Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Hmm ben de koşu bantında yürümeye çalışıyorum her gün.Elma sirkesini içmeye başladım ama evde bal yoktu hem de kalori aldırır
diye bal koymadan sadece elma sirkesi su içtim bi sorun olmaz dimi ? Yani zaten bence bal koymanın amacı tadının daha güzel olması
daha içilebilir hale gelmesi.Burnunu kapatıp içiyorum zaten

Selamlar:) Öncelikle hepinizi tebrik ederim Ben de aranıza katılmak istiyorum... 1 ay önce diyetisyene başvurdum haftada yarım kilo yani ayda 2 kilo vermem gerekiyordu. Ne dediyse yaptım ama veremedim Yazılanları okudum ben de elma sirkesi kürünü denemeye karar verdim. İnşallah bende de işe yarar. Ve umarım mideme zarar vermez, bende ülser var da;( Ya bi de en yakın zamanda spor merkezine başvuracam çünkü mecburum İri kemikli derler ya öyleyim malesef Ama benim kilo alma sebebim çok yemekten değil günde 1 öğün yemekten Hem okuyup hem de çalışıyorum e bi de yoruluyorum yürümeye takatim kalmıyor valla. En azından spor merkezine para verince zorunlu hissederim kendimi

bali ihmal etme bence.. balin eklenmesinin amaci tat olayi degil mideyi korumak.. sirkenin zararlarina karsi mideyi korunmasiz birakmis olursun.. sonucta tamam kabul ediyoruz elma sirkesi cok konuda faydali ama adi üstünde "sirke" :)

bende sabah ve akşam olmak üzere yaptım şuan midem ve yemek borumda yanma hissediyorum sanırım bir daha yapmayacam elma sirkesi de kaliteli bişey di cam şişede 12 tl ye almıştım offf içebilsem iyi olacaktı sadece 3 kilo vermeye çalışıyorum iki aydır veremedim gitti yaa

canım bu gayet normal,ben ilk içişimde geberiyorum zannettim
ilk 3gün acayip bi yanma oldu midemde,deliyorummu midemi bile düşündüm ama devam ettim,balsız içiyodum hem,ona rağmen 3.günden sonra azaldı ve tamamen yok oldu,eğer midende herhangi bi sorunun yoksa biraz sabret,iyi gelicek geçicek zamanla,bir bardağa 2tatlı kaşığı sirke katıp içiyodum ben,fazla katıyorsan oda yapar belki

inşallah o 3kiloyu verirsin canım,akşamşarı hafif beslen kesinlikle erken bitir yemek işini gece bişey yeme en geç 7de bitmiş olsun,3litre su ve bitki çayları,kesinlikle verirsin,baktın olmuyo nesfiti bi dene ben 61den 57ye düşmüştüm nesiftle çok işe yarıyo

bir kaç kez daha deneyim o zaman ama bugün yapmamıştım gece yaparım artık

triendy seni epeydir takip ediyorum
ama sanırım biraz artış olmuş kilonda
diyeti bıraktın mı yoksa,bende 2 aydır hiç diyet yapmıyorum
ve biraz kilo aldım ama bugünden itibaren tekrar başlıyorum
burayı okuyunca ara verdiğim elma sirkesi de aklıma geldi
bu akşam başlıyım bende artık ihmal etmeyi düşünmüyorum

elma sirkesini kendinizmi yapıyosunuz evde çünkü ben okumuştum da orda elma sirkesini evde hazırlayın yoksa hazırı mideye zararlı olur fln diyodu.. bi sorum daha aç karnına mı kullanmak gerekiyor yemeklerden sonra mı ?

bio gidalar satan yerlerde %100 dogal olarak satilanlardan aliyorum ben.. evde yapabilecegimi pek düsünmedim acikcasi.. :26:

bence en önemli nokta icinde kimyasal bi madde olmamasi ve mutlaka bal ile tüketmek.. bal midemizi sirkenin zararli etkilerine karsi koruyormus.. ben icine cay kasiginin ucuyla tarcinda atiyorum.. hos bir koku veriyor ve tadida daha hos oluyor.. tarcinin vucudumuza olan faydalarida zaten saymakla bitmez..

bende elma sırkesıne yenı baslayanlardanım .

sizin yaptığınız gıbı bende çubuk tarcın kullanıyorum sirke kokusu olmuyo ve kokusu da tadı da cok hos oluyo .
ben 2 yemek kasığı sırke 1 tatlı kasığı bal katıyorum ınsallah ıse yarar

benim midemi yakıyo gibi oluyodu ama dayanamadım yine başladım 3-4 gündür içiyorum sabah ve gece ya sanki daha bir dolgun hissediyorum kendimi ya ilk zamanlar böyle hissedenler var mı

slm kızlar bende bugun başlıyorum bu tarife ins sonuc alırım...benım bolgesel sorunum var,göbegim erir demi kızlar

kızlar ben hamileyimde doğumdan sonra başlamam lazım 6 kilo aldım fazla değil ama zayıflamak fit olmak istiyorum

emziricem haliyle sizce sütüme zararı olurmu bilen warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…