- Konu Sahibi puccakanka
-
canım gerçekten ballı sirkeli su işe yarıyor hatta zayıflmak haricinde başka iyi yönleri bile var vücudumuza ama tabiki tek başına bi zayıflama aracı değil mesela ben bunu yaparken aynı gün yürüyüş yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum bir haftada 3 kilo vermiştim
Hmm ben de koşu bantında yürümeye çalışıyorum her gün.Elma sirkesini içmeye başladım ama evde bal yoktu hem de kalori aldırır
diye bal koymadan sadece elma sirkesi su içtim bi sorun olmaz dimi ? Yani zaten bence bal koymanın amacı tadının daha güzel olması
daha içilebilir hale gelmesi.Burnunu kapatıp içiyorum zaten
çok teşekkürler bende denedim ve faydasını gördüm zayıflamak isteyen herkese tavsiye ederim işe yarıyor
bende sabah ve akşam olmak üzere yaptım şuan midem ve yemek borumda yanma hissediyorum sanırım bir daha yapmayacam elma sirkesi de kaliteli bişey di cam şişede 12 tl ye almıştım offf içebilsem iyi olacaktı sadece 3 kilo vermeye çalışıyorum iki aydır veremedim gitti yaa
canım bu gayet normal,ben ilk içişimde geberiyorum zannettim
ilk 3gün acayip bi yanma oldu midemde,deliyorummu midemi bile düşündüm ama devam ettim,balsız içiyodum hem,ona rağmen 3.günden sonra azaldı ve tamamen yok oldu,eğer midende herhangi bi sorunun yoksa biraz sabret,iyi gelicek geçicek zamanla,bir bardağa 2tatlı kaşığı sirke katıp içiyodum ben,fazla katıyorsan oda yapar belki
inşallah o 3kiloyu verirsin canım,akşamşarı hafif beslen kesinlikle erken bitir yemek işini gece bişey yeme en geç 7de bitmiş olsun,3litre su ve bitki çayları,kesinlikle verirsin,baktın olmuyo nesfiti bi dene ben 61den 57ye düşmüştüm nesiftle çok işe yarıyo
canım bu gayet normal,ben ilk içişimde geberiyorum zannettim
ilk 3gün acayip bi yanma oldu midemde,deliyorummu midemi bile düşündüm ama devam ettim,balsız içiyodum hem,ona rağmen 3.günden sonra azaldı ve tamamen yok oldu,eğer midende herhangi bi sorunun yoksa biraz sabret,iyi gelicek geçicek zamanla,bir bardağa 2tatlı kaşığı sirke katıp içiyodum ben,fazla katıyorsan oda yapar belki
inşallah o 3kiloyu verirsin canım,akşamşarı hafif beslen kesinlikle erken bitir yemek işini gece bişey yeme en geç 7de bitmiş olsun,3litre su ve bitki çayları,kesinlikle verirsin,baktın olmuyo nesfiti bi dene ben 61den 57ye düşmüştüm nesiftle çok işe yarıyo
ben 4 ay olmuşum başlayalı,,hiç dikkat etmedim homili gırtlak yediğimde oluyoduki hala oluyo,,şimdi baktımda başladığımda 63.3müşüm şuan 60.8...anladığım kadarıyla,,,fazla kilosu olanlara hızlı kilo verdiriyo,,ben idealimde olduğum için sanırsam gitmiyo hızlıı,,ama rahatça herşeyi yemenin hazzı pahabiçilemez,,elma sirkesi içiyorumya rahatım,,bide şimdi başka karışımlarda buldum denemeye başladım hadi hayırlısı ama bırakmam sirkeyideneyin inanın faydasını gören ççooookk insan var heryerdeki yorumları okumuştum başlarken....
şuanki kilom 60.8
bende dünden beri içmeye başladım kızlar
hadi bakalım inşallah faydasını görürüzzz:26:
bio gidalar satan yerlerde %100 dogal olarak satilanlardan aliyorum ben.. evde yapabilecegimi pek düsünmedim acikcasi.. :26:
bence en önemli nokta icinde kimyasal bi madde olmamasi ve mutlaka bal ile tüketmek.. bal midemizi sirkenin zararli etkilerine karsi koruyormus.. ben icine cay kasiginin ucuyla tarcinda atiyorum.. hos bir koku veriyor ve tadida daha hos oluyor.. tarcinin vucudumuza olan faydalarida zaten saymakla bitmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?