57 kalan kilolarıda bununla vererim inşallah bana dua edin kızlar sonucu yazarım :26:
valla ben markaya bakamadım direk elimdekiyle başladım ama şimdiden tartıda 63,100 gramı gördüm700 gram mefta olmuş ve dün gece bu sabah falan birazcık abur cubur yedim süper birşey bu ya konu sahibine bol bol sevgileerbenim en son aldığım organik elma sirkesi yazıyodu markasını hatırlamıyorum ama tadı cidden ötekiler gibi değildi,çok rahat içtim,ve organik olduğu için içim çok rahattı
valla ben markaya bakamadım direk elimdekiyle başladım ama şimdiden tartıda 63,100 gramı gördüm700 gram mefta olmuş ve dün gece bu sabah falan birazcık abur cubur yedim süper birşey bu ya konu sahibine bol bol sevgileer
evet bunu anladım gerçektende biraz sabırla çok güzel sonuçlar elde edilebilir ben arada ufak tefek yiyorum birşeyler ama zaten ben hiç ekmek yiyen bir insan değilim kolay kolay börek falanda yemiyorum ehhh tatlılarda zayıf tarafım öyle görünce ucundan biraz :26: ama bu sirke olayı çok iyi geldi çok güzel içimde sana karşı oluşan sevgiliyi bilemezsin çünkü çok ihtiyacım vardı buna çıldırcaktım kilo verimim durunca ay yine çok konuştum sonuç olarak sende sağol sanada bolca öpücüklerbendende size bol sevgiler canım,sizlerdede işe yaradıysa ne mutlu banaa,,ben çok sık abur cubur yerdim zamanında,nasılsa elma sirkesi var diye rahattım yani,bi etkide etmedi yediklerim,,ama dikkat edersen daha hızlı ve güzel sonuç alırsın öpüyorum çook