- Konu Sahibi puccakanka
ekmek vs de nerdeyseyemiorum, cok yemek de yemem ama moralim bozuldu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu ılık elma sirkeli suya BAL eklemesek olmaz mıııı? Ben tatlı hiçbir şekilde tüketmiyorum da şu sıralar,bilgisi olan arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim
Ben bal koymuyorum sanırım bal hem enerjı versın dıye hemde tadını düzeltsin diye...
Cevabın için çoook tşkler,ben mesajımı aldım,balsız ılık elma sirkeli suya devam :)
Ben Kemal kükrerin hazır karışımından içiyorum 4 gündür ama sadece sabah uyanınca siz 2 yıl önce nasıl kullanmıştınız acaba.
Ben Kemal kükrerin hazır karışımından içiyorum 4 gündür ama sadece sabah uyanınca siz 2 yıl önce nasıl kullanmıştınız acaba.
Arkadaşlar bu ılık elma sirkeli suya BAL eklemesek olmaz mıııı? Ben tatlı hiçbir şekilde tüketmiyorum da şu sıralar,bilgisi olan arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar özellikle trendy 21 deneyim ve fotolarini paylaşmasını çok hoş olmuş merak ettiğim bu küre devam ederken göbek egzersizi yAptın mi bunu öğrenmek istemiştim
1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,başladığımdan beridir bu şekilde içiyorum,çokta alıştım,ilk 3 gün benimde miğdemi yakmıştı sanki ölcem sanmıştım,ama alıştım hiçte sorun görmedim 5 aydır
evet bu elma sirkesi kürünü biyerden yine duymuştum çok etkiliymiş bende bugün başladım şimdiki kilom 52.1 inşallah veririm kilo ama bunu ne kadar uygulamam lazım bilgi verir misiniz bide günde 2 kere içmeme gerek var mı??