teşekkürler cnm.evet bukadarını bende tahmin etmiyordum.normalde bişeye çok uzun devam edemem.sıkılırım hemen diyet felan.ama tartıdaki rakamları gördükçe motivasyonum düşmüyor.hırsla devam.
aslında çok birşey yapmıyorum ama anlatayım;
öncelikle karışımı nasıl yaptıgımı anlatayım,
su bardaklarının az daha büyük olanlarından kullanıyorum,içersine yarım tatlı kaşıgı kadar çiçek balı koyyorum ve 1 yemek kaşıgı kadar kemal kükrer elma sirkesi. ama kaşıkla ölçmüyorum sirkeyi.şişeden döküyorum.bazen daha fazla oldugu da oluyor.
üzerine de bardagı doldurucak kadar ılık su koyyorum. bazen az soğuk yapıyorum meyve suyu gibi içiyorum bazen az daha sıcak ve az daha fazla sirkeyle ekşimsi bir tat elde ederek orolet gibi içiyorum.
ama şu var ki, burnumu kapatıp içiyorum. yoksa içemem
bardagı da komple bitiremiyorum zaten hep azcık kalıyor dibinde :)
ama bir solukta içiyorum.sirke kokusundan nefret ediyorum.miğdem de hiç yanmadı bu arada...
ilk başladıgım günden beri her sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce içiyorum bu karışımı.
arada öğlen çok acıktıgımı hissedersem biliyorum ki çok yicem, hemen bir bardak içip iştahımı kesiyorum.
yediklerime dikkat etmedim hiç. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum. makarnayı bile ekmekle yiyen biri olarak çok kolay oldugu söylenemez.sanki doymuyormuşum gibi geliyor ama piskolojik :) alışıyorum yawaş yawaş. az az yiyorum ekmek de.
tatlı vazgeçilmezim
daha geçen gün revani yaptım gidip gelip yedim
gece 1 de bile.
ama şu var ki nekadar az yiyip nekadar çok hareket edersek o zaman daha fazla kilo kaybı oluyor.
ben twister almıştım netten. onu kullanıyorum yanlar ve bel için. faydasını görüyorum.yha günde 5-10 dk anca kullanıyorumdur.
ayrıca aklıma gelirse mekik de çekiyorum.
su içmeyi çok sevmem. arttırmadım yani su içme miktarını.
ayrıca çabuk kilo vermiş olmamın bir sebebi daha var,
oğlum halen emiyor.emzirmek çok kalori yaktırıyormuş.
ama kızartma,hamurişi,tatlı ne bulsam yiyorum :)
inşallah sende faydasını görürsün canım...
bugün hiç 76 görmedim tartıda.
bu 1-2 gün içinde de artık 75 görmekten kurtulmak amacım :)
düşün,öğlen yemeğinde yediğim şuydu,
ekmek arası karışık kızartma ve kola
ayy çok uzun olmuş