Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

konu sahıbı nerdesın yaa soruma cvp yazsanda gönül rahatlıgıyla ıcsem elma sirkesi yerine üzüm sirkesi olurmu

birde ne zaman sonra etki saglıyoo

Iki ay once bende yaptim bu kürü tam tamina 8 kilo verdim.
Tabi kilolar gittikce bende bi rahatlama oldu fazla yapmamaya basladim.
Tekrardan basliycam bende, zaten elma sirkemde bitmisti :)
Kesinlikle elma sirkesiyle yapin ve bal kullanin.
O kadar yememe ragmen verdim kilolari.
Basliyinca yazicam yine :)

bende 10 gundur spor duzenli beslenme 3 lt su ve sirkeyi bir haftadir tek gunduzleri iciyordum artik aksamlarida iciyorum gozle gorulur degisiklik var hedefim 50 kilo olmak 73 kiloyla basladim suan 71 kiloyum ama Real donemindeyim ve kesin kararliyim gidecek kilolar. Su icmekte harika alisinca tabiki

kızlar selam, öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
ben memleketteyim o yüzden pek yazamadım.
ancak bugün fırsat bulabildim.
bugün itibariyle kilom 73.400 :)

senı tebrık edıyorum masaallah azımlısın ınsan kılo verdıkce daha cok motuve oluyor sanırım

caaadııııııııı sanada masaallah 8 kılo az degıl bende yapıcam da bana yardım et lezzet

sen hangı sırkeyı kullandın nereden aldın ben nettodan aldıgım sırke var yuzum ıcın almıstım onu yapsam olurmu

cadimmm simdi elma sirkesi olmasi yeterli aslinda ama sakin uzum sirkesi olmasin delersin mideyi.
tmm ben sabah basliyorum sabah ac karnina (ayiptir sülemesi) wc isi bittikten sonra tartil ve yaz bi kagida.
sonra git ic bu dedigim karisimi, ertesi sabah yine ayni sekilde ic devam et boyle bir hafta sonunda yeniden tartil farki goreceksin.

tamam ben sımdı ıcıcem acım zaten sabahda tarlırım yazıcam buraya offf resmen utanıyorum yaaaa

Yaaa ben elma sadece elma sirkesi kullanıyorum sabahları sıcağa yakın ılık suya 1 çay kaşığı koyuyorum 2gündür bi yararı olur mu

Yaaa ben elma sadece elma sirkesi kullanıyorum sabahları sıcağa yakın ılık suya 1 çay kaşığı koyuyorum 2gündür bi yararı olur mu

insaallah olur deneyenlerin cogunda olmus zaten bende dun aksam icmeye basladim simdi birazdan yine icicem ama balda katmaniz gerekiyor diye biliyorum migdenize zarar vermesin diye

benide alin aranizaaaaaaaa =) ben 4-5 kilo zayiflamak istiyorum 49-50 gibi olsam yeterli bende baslicam yarin ilk isim tartilmak ve baslamak bakalim nolcak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…