Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

kızlar elma sirkesi adet gecıktırmesi yapıyormu??

hayır canım reglini hiçbi şekilde etkilemiyor. hatta benim reglim elma sirkesi içtiğim ve spor yaptığım dönem kilo kaybetmeye başladıkça düzene girmişti. ben fazla kilolu olduğum dönemde düzensiz ve 1.5-2 ayda bir regl oluyodum diyebilirim.. sirkenin hiçbi yan etkisi yok.

10 gundur bende ıcıyordumda reglm hıc gecıkmezdı en fazla bı ıkı gun gecıkırdı..elma sırkesındenmı oldu acaba dedım bı yerdede oyle okumustum gecıktırıyor dıye..

Sitenin birinde su bal sirke karışımının iştah açıcı özelliği olduğunu okumuştum hatta bi gazetenin int sitesiydi sanırım iştahı açıyor mu cidden ?

kızlarr bende aranıza yeni katıldım bende sirke kürünü uyguluyorum 1 ayda 4 kilo verdim tabi spor ve diyetle devam etmekte istiyorum yalnız ben bebek istiyorum acaba hamile kalmayı engelleyici bi etkisi varmıdır?internette baya araştırdım ve aşağıdaki yazıyı buldum kafam çok karıştı sizce doğrumu aranızda kullanırken hamile kalanlar varmı lütfen yardımmm

(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

ben bir sakincasi oldugunu sanmiyorum acikcasi.. 2 sene evvel bu karisimi icerken hamile kaldim.. bence elma sirkesi vucuda cok faydali.. hamilelik sirasinda bile arada bir ictim.. hamilelik sirasinda böbreklerimde tikanma oldu malesef ve elma sirkesinin böbrekleri temizledigini okumustum.. 2 hft deli bir böbrek agrisindan sonra dr um nerdeyse erken dogumu baslatacakti.. 2 gun sabah elma sirkeli su ictim ve agrilarim azaldi, bende arada bir icmeye devam ettim.. böbreklerim bayagi duzeldi.. böylelikle son bir ayimi agrisiz gecirdim.. ve normal zamaninda bebegimi kucagima aldim sükür..

inanmıyorum geçmiş olsun ya gerçekten okadar çok faydası varmışki şu elma sirkesinin bende yeni başladım 11 aydır bebeğim olmuo 5 ay önce sigara illetindende kurtuldum allahıma çok şükür ama sigarayı bırakıncada 7 kilo aldım şimdi onları verme çabasındayım bide bebek bi türlü gelmeyince artık buluttan nem kapmaya başladım herşeye acaba bi zararı dokunurmu gözüyle bakıorum içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim...

ist_nbl nerelerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :))) saklanma saklanma çık bakim ortaya =))

ist_nbl nerelerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :))) saklanma saklanma çık bakim ortaya =))

geldim canım geldim, ama çok da hoş gelmedim. azadi ya canım çok sıkkın. kilodan bahsedecek olursak 67.6'yım şu an, yani 10 günde yaklaşık 1 kilo vermişim de hiçbir önemi yok..

5 gün önce sevgilimle ayrıldık 3,5 senenin sonunda. dün bütün gün pilav yedim mesela, bugün ağzıma kahveden başka şey sürmedim. canım hiçbişi yemek istemiyor. yarın sınavlarım var çalışmak istemiyorum ama kendim için bunu yapmalıyım. şaka gibi ya ben nişan hayalleri kuruyorum burda, oysa.....

içten içe hep derim, birşey olacaksa ciddiyete girmeden çıksın ortaya. artık onun egosundan ve saçmalıklarından gına geldi. iyi de oldu böyle. neyse canım moralini bozmamışımdır inşallah. çarşamba günü sınavlarım bitiyor, çok daha iyi olucam. bu sefer spora da başlicam. bak o zaman nasıl eriyorum =)))

devam ederiz, yaz sen ben burdayım arada bakıyorum. günde 5 kere filan =)) öperim çok. :*

kızlarr ben emzırıyorumm,bu karışımı içsem bı zararı olur mu ?emzırıpte ıçen ve faydasını gören var mı ???

kızlarr ben emzırıyorumm,bu karışımı içsem bı zararı olur mu ?emzırıpte ıçen ve faydasını gören var mı ???

ayy bebişini öperim öncelikle canım bu karışım tamamen doğal. emzirmeye de engel değil diye biliyorum. ama sen yinede içiceksen de günde 1 kez iç belki kokusu rahatsız eder bebişi.

ah

canımm kusura bakma ancak fırsat bulabildim.. yazdıklarını gecen hafta okudum ama öyle yoğun bi hafta geçirdimki anlatamam bu arada elma sirkesi kürüme devam ettim tabiki ama onun dısında çoooooooooooooook rahattım hatta fazla(!) rahattım :)) neyse en son baktım kendime durmuyorum diyetisyenime gideyim kulağımı çeksin dedim ve ne oldu biliyomusun azadi hanım hiç dikkat etmedim diyosun ama hiç değişim olmamış dedi en son diyetisyende 59 kilo idim hala öylesin dedi ama tabi düşün sen 1 haftada 57yi görüp sonra orda 59 denilibce bendeki durumu... 3 kilo verelimmi dedi olur dedim protein kalesi bir diyete başladım bugün 2 hafta sonra kontrolüm var...

gelelim senin mevzuna, görmüş geçirmiş biri olarak diyebilirim ki şu dünyada hiç kimse senden önemli değil! insan değer vermeye kendinden başlamalı ki diğerleri de onun değer verilmeye layık olduğunu düşünsün.. gitti mi... oh ne güzel... zararını da götürmüştür... hayatı bir otobüs yolculuğuna benzetirim ben hep bazen bazı duraklarda otobüse binmek ve devam etmek gerekir. ki bu kişiyi bazı duraklarda inmekten ve ordaki kötülüklerden alıkoyar. ama yeri gelince de başka bir durakta inmek gerekir. çünkü ısrarla devam etmek belki de o otobüsün geçireceği kazalarda yara almamıza sebep olabilir... şimdi senin bu durakta inmen gerekiyordu... kazadan kurtulmak için değil belki daha güzel bi yolculuk için... derin bi nefes al ve hafiflemenin keyfini çıkar... ben burdan izliyorum seni :*

kizlar bende basladim 24 nisanda .57.9 kilo geldim bakalim sonuc ne olacak, ben marketten bi marka sirke aldim yani dogal vs mi tartisilir. illa dogal mi olmali kilo veren arkadaslarim nasi sirke kullandi bilgi verebilir mi

benim aldigimin üstünde % 100 dogal , icilebilir yaziyor.. böylesi icime sindi acikcasi.. digerlerinde asidik özellikli bir cok farkli madde olabiliyor ve mideye zarar verebiliyor diye okudum.. kafamada yatti ne yalan söyliim.. bir sise zaten oldukca uzun zaman gidiyor.. dogal olanlardan kullanmani tavsiye ederim..

ben de 4 -5 gun marketten aldigimi kulandim ama yarin dogalini alicam daha etkili olucak sanki en azindan zararsiz. ama hepsi zayiflatiyor gozumle gordum arkadasim zayifladi bim sirkesiyle :) haftasonu baya bi yedim ama hala 57.9 um. ins haftaici yemek yemiorum kellogs yiyorum sadece bakalim ne olacak sonuc he bi de hergun en az 400-500 ip atliyorum gobegim sikilasti hissediorum gercekten

kizlar bu sabah itibariiyle 300 gr vermisim . ilk gunlerd olmama ragmen bence iyi bi baslangic. vucudumda bi sikilasma da hissediorum ay ne mesudum :)))

cnm ozel msj yazamiorum, sirke konusunda moral verir misin, tam bir aydir iciyorum ama kilo verdim ilk basta sonra geri aldim , simdi tik yok, hemde bi bardaga iki kasik sirke koyuyorum, nie olmuyo acaba, yardim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…