Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

ben bundan 2 yıl önce denemiştim ve 2 ayda 12 kilo verdim.sonra boğaz yollarımdan rahatsızlık geçirdim ilaç aldım ve evlendim.saldım kendimi şu an 74 leri gördüm.bugün tekrar bu karışıma başlayacağım.

Bu karışım cidden işe yarıyor yıllardır çok kişiye de tavsiye etmişimdir. Ama lütfen rejimlerinizi sporsuz yapmayın. Bu karışımı sabah aç karnına içtikten ve bir süre sonra hafif kahvaltı yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka egzersiz yapmalısınız. Göbek sorunu olan arkadaşların alt karın kaslarına yönelik egzersiz yapmamaları halinde istedikleri kiloya ulaşsalar bile karın bölgelerinin sarktığını hatta eskisinden daha kötü göründüğünü görürler. Bilinçsizce içilen elma sirkesi zaman içinde sivilce sorunu yarata bilir. Zayıflamak amaçlı içiyorsanız lütfen ölçüyü kaçırmayın. Gün de sadece 1 kere, ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal yeterli olacaktır. Ben ayrıca bir kaç damla limon suyu da ekliyordum. Karışımın sabah erken saatlerde alınması da elzem.
Yaşıma ve çocuklarıma rağmen formumu nasıl koruduğumu inanın çok küçük yaştaki kızlar bile merak edip soruyorlar.
Çevremdekilere elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sizlere de seve seve yardımcı olurum.

elma sirkesini gece yatarken içiyorum sabahda ılık limonlu su 4 gündür yediklerimede dikkat ediyorum ve bugün tartıda 2500gr az cıktım:))işe yarıyor bence devam edıcem hedefime ulasana kadar..

Arkadaşlar bu ılık elma sirkeli suya BAL eklemesek olmaz mıııı? Ben tatlı hiçbir şekilde tüketmiyorum da şu sıralar,bilgisi olan arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim

Cevabın için çoook tşkler,ben mesajımı aldım,balsız ılık elma sirkeli suya devam :)

Biraz daha okur ya da araştırırsanız göreceksiniz arkadaşlar.Sirke mide için çok zararlı olabiliyor balın amacı (Ayrıca çiçek balı olmalı) öncelikle mideye zararı önlemek 1 tatlı kaşığı bal günde diyetinize hiç bir şey yapmaz:)))

Ben Kemal kükrerin hazır karışımından içiyorum 4 gündür ama sadece sabah uyanınca siz 2 yıl önce nasıl kullanmıştınız acaba.

ben sabah uyandığımda dayanabileceğim kadar sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 yemek kaşığı bal koyup erittim.Kahvaltıdan yarım saat önce tükettim.Bu bana yetti.Spor diyet hiçbişi yapmadım.iştahımı kendi kesti zaten.canım bişey istemedi.Bide çok afedersiniz idrarınızdan boncuk boncuk yağ döküldüğünü görürsünüz.Bu iyiye işaret.bende 2 gün i.tim 74.4 ten 73.7 yi gördüm ama başka bi sebepten dolayı içmiyorum şu an.Sorun geçsin yine başlicam.

ben de başladım bugün 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içtim, tadı da o kadar kötü değil çok rahat içtim, 1 ay sürem var 5 kilo verebilirsem çok iyi olcak

Ben Kemal kükrerin hazır karışımından içiyorum 4 gündür ama sadece sabah uyanınca siz 2 yıl önce nasıl kullanmıştınız acaba.

ben sabah kalkınca ilk işim 1bardak sıcağa yakın suya 1tatlı k. sirke içiyordum,,birde gece yatarken aynı şekilde,,bu şekilde aylarca devam ettim yediklerime dikkat etmiyordum hiç yinede kilo verdim ve almadımda,,fakat yediklerime dikkat etmeye ve bol su içmeyye başlayınca takır takır gitti kilolar hemde çok kısa bir sürede,56 kiloya kadar indim,,ev taşıma işi çıkınca hiç birşeye devam edemedim haliyle aldım,ama ben yöntemi biliyırum artık dikkat etmeye başladım tekrar 66kilodan 60a kısa sürede indim,,bayramdan sonra 62 olmuşum bir kaç aydır dikkat edemiyorum yediiklerime motivasyonum düştü ama sadece 2 kilo almışım onuda bu hafta vermeyi düşünüyorum tekrardan başladım hayırlısıyla ...

Arkadaşlar bu ılık elma sirkeli suya BAL eklemesek olmaz mıııı? Ben tatlı hiçbir şekilde tüketmiyorum da şu sıralar,bilgisi olan arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim

ben başlarda hiç eklemedim bal aylardırda öyle içtim hiç bir sıkıntım olmadı,,yalnızca bir ara bal katıp içmeyi denedim okadar şuandada balsız içiyorum...

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar özellikle trendy 21 deneyim ve fotolarini paylaşmasını çok hoş olmuş merak ettiğim bu küre devam ederken göbek egzersizi yAptın mi bunu öğrenmek istemiştim

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar özellikle trendy 21 deneyim ve fotolarini paylaşmasını çok hoş olmuş merak ettiğim bu küre devam ederken göbek egzersizi yAptın mi bunu öğrenmek istemiştim

hayır hiç bir şekilde egzersiz ve spor yapmadım kilo verirken,,ben sadece 59 kiloyu gördüğümde başladım mekik çekmeye ve egzersiz yapmaya oda 55 kiloya daha çabuk inmek içindi,eşimle 1aylığına iddaya girmiştik çünkü ,,zamanım azalmıştı ve egzersiz yapmaya başlamıştım hepsi o,,,

evet bu elma sirkesi kürünü biyerden yine duymuştum çok etkiliymiş bende bugün başladım şimdiki kilom 52.1 inşallah veririm kilo ama bunu ne kadar uygulamam lazım bilgi verir misiniz bide günde 2 kere içmeme gerek var mı??

canım valla ben uzun bir süre devam ettim aksatmadan,hatta alışkanlık haline geldiği için içmediğim zamanlarda suçluluk duyuyodum,,
hatta bi ara günde üç kez bile içmiştim,,her yemekten yarım saat sonra,,yinede sen bilirsin bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…