Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Arkadaşlar ben de başlamıştım bu elma sirkeli ballı suya 4 gün kadar sabah aç karnına akşam yatmadan önce içtim midemde acayip yanma, hafif ağrılar olmaya başladı ben de mecburen bıraktım.. Bu kür yapmış olabilir mi bu rahatsızlığı? Sadece geceleri yatmadan önce içsem etkili olur mu sizce? :44:

Canım benzer durum bende de olmuştu biraz ara ver miden dinlensin sirke miktarını düşür istersen.Bende bu akşam başlayacağım yine hadi bakalım:)

Son düzenleme:
Ben de onca yanmaya rağmen bugün tekrar başladım, sadece akşam yatarken içeceğim, aç karnına içince yapar dediler yanmayı.. Bi de böyle deneyelim bakalım, çok değil 5 kg versem yetecek ama işte Hepimize rast gelsin :))

nekadar bir zAMANDA ANLAŞIŞIR OLMAYA BAŞLADI 2 GÜN OLDU İÇİYORUM BAKALIM NEGİBİ FAYDASI OLUCAK DEVAMINDA NE UYGULADINIZ

şimdi kızlar söylediğim gibi ben bu sirkeyi daha önce kullandım vee 14 kilo verdim. ilk başlarda mideni bulandırıyo, zorla içiyosun ama kullandıkça tadına alışıyosun hatta vazgeçemiyosun. ve hatta etkisini gördükçe aşık oluyosun kendisine filan. ama işte eylülde okul başlayınca bırakmıştım. zaten 4 ayda 14 kilo verince biraz vücut sarkmıştı ve toparlanması lazımdı o yüzden de taa bu zamana kadar toparlanmayı bekledim

şimdi malum yaz geliyor ve yazın nişan yapma ihtimalim var ve yeniden mucize iksirime geri döndüm iki gündür içiyorum. ve içerken miğdem bulanıyor çok kötü haftaya kadar alışmış hatta sevmiş olucam biliyorum ama nasıl geçicek bu bi hafta onu bilmiyorum. o bir bardak sirkeli suyla başbaşa kalınca şunu düşünüyorum:

bu bir savaş ve zafere giden her yol mübahtır!!!!!

önceden 82 den 67 ye düşmüştüm ve 67 de bırakmıştım sirkeyi. şimdi yarın tartılıcam şuanki kilomu hiç bilmiyorum ama hedefim ideal kilom olan 55. tamam olmadı 58 diyelim

daha önce yaptım yine yapıcam kızlar. ahanda buraya yazıyorum bakın. ciddi bi şekilde sabah öğle ve akşam kürümü yapıcam ve yediklerime dikkat edicem ve fırsat buldukça evde yolda dışarda hareket edicem ve tartıda o rakamı görücem!!!

hatta bana katılmak isteyen olursa burada gün gün yazışalım ne yedik içtik kaç gram verdik haberleşelim. öptüm sizi kızlaar, şimdiki kilomu yarın yazcam buraya. adiosss

Kızlaarrr 1 haftadır içiyorum gram kilo vermedim ya

zeytincim bırakma, sabret ve inan. başarıcaksın.
hemen 1 haftada olmaz hatta 1 ayda bakmışsın 1 kilo vermişsin. ama 2. ayda bi bakıyosun 4 kilo gidiyor. vücudun kilo vermeye alışma süreci var, alıştıktan sonra deli gibi veriyosun bak. bunu unutma. =))

yediklerine dikkat ediyosan gerçekten ve hareket ediyosan inanki vericeksin. gün sayma kürünü uygula ve rahatına bak gerçekten. işe yaramıyo deyip bırakanlar sabredemeyenler genellikle =)) çok mutlu ve keyifli olacaksın canım sadece inan ve devam et =))

İnşallah canım yaa.. 1 haftada 4 kilo verenler var nasıl olmuş anlayamadım Ben de 5 kg verebilsem yetecek aslında şuanda 58 kiloyum 53 idealim... Akşam 7den sonra bir şey yememeye dikkat ediyorum, iş çıkışı eve yürüyorum, şekeri azalttım ve kürümüze devam ediyorum :) Durmak yok yola devam

ist_nbl ben sana eşlik ederim :)))

boyum 1.62 ocak ayında diyetisyene başlamıştım ve 64 ten 59 a kadar indim mart başında diyetisyenimle buluşmamız artık 2-3 ayda bir olacak ve bu arada ideal kilon 57 dedi diyetime dikkat ediyordum ama bu ara sporu bıraktım bikaç akşam kaçamak derken baktım 60 gösteriyo tartı tekrar aa olmaz ki deyip hemen araştırma yaptım lipo yaptıracaktım doktor değer mi dedi acıya istediğin düşün bir kilo kaybı iyi bakalım dedim bu sırada bu karışımı gördüm hemen piyasada satılan ballı elma sirkesinden aldım pazartesi akşamı başladım şu an ki kilom 58.4 :) 55 olmak istiyorum. dediğin gibi ilk gün nerdeyse midem ağzıma geldi. ama şöyle bir nokta var sıcaktan biraz ılık olunca gerçekten oralet tadı oluyor sabah aç karnına ve gece yatmadan yarım saat önce içiyorum. bakalım neler olacak :))))))))))

azadicimm eşlik et banaaa :13: canım harika, sadece 3.4 kilo vericeksin. 1-1.5 ayda rahatlıkla verebilirsin, çok güzel.

bende tartıldım ve bıraktığım gibiyim sadece 1 kilo almışım 68 olmuşum ama gerçekten müthiş bişi. eylülde bıraktım sirkeyi ve sporu nisan oldu sadece 1 kilo almışım benim 10 kilo vermem lazım ama şimdi :18: tabiki yapabilirim. nişanda bıngıl bıngıl mı olsun her yerim di mi ama? :26: evet evet, kesin bir şekilde başlıyoruz rotamız belli

bugün sabah kürümü uyguladım, 1 saat sonra 5 tane form bisküvi, bi salatalık bi domates ve birazcık peynir yedim. 2 neskafe içtim arada. az önce de acıktım kaseye azcık makarna koyup yanına bi yemek kaşığı yoğurtla beraber hüplettim. bi saat sonra da yine biraz bişiler atıştırırım ve kürümü yapıp yatarım

azadicim gerçi diyet yapıyosun amakendimce sana bikaç tüyo vericem işine yarar belki diye: uno tam buğday ekmek var dilimi 39 kalori, her öğün beyaz ya da kepek ekmeği yerine 2-3 dilim bundan ye. müthiş bişi. sonra küçük kaselere koy yemeklerini tabaklara değil. ton balıklı salata bol bol tavsiye ederim. bi de o elma sirkesi mercimek çorbasına acaip yakışıyor. çorbanın içine bi yemek kaşığı koy mutlaka süper oluyo canımm

canım diyet yapıyorum ama tabi ki tecrübelerde önemli :) ben unonun ya da untadın ekmeklerinden kullanıyorum ama tam tahıllı olanlarından birde genelde öğle ve akşam yemeklerinde pilav patates tarzı a da bakliyat olunca genelde ekmek yemiyorum ama öğle ve akşam mutlaka yoğurdu eksik etmiyorum. tabi bir de ara öğünler var ara öğünlerimi genellikle bi elma bikaç kuru kayısı ile geçiriyorum. dün akşam misafirimiz vardı annem çok güzel poğaça ve çikolatalı kek yapmıştı akşam yemeğimi yediğim halde dayanamadım 9 gibi bi poğaça yedim bi kaç patates börekçiği biraz da çikolatalı kek bunları meyveli soda ile yedim sonra gece 10a doğru kürümü uyguladım ve yattım sabah ki kliooooooooooooooooooooooooooooooommm 57.7 =))))
hadi bakalım seni de bekliyorum bu kilo aralığına çok bekletme bak beni düğününde oynamam sonra

Son düzenleme:

muhteşemsin azadii, harikasın 57 ye inmişsin bilee

ben sana yetişinceye kadar sen kalmazsın büyük ihtimalle benim 10 kilo var ama şimdi çok o çok. 3 ayda anca veririm gibime geliyo ayrıca şimdi anne evinde değilim öğrenci evimdeyim ve farkettim ki bu evde en büyük eksiklik bir baskül o nedenle kilomu ölçemiyorum ama en kısa sürede hatta yarın bi baskül alıp hergün kilo raporu yazıcam buraya :26:

azadi çok ama çok güzelsin böyle devam et canım maşallah, biraz geç de olsa yetişicem sanaa sonraa beraber hoppidi hoppidi oynicaz düğünde inşallah

ist_nbl canım bende baskül odamda sürekli duruyor sabah aç karnına öğlen sonra akşam sürekli iş çıkışında filan bakabiliyorum :))) baskül şart... bir de bugün alışverişe çıktım kıyafetleri alırken satış elemanlarının 38 beden uzatıp bu olur zaten zayıfsınız demesi harika bir his.. baharlık kot bir gömlek aldım ve gömlek bana yakışıyormuş bunu gördümm.. ardından medium bi elbise giydim satış elemanı harika duruyor dedi ben giydim her yandan çıktı dedi ben havalarda :)))) 64 idim kilo verdim ben dedim hemen sordu elma sirkesi kürünü anlattım :)))
bu hafta içi pek yazamayabilirim buraya canım ama bir hafta sonra kesinlikle bi kilo kaybı haberi görmek istiyorum burada seninle ilgili.. öpüldün... =)))

eveet bugün gittim aldım baskülümü evin baş köşesine yerleştirdim sonra bi üstüne çıktım ki ne göreyim 68.8 halbuki 2 gün önce tam 68'di. hem kaç gündür kürümü uygulayıp yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum. gerçi bugün hava çok sıcaktı ve acaip su içtim. yalnız şunu farkettim ben eskiden de böyle ilk bir ay 1.5 kilo vermiştim zar zor ama ondan sonraki ay 3.5 kilo birden vermiştim 4 ayda toplam 14 kilo vermiş bi insanım benn.. o nedenle şu an çok sıkıntı yapmıyorum.

ayrıca spor yapamıyorum. okuldu dershaneydi şimdi vizeler başladı masa başı oturup ezber yapıyorum anca ama olsun kafama koydum ben o kiloları vericem arkadaşşş!!!

oh oh oh ne güzeldir, insan ne mutlu olur ya. ne güzel canım bak istediğin elbiseyi giyebiliyosun, boyuna göre 57 kilo çok ama çok iyi. eminim çok hoş ve fit görünüyosundur. işte bende 2 ay sonra okulum bitecek ve yaza nişan yapıcam efil efil elbise giymek istiyorum balomda nişanımda böyle güpgüzel oliim incecik oliim istiyorum. allaaaamm

tamam azadim anlaştık, bende haftaiçi çok giremicem malum sınavlar, ama haftasonuna kadar gayret edip inşallah verdiğim gramları yazıcam buraya. özletme kendini çok canım, öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…