- Konu Sahibi puccakanka
-
insaallah olur deneyenlerin cogunda olmus zaten bende dun aksam icmeye basladim simdi birazdan yine icicem ama balda katmaniz gerekiyor diye biliyorum migdenize zarar vermesin diye
benide alin aranizaaaaaaaa =) ben 4-5 kilo zayiflamak istiyorum 49-50 gibi olsam yeterli bende baslicam yarin ilk isim tartilmak ve baslamak bakalim nolcak =)
konu sahıbı nerdesın yaa soruma cvp yazsanda gönül rahatlıgıyla ıcsem elma sirkesi yerine üzüm sirkesi olurmu
birde ne zaman sonra etki saglıyoo
günaydin kizlar ben cumartesi basladim 54,9kilodan 53,5e düstüm ise yariyor galiba =)
diyet veya spor falan yaptın mı ?
selam arkadaslar..
benimde vermem gereken 6 kilom varelma sirkesini bir süre kullandim ama o dönem kortizon tedavisi görüyordum.. sanirim bu yüzden pek kilo veremedim.. (üstelik her gün düzenli bir saatte yürüyüs yapiyordum) diyet yapmadigim ve her istedigimi yedigim halde kilo veremesemde en azindan almadim.. kortizon un vücudumdan tamamen atilmasini bekledim bir kac hftdir icmiyordum.. artik vücudum temizlenmis oldugu icin yeniden baslamayi düsünüyorum.. ancak kafam cok karisti.. ben bir bardak ilik suya bir corba kasigi (2 tatli kasigi yani) sirke + 1 tatli kasigi bal hatta bazende cay kasiginin ucuyla tarcin atip iciyordum.. simdilerde baska bir tarif gördüm; 4 bardak su + 4 kasik bal + 4 kasik elma sirkesini karistirip yemeklerden sonra icin diyor.. her ikisinide deneyen oldumu.. sizce hangisi daha etkilidir.. :26: önümüzdeki bir ayda bende en azindan 3 4 kilo verebilmeyi cok istiyorum.. bu konuda fikri olan paylasabilirmi lütfen..
Merhaba arkadaşlar ben de bu kürü uygulamak istiyorum fakat bir sorum olacak. Tv'de haberlerde izlemiştim adam çok kilolu ve kendi kendine soda sirke limondan oluşan üçlüyü her sabah aç karnına içip 40 kilomu ne veriyor ama en son midesi delinip ölüyor. Şimdi burda aç karnına sirke içmek zararlı olmazmı acaba? Evet suyla seyreltiliyor ama aranızda diyetisyen birine ulaşıp sorabilecek biri varmı? Çok sevinirim çünkü ben de başlamak istiyorum bu küre ama çok korkuyorum.
bu haberin içeriğini dikkatli okuyun,,elma sirkesi öldürdü başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ölen kişi bizim yaptığımız gibi uygulama yapmamış kızlar dikkat edin,,30günde 30 kilo vermiş akıl alır şeymi bu
Elma sirkesi ile zayıflama öldürdü
Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.
10.11.2011 - 15:50
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri Mustafa Savgın’ın, zayıflamak için tükettiği içecekler sonucu ülsere bağlı mide delinmesinden kaynaklanan karın zarı iltihabı sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı
yani bu adam soda limon ve sirkeyi direk olarak içmişki midesi delinmiş,,bizim yaptığımız karışımla alakası yok,,bu gibi konularla insanları korkutmayalım lütfen,,ben 4 aydır devamlı kullanıyorum bana hiç bi zararı olmadı şimdiye kadar rahat olun....
ben elma sirkesini sıcak suya koyup içiyorum her sabah.bal koymuyorumm
Kızlar ben 9 bitkili zayıflama çayından içeçeğim, aynı zamanda bu karışımıda kullansam bir zararı olur mu sizce daha önce kullanmıştım bu karışımı mideme dokunmuyor.
Teşekkür ederim canım .9lu çayla birlikte kullanıyorum ben canım bi zarar teşkil etmedi rahat olabilirsin...ama önce 9lu çayımı demliyorum,içiyorum yarım saat beklenicekya yemekten önce,,20dk geçti,kten sonra sirkemi içiyorum,10dk sonra yemek zamanııııı
Arkadaşlar birkaç gündür elma sirkesi bal karışımını içenlerin yorumunu okuyorum.Kilo verdiğini söyleyen arkadaş baya çok.
Ben bugüne kadar diyetisyen kontrolünde diyet yaparak kilo verdim elma sirkesi ya da başka bişey kullanmadım
.72 kiloydum 55-56 kiloya düşmüştüm ama tatile gittikten sonra kilo aldım galiba şuan 57 görünüyo.
Yani bu sefer kilo almıyım daha hızlı vereyim diye normal diyetimden de
az yedim ama ne yazık ki bir aydır gram veremiyorum aksine sanki alıyo gibiyim
Acaba diyorum normalden de az yediğim için metabolizmam mı yavaşladıne yapmam gerekir arkadaşlar
sirkeli su içsem işe yarar mı acaba şöyle 53-54 kilo olmak istiyorum.lütfen yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?