Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

bal koymalısın bal mıdenın dostu yoksa midene sirke zara verir

bu arada dün akşamdan beri içiyorum akşam güzel gitti ama sabah biraz miğdem bulandı bir yerde okumuştum bunu 3 öğün içmek gerekiyormuş yemeklerden yarım saat önce aç karnına bilgisi olan

bende 1 kahve fincanı suya 1 yemek kaşığı kemal kükrer in BALLI ELMA SİRKESİ koyarak sabah aç akşam yemekten önce denedim 1 yada 5.4 ayda 22 kilo verdim arkadaşlar paylaşmak istedim

slm arkadaşlar çubuk tarçını nasıl hangi aşamada koyuyoruz anlamadım yazarsanız sevinirim

cubuk tarcini bilemiyorum ama ben bir bardak sicaga yakin suya 2 tatli kasigi elma sirkesi bir tatli kasigida bal ekliyorum.. cay kasiginin ucuylada tarcin atiyorum.. sirkenin tadini ve kokusunu aliyor, hos bir tat veriyor.. ayrica tarcinda cok faydali vucudumuza :)

Bende bugün başladım kızlar , yalnız bişey sorucam hamilelikte sakıncası var mıdır acaba en azında ilk dönemlerinde?

Bende bugün başladım kızlar , yalnız bişey sorucam hamilelikte sakıncası var mıdır acaba en azında ilk dönemlerinde?

tek tek düşünüldüğünde içilenlerin hepsi faydalı hatta özellikle tüketin denilen şeyler ama bal farklı özellikle gestasyonel diyabet (yani gebelikte ortaya çıkn) açısından sorun olabilir bence dr unla görüşmeden içme bide gebelikte niye böyle bişi içme ihtiyacı duydun anlamadım bi kadının kilo almasının normal olduğu hatta istenildiği bi durum ??

bencede dr un ile görüsmelisin.. hamilelikte kilo almak birazda beslenmeyle alakali bence.. nasilsa hamileyim her canimin istedigini tika basa yiyeyim bebegimede yarar diye düsünüp yersen durum kötü oluyor ben ilk hamileligimde deli gibi canim ne isterse özellikle abur cubur tarzi cok yedim.. sonuc; alinan 28 kilo ile dogum gerceklesti.. o kadar kilo aldim ve kizim 2.900 dogdu.. cok saglikli bir bebekti ve daha ilk bir ay dolmadan yasitlarini gecti sükür.. bende 4 ay gibi bir sürede eski kiloma kavustum.. 2. hamileligimde abur cubur hic yemedim.. normaldede pek yemem zaten, saglikli gidalar aldim.. deli gibi ayran ictim mesela.. meyva ve sebze cok yedim.. doguma giderken sadece 11,5 kilo almistim.. oglum 3 kilo dogdu.. simdi 10 aylik ve kizim gibi o da masallah saglikli bir bebek yasitlarindan 6 ay daha ileri durumda.. emmeyi biraktiginda 8,5 kilo fazlam vardi.. 58,5 la basladim, simdi 54 olmusum.. ilkinde 4 ayda 14 kilo verdim ama o zamanlar daha genctim :)) aradan 8 sene gecti biraz daha zorlaniyorum kilolari vermekte.. farkli saglik sorunlarida engel oldu bana tabii.. belimden rahatsizlandim kortizon tedavisi gördüm mesela.. kortizonda kilo vermeyi zorlastiriyor üstüne birde ödem yapip sisiriyor.. hamilelik ve emzirme dönemi cok özel ve güzel zamanlar.. bebislerimizi saglikli dünyaya getirmekten baska bir düsüncemiz olmamali ama elimizde degil kiloyu catlaklari vs takiyoruz kafamiza.. dogamiz geregi sanirim.. bence yinede bu dönemlerin tadini cikarin ve sonradan keske yapmasaydim diyeceginiz hiiiiic bir seyi yapmayin.. hamilelik ve emzirme döneminde biraz düzenli yemek yiyip bol bol hareket edince o kilolar kendiliginden gidiyor.. :44:

Söyle bir durum oldu aslında çok başlarındayım gebeliğimin ancak önceden yapmış olduğum ve bebeğimi kaybettiğim doğumdan üzerime ciddi kilolar yapıştı kaldı. Hani dedim başlardayken 3-4 kilo atsam fayda olur mu,yine alıcım orası kesin çünkü zaten iştahlıyım hele de gebelikte resmen aç kurtlar gibi yiyiyorum:))) Ben yine de doktoruma kontrole gittiğimde danışayım da öyle yapayım o zaman...Teşşekürler kızlar

bende dun basladım kızlarr sırkeyı cok fazla kullanabılecegımı hıc sanmıyorum mıdemi rahatsız edıyo cunku.ama yapabıldıgım kadar yapıcam :)

kızlar kesin işe yarıyor deneyin bence benim midemi arıtmadı ve herhangi bir problem olmadı aslında gastritim de var hadi hayırlısı diyorum sanırım balı çok koymanın faydası bi de tarçının....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…