Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

konu sahıbı nerdesın yaa soruma cvp yazsanda gönül rahatlıgıyla ıcsem elma sirkesi yerine üzüm sirkesi olurmu

birde ne zaman sonra etki saglıyoo

canım yeni gördüm mjını pardon,,
üzüm sirkesi olmaz canım sakın deneme,elma sirkesi iç,hem için rahat olsun hemde miden

selam arkadaslar..

benimde vermem gereken 6 kilom var elma sirkesini bir süre kullandim ama o dönem kortizon tedavisi görüyordum.. sanirim bu yüzden pek kilo veremedim.. (üstelik her gün düzenli bir saatte yürüyüs yapiyordum) diyet yapmadigim ve her istedigimi yedigim halde kilo veremesemde en azindan almadim.. kortizon un vücudumdan tamamen atilmasini bekledim bir kac hftdir icmiyordum.. artik vücudum temizlenmis oldugu icin yeniden baslamayi düsünüyorum.. ancak kafam cok karisti.. ben bir bardak ilik suya bir corba kasigi (2 tatli kasigi yani) sirke + 1 tatli kasigi bal hatta bazende cay kasiginin ucuyla tarcin atip iciyordum.. simdilerde baska bir tarif gördüm; 4 bardak su + 4 kasik bal + 4 kasik elma sirkesini karistirip yemeklerden sonra icin diyor.. her ikisinide deneyen oldumu.. sizce hangisi daha etkilidir.. :26: önümüzdeki bir ayda bende en azindan 3 4 kilo verebilmeyi cok istiyorum.. bu konuda fikri olan paylasabilirmi lütfen..

canım sana şöyle söyliyim ben kk hariç heryerde bir bardak suya 1çor.kaşığı sirke ve 1çay kaşığı bal katıp içildiğini ve çok kilo verildiğine dair yorumlar okudum,hemde o dönemler çok araştırdım heryerdeki yorumları tek tek okumuştumve başladım aynı uygulamaya,,
ama kkda gördüm bende 4+4+4 karışımı yemeklerden sonra diyorya olabilir belki dedim,ama uzmanların dediğine bakarsak aç karına içilen etkilidir diyor,,peki bu durumda ben nasıl yapmaya başladım hemen söyliyim,,sabah aç karına ,öğlen yemelerinden sonra ve akşam yatmadan 1saat önce içip günü kapatıyodum(1bardak 1çor.k.sirke ve 1çay kaşığı balla),bu şekilde halada devam ediyorum,düşünüyorumki her ikisininde faydası olur,çünkü besinlerin yağa dönüşmesini engelliyo nasıl tüketirsen tüket,ama tüket yani,,
ama işte ben garanti olsun diye böyle yapıyorum napiyim

Merhaba arkadaşlar ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat bir sorum olacak. Tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.

canım korkun çok yersiz,o adamı bende duydum okudum haberlerini,fakat aç karına içmekten falan değil,dur bak sana önceki yazdığım mjı alıntıladım oku istersen,bi başka kişide ozaman bu karışım öldürüyo gibi bişey demişti bu adamı söyleyerek ona cevap yazmıştım,umarım rahatlatır seni

26.12.2011 tarihli alıntı

Kızlar ben 9 bitkili zayıflama çayından içeçeğim, aynı zamanda bu karışımıda kullansam bir zararı olur mu sizce daha önce kullanmıştım bu karışımı mideme dokunmuyor.

Kızlar ben 9 bitkili zayıflama çayından içeçeğim, aynı zamanda bu karışımıda kullansam bir zararı olur mu sizce daha önce kullanmıştım bu karışımı mideme dokunmuyor.

9lu çayla birlikte kullanıyorum ben canım bi zarar teşkil etmedi rahat olabilirsin...ama önce 9lu çayımı demliyorum,içiyorum yarım saat beklenicekya yemekten önce,,20dk geçti,kten sonra sirkemi içiyorum,10dk sonra yemek zamanııııı

Teşekkür ederim canım . Bende senin uyguladığın şekilde uygularım o zaman :13:

Arkadaşlar birkaç gündür elma sirkesi bal karışımını içenlerin yorumunu okuyorum.Kilo verdiğini söyleyen arkadaş baya çok.
Ben bugüne kadar diyetisyen kontrolünde diyet yaparak kilo verdim elma sirkesi ya da başka bişey kullanmadım
.72 kiloydum 55-56 kiloya düşmüştüm ama tatile gittikten sonra kilo aldım galiba şuan 57 görünüyo.
Yani bu sefer kilo almıyım daha hızlı vereyim diye normal diyetimden de
az yedim ama ne yazık ki bir aydır gram veremiyorum aksine sanki alıyo gibiyim
Acaba diyorum normalden de az yediğim için metabolizmam mı yavaşladı ne yapmam gerekir arkadaşlar
sirkeli su içsem işe yarar mı acaba şöyle 53-54 kilo olmak istiyorum.lütfen yardım edin...

canım gerçekten ballı sirkeli su işe yarıyor hatta zayıflmak haricinde başka iyi yönleri bile var vücudumuza ama tabiki tek başına bi zayıflama aracı değil mesela ben bunu yaparken aynı gün yürüyüş yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum bir haftada 3 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…