• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Bende gecen yaz yarim cay bardagina kafama gore olcmeden elma sirkesi kattim bazi gun ictim bazi gun unuttum icmedim ama yine de KILO VERDIM , 55 ten 51 falan olmstm.deneyin yani .d tabi ekmegi azaltin baya. Ben zaten kendimi bildim bileli esmer ekmek yerim. Sizde deneyin alisirsiniz

kızlar aranıza yeni katıldım bende 2 haftadır diyet yapıyorum 2 gündürde sirkeli karışımdan içiyorum diyete başladığımda tokken 68 dim şimde 65.7 açkende 64.7.acilen 58 kiloya düşmem lazım :(

maaşallah kızlarımıza,azmeden karşılığını kesinlikle alıyor.Canlar bende bi ara yaptım ama şimdi bebiş bekliyoruz.Diyetisyene de gidiyorum ama amaç çok kilo almamak doğumdan sonra ilk yapacağım kür bu olacak.Bir de tamamen tuzsus yemeye alışacağım ki vücut su toplamasın.:46::46::46::46:
yalnız ben yaparken 15 gün yapıp başka bir kür uygulamıştım.Alışmasın diye.belki 21 günlük değişimler de olabilir.

bendende size bol sevgiler canım,sizlerdede işe yaradıysa ne mutlu banaa,,ben çok sık abur cubur yerdim zamanında,nasılsa elma sirkesi var diye rahattım yani,bi etkide etmedi yediklerim,,ama dikkat edersen daha hızlı ve güzel sonuç alırsın:34: öpüyorum çook:54:

bu kürün işe yaradığını görmek güzel kızlar sevindim sizin için ee darısıda bana diyeyim ozaman. ben yedklerime dikkat ediyorum,,, tatlı prinç ekmek kesinlkle yok artık hayatımda.. Sbahlarıda 40 dk kadar yürüyüş yapıyorum. 84 kilodan 79 a düştüm elma sirkeside içiyorum ama düzenli olmamakla birlkle işten dolayı sadece 3-5 yudum alıyorum. ayy bence herşey boş. yedklerimize dikkat ederek, biraz hareket edereek doğru ve sağlıklı bir şeklde kilo veririzzz. amaaa yemek yemek çok güzeel be :56:

işe yarıyorsa benim hemen içmem gerek 2 hafta sonra düğün:( hamilelikte kilo almayan ben doğumdan sonra aldım 2 haftada ne kadar verilirki geçen haftada ebru şallının karın dvd aldım ikibir arada yapayım anca gider bu kilolalar:8

Yapılan bazı çalışmalar sirkenin uzun süre tokluk sağladığı ve kan şekerini düzenlemeye yardımcı olduğunu göstermiştir. Sirkenin asit içeriği yüksektir. Sirke mutlaka su ya da meyve suyunun içine katılarak tüketilmelidir. Aksi taktirde dişlerinizi ve boğazınızı tahriş edebilir.
Uzun süreli sirke kullanımı kemik yoğunluğunun azalmasına yol açar. Kemik erimesi olan kişilerin sirkeyi kullanmamaları gerekir.
Sirkenin güçlü yapısından dolayı bazı ilaçlarla etkileşime girmesi söz konusu olabilir. Düzenli sirke kullanımı olacaksa doktora danışarak kullanılması uygun olacaktır.
Bol miktarda salata tüketirken buna yağ yerine sirke ekleyerek sirkenin kilo vermenize yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle hem kalori düşürmüş hem de sebze tüketiminizi arttırarak uzun süre tokluk sağlamış olursunuz.m
uzmantv.com
sirkeyi çok severim hele de sarımsaklı olursa çorbada salatada bol bol kullanırım suyla da merakımdan denedim içinde biraz tuz birazda sarımsak olsa aynı turşu suyu turşu suyu da tok tutuyor acılı olursa metabolizmayı hızlandırıyor tabi sorun tuzda ama turşu yaptığımız tuzlar normal rafine tuzlar kadar zararlı değil gene de ölçülü içmek lazım her besinde olduğu gibi her şeyin fazlası zarar ben faydasını görüyorum direk içmesem de bence kilo vermeye yardımcı bir sürü içecek yiyecek var dönüşümlü olarak hepsinden yararlanmak lazım aksi taktirde fayda değil zararda görebiliriz hepimize kolay gelsin:16:

Merhaba bayanlar elma sirkesi bal ve suyu kullanip 2ayda 10 kilo verdim ve tabi hic rejim yapmadim sadece ekmegi sabah yedim baska yemedim tavsiye ederim canlarim benki cikolataya hayir diyemiyen biri olarak super ise yaradi ve suratimda bir ton sivilce vardi gecirdi tavsiye ederim opuldunuz

Merhaba bayanlar elma sirkesi bal ve suyu kullanip 2ayda 10 kilo verdim ve tabi hic rejim yapmadim sadece ekmegi sabah yedim baska yemedim tavsiye ederim canlarim benki cikolataya hayir diyemiyen biri olarak super ise yaradi ve suratimda bir ton sivilce vardi gecirdi tavsiye ederim opuldunuz

gerçekten işe yarıyor mü bende çikolatadan asla vazgecemeyenlerdenim heleki iki gün yemesem krize girerim

bende tatliya cok düskünüm.. bu karisimin icine birazda tarcin eklersen hem tadini daha güzellestiriyor hemde tatli istegini inanilmaz bastiriyor..

gerçekten işe yarıyor mü bende çikolatadan asla vazgecemeyenlerdenim heleki iki gün yemesem krize girerim

İnanki canim ise yaradi hatta 1dakka once pudinkli pasta yedim ;-) 90 kiloydum suan 80 kiloyum sadece sabahtan baska ekmek yeme hatta beni gorenler sen bu bogazla kilo verdiysen herkez verir diyolar :-P

İnanki canim ise yaradi hatta 1dakka once pudinkli pasta yedim ;-) 90 kiloydum suan 80 kiloyum sadece sabahtan baska ekmek yeme hatta beni gorenler sen bu bogazla kilo verdiysen herkez verir diyolar :-P

bugün kızımı okula bırakırken alıcaktım kararsız kaldım üzüm mü elma mı iyikii almamıştım elma olması şart değil mi

dogal elma sirkesi almalisin :) ben bio gidalar satan yerden, icinde kimyasal olmayan bir markanin almistim.. kimyasal katkisi olursa mideye daha fazla zarar veriyor..

bugün kızımı okula bırakırken alıcaktım kararsız kaldım üzüm mü elma mı iyikii almamıştım elma olması şart değil mi

canım arkadasın dediği gibi elma sirkesi almalısın içinde asit olmiyacak . su bardağına 1 yemek kaşığı elma sirkesi tatlı kaşığıyla bal ve ılık su koyup yapıyorum sakın demir kaşık kullanma bala tahta kaşık olsun vitamini ölüyomuş canım sabah aç karnına akşamda yatmadan içiyorum bende işe yaradı inşallah sende faydasını görürsün ...

Back