• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

ya ben yaklaşık 2,5 hafta içtim diğer zamanlara göre yediklerimede dikkat ettim ama bi faydasını göremedim :(

canım herşeyin bi zamanı var,hemen daha 1ay dolmadan faydasını göremedim diyip bırakırsan olmaz,,önce inanmalısın,belki regl zamanın gelmiştir,su tutmuştur vücudun,yada yağdan kaybedip kas yapıyosundur,ne bilim tartıya yansımıyordur,aynada baktınmı kendine gözle görülür bi incelme olmadımı,karnın inmedimi,ne biliyim gerçi kilonuda bilmiyorum ama,,
hemen pes etme,inan bana yediklerimin haddi hesabı ve zamanı yok,ama hala bıkmadan hergün içiyorum başladığım günden beri,dikkat etsem gidicek kilolar ama ben ara verdiğim için sadece kilo koruma amaçlı içiyorumve bunuda başarıyorum,ne yersem yiyim nasılsa sirke yediklerimi eriiticek kilo olarak yansımıycak diyorum ve rahatım,,lütfen devam et...:34:

teşekkürler cnm bende başlasam ii olucak ama miğde yanması felan yapıyormu aç karınla bende reflü varda

yok bende yapmadı yanma felan. ki miğdem de çok hassastır.bi dene istersen. rahatsız olursan içmezsin...

ya ben yaklaşık 2,5 hafta içtim diğer zamanlara göre yediklerimede dikkat ettim ama bi faydasını göremedim :(

bende 1 kilo dahi verebilsem devam etmek istiyordum :S

bekle bakalım canım yaa...
her bünyede farklılık gösteriyor demekki.
hemen gitmiyordur ama bir süre sonra patır patır bir anda gidicek belki?
sen ihmal etme en azından 1 ay bir dene.
inşallah sende faydasını görürsün canım...

canım herşeyin bi zamanı var,hemen daha 1ay dolmadan faydasını göremedim diyip bırakırsan olmaz,,önce inanmalısın,belki regl zamanın gelmiştir,su tutmuştur vücudun,yada yağdan kaybedip kas yapıyosundur,ne bilim tartıya yansımıyordur,aynada baktınmı kendine gözle görülür bi incelme olmadımı,karnın inmedimi,ne biliyim gerçi kilonuda bilmiyorum ama,,
hemen pes etme,inan bana yediklerimin haddi hesabı ve zamanı yok,ama hala bıkmadan hergün içiyorum başladığım günden beri,dikkat etsem gidicek kilolar ama ben ara verdiğim için sadece kilo koruma amaçlı içiyorumve bunuda başarıyorum,ne yersem yiyim nasılsa sirke yediklerimi eriiticek kilo olarak yansımıycak diyorum ve rahatım,,lütfen devam et...:34:

çok haklısın canım.sabredip beklemek lazım.
bende yiyorum.ama abur cubur ve ekmeği çok çok azalttım.
göbek biraz indi gibi ama mekik çekersem daha da iyi olucak sanıyorum.
bugün aynıyım tartıda. 75.9
77.3 görmedim ya ohh :D

dün gece saat 1 de yediğim onca şerbetli tatlı ve yemege ragmen kilomda yükselme olmamış.
kesin 76,5 felan çıkarım diyordum.
bu sabah tartım 75.7 yi gösterdi :D
yani okadar yemeyle 200 gr bile vermişim
ama dün spor felan yapamadım...

sirkeli suya başlamamın 8.günü

veeeeee bugün itibariyle kilom 75 :52:

2 kilo 300 gr gitmiş görünüyor.
vücudumda çok aşırı bir fark göremedim sadece göbek güçülüyor gibi.ki zaten basenlerde felan bişey yok ama tartıda eksik çıkmak acaip motivasyon oluyor.
70 görene kadar devamm :)
eminim ki 5 kilo daha verince kesin gözle görülür bir fark olur :)

sirkeli suya başlamamın 8.günü

veeeeee bugün itibariyle kilom 75 :52:

2 kilo 300 gr gitmiş görünüyor.
vücudumda çok aşırı bir fark göremedim sadece göbek güçülüyor gibi.ki zaten basenlerde felan bişey yok ama tartıda eksik çıkmak acaip motivasyon oluyor.
70 görene kadar devamm :)
eminim ki 5 kilo daha verince kesin gözle görülür bir fark olur :)

bir kaç gündür yazılanları takip ediyorum maşllah sen çok güzel kg verdin.8 günde 2.300.peki kısa bir özet geçse naptın bu 8 günde tatlı yedinmi mesela hiç:1:sirkeyi sabah aç karnına akşam yatarken mi içtin.bir bardağa bir yemek kaşığımı koydun.su içmeyi vs çoğalttın mı bu 8 günde spor vs yaptın mı.ay ne çok sordum:9:

merhaba hanımlar,bende 10 gün kadar oldu başlayalı ama veremedim henüz yediklerimede dikkat ediyorum aslında ama hala veremedim malesef

Son bir haftadır yediklerime de dikkat etmiyorum ve 200 gram daha zayıfladım..Demek ki dikkat edip sporumu da yapsam baya bir fark edecek

bir kaç gündür yazılanları takip ediyorum maşllah sen çok güzel kg verdin.8 günde 2.300.peki kısa bir özet geçse naptın bu 8 günde tatlı yedinmi mesela hiç:1:sirkeyi sabah aç karnına akşam yatarken mi içtin.bir bardağa bir yemek kaşığımı koydun.su içmeyi vs çoğalttın mı bu 8 günde spor vs yaptın mı.ay ne çok sordum:9:

teşekkürler cnm.evet bukadarını bende tahmin etmiyordum.normalde bişeye çok uzun devam edemem.sıkılırım hemen diyet felan.ama tartıdaki rakamları gördükçe motivasyonum düşmüyor.hırsla devam.
aslında çok birşey yapmıyorum ama anlatayım;
öncelikle karışımı nasıl yaptıgımı anlatayım,
su bardaklarının az daha büyük olanlarından kullanıyorum,içersine yarım tatlı kaşıgı kadar çiçek balı koyyorum ve 1 yemek kaşıgı kadar kemal kükrer elma sirkesi. ama kaşıkla ölçmüyorum sirkeyi.şişeden döküyorum.bazen daha fazla oldugu da oluyor.
üzerine de bardagı doldurucak kadar ılık su koyyorum. bazen az soğuk yapıyorum meyve suyu gibi içiyorum bazen az daha sıcak ve az daha fazla sirkeyle ekşimsi bir tat elde ederek orolet gibi içiyorum.
ama şu var ki, burnumu kapatıp içiyorum. yoksa içemem :D
bardagı da komple bitiremiyorum zaten hep azcık kalıyor dibinde :)
ama bir solukta içiyorum.sirke kokusundan nefret ediyorum.miğdem de hiç yanmadı bu arada...

ilk başladıgım günden beri her sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce içiyorum bu karışımı.
arada öğlen çok acıktıgımı hissedersem biliyorum ki çok yicem, hemen bir bardak içip iştahımı kesiyorum.

yediklerime dikkat etmedim hiç. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum. makarnayı bile ekmekle yiyen biri olarak çok kolay oldugu söylenemez.sanki doymuyormuşum gibi geliyor ama piskolojik :) alışıyorum yawaş yawaş. az az yiyorum ekmek de.
tatlı vazgeçilmezim :D
daha geçen gün revani yaptım gidip gelip yedim :D gece 1 de bile.
ama şu var ki nekadar az yiyip nekadar çok hareket edersek o zaman daha fazla kilo kaybı oluyor.
ben twister almıştım netten. onu kullanıyorum yanlar ve bel için. faydasını görüyorum.yha günde 5-10 dk anca kullanıyorumdur.
ayrıca aklıma gelirse mekik de çekiyorum.
su içmeyi çok sevmem. arttırmadım yani su içme miktarını.
ayrıca çabuk kilo vermiş olmamın bir sebebi daha var,
oğlum halen emiyor.emzirmek çok kalori yaktırıyormuş.

ama kızartma,hamurişi,tatlı ne bulsam yiyorum :)
bugün hiç 76 görmedim tartıda.
bu 1-2 gün içinde de artık 75 görmekten kurtulmak amacım :)

düşün,öğlen yemeğinde yediğim şuydu,
ekmek arası karışık kızartma ve kola :D

ayy çok uzun olmuş :27:

teşekkürler cnm.evet bukadarını bende tahmin etmiyordum.normalde bişeye çok uzun devam edemem.sıkılırım hemen diyet felan.ama tartıdaki rakamları gördükçe motivasyonum düşmüyor.hırsla devam.
aslında çok birşey yapmıyorum ama anlatayım;
öncelikle karışımı nasıl yaptıgımı anlatayım,
su bardaklarının az daha büyük olanlarından kullanıyorum,içersine yarım tatlı kaşıgı kadar çiçek balı koyyorum ve 1 yemek kaşıgı kadar kemal kükrer elma sirkesi. ama kaşıkla ölçmüyorum sirkeyi.şişeden döküyorum.bazen daha fazla oldugu da oluyor.
üzerine de bardagı doldurucak kadar ılık su koyyorum. bazen az soğuk yapıyorum meyve suyu gibi içiyorum bazen az daha sıcak ve az daha fazla sirkeyle ekşimsi bir tat elde ederek orolet gibi içiyorum.
ama şu var ki, burnumu kapatıp içiyorum. yoksa içemem :D
bardagı da komple bitiremiyorum zaten hep azcık kalıyor dibinde :)
ama bir solukta içiyorum.sirke kokusundan nefret ediyorum.miğdem de hiç yanmadı bu arada...

ilk başladıgım günden beri her sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce içiyorum bu karışımı.
arada öğlen çok acıktıgımı hissedersem biliyorum ki çok yicem, hemen bir bardak içip iştahımı kesiyorum.

yediklerime dikkat etmedim hiç. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum. makarnayı bile ekmekle yiyen biri olarak çok kolay oldugu söylenemez.sanki doymuyormuşum gibi geliyor ama piskolojik :) alışıyorum yawaş yawaş. az az yiyorum ekmek de.
tatlı vazgeçilmezim :D
daha geçen gün revani yaptım gidip gelip yedim :D gece 1 de bile.
ama şu var ki nekadar az yiyip nekadar çok hareket edersek o zaman daha fazla kilo kaybı oluyor.
ben twister almıştım netten. onu kullanıyorum yanlar ve bel için. faydasını görüyorum.yha günde 5-10 dk anca kullanıyorumdur.
ayrıca aklıma gelirse mekik de çekiyorum.
su içmeyi çok sevmem. arttırmadım yani su içme miktarını.
ayrıca çabuk kilo vermiş olmamın bir sebebi daha var,
oğlum halen emiyor.emzirmek çok kalori yaktırıyormuş.

ama kızartma,hamurişi,tatlı ne bulsam yiyorum :)
bugün hiç 76 görmedim tartıda.
bu 1-2 gün içinde de artık 75 görmekten kurtulmak amacım :)

düşün,öğlen yemeğinde yediğim şuydu,
ekmek arası karışık kızartma ve kola :D

ayy çok uzun olmuş :27:

çok teşekkür ederim cnm baya uzun açıklamışsın zahmet olmuş sana.bal yok bende alıyım bari.birde emen bir bebeğim de yok onu napsam ki:9:Rabbim banada nasip etsin inşallah hayırlısı ile seninde evladını sana bağışlasın:nazar:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm baya uzun açıklamışsın zahmet olmuş sana.bal yok bende alıyım bari.birde emen bir bebeğim de yok onu napsam ki:9:Rabbim banada nasip etsin inşallah hayırlısı ile seninde evladını sana bağışlasın:nazar:

saolasın canım ALLAH razı olsun...
rabbim gönlüne göre versin,hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sen nezaman başladın veya başlıcan?
kilon kaç ve hedefin kaç kilo vermek?
:7:

Elma Sirkesi-su-bal ile zayıflama deneyimleriniz adlı konuda yemeklerden sonra içilmesi gerektiği söyleniyor aklım karıştı yardım edebilir misiniz? Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce mi yoksa yemeklerden sonra mı? :44:

Elma Sirkesi-su-bal ile zayıflama deneyimleriniz adlı konuda yemeklerden sonra içilmesi gerektiği söyleniyor aklım karıştı yardım edebilir misiniz? Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce mi yoksa yemeklerden sonra mı? :44:

ben şahsen sabah kalkar kalkmaz ve akşam yemekten birkaç saat sonra yatmadan önce içiyorum.o şekilde faydasını görüyorum.
kimileri önce içiyor,kimileri sonra.
seçim sana kalmış. nasıl istiyorsan o şekilde kullanabilirsin. çok fark edecegini sanmıyorum açıkçası...

bugün yine 75.0 kg...
2 yıldır göremediğim bir sayı :9:
ama çok hafiflemiş hissediyorum kendimi.
bakalım yarın kaç olucam.
74 lü rakamlar ben geliyorummmm :10:

saolasın canım ALLAH razı olsun...
rabbim gönlüne göre versin,hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sen nezaman başladın veya başlıcan?
kilon kaç ve hedefin kaç kilo vermek?
:7:

amin cnm saolasın.hedefim en az 10 kg.ne zayıf ne kilolu duruyorum 10 kg verince balık etli gibi duruyorum hatta:)hani ne al ne ver derler ya o kiloda oluyorum.gecen sene karbonhidrat diyeti ile vermiştim10 kg.ama hiç dikkat etmediğim için geri aldım.şimdi tekrar başlamam lazım çok kilo aldım çünki.ama o kadar alıştım ki abur cubur yemeye tatlı şeyler özellikle.veremeyecekmişim gibi geliyo kiloları.bal yok şu an ama balsız başlayayım yarından itibaren.balı alınca ballı devaö ederim:1:

amin cnm saolasın.hedefim en az 10 kg.ne zayıf ne kilolu duruyorum 10 kg verince balık etli gibi duruyorum hatta:)hani ne al ne ver derler ya o kiloda oluyorum.gecen sene karbonhidrat diyeti ile vermiştim10 kg.ama hiç dikkat etmediğim için geri aldım.şimdi tekrar başlamam lazım çok kilo aldım çünki.ama o kadar alıştım ki abur cubur yemeye tatlı şeyler özellikle.veremeyecekmişim gibi geliyo kiloları.bal yok şu an ama balsız başlayayım yarından itibaren.balı alınca ballı devaö ederim:1:

inşallah sende faydasını görürsün canım bu karışımın...

ben tam adet dönemimde oldugum için kilo verme durumu yerinde sayyor durumda.
bu dönemler vücut su topladıgı için kilo verme zorlaşıyor diye duymuştum.cidden de öyleymiş.
bugün 74.900 üm.
2 günde ancak 100 gr gitmiş. ama olsun o da birşey. 74 rakamını tartıda görmek pahabiçilemez :)
neyse 1 hafta daha bu sayılarda beklicem demekki...

canım bende ilk başladığım aylarda sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum,,fakat şimdilerde sabah aç karnına öğlen yemeklerden hemen sonra ve akşamda yemekten 1kaç saat sonra içiyorum bence bu şekilde tüketebilirsin bende bi fark ediceni sanmıyorum,,nasıl istiyorsan öyle yap ama faydasını görüceksin emin ol,hele bide yediklerine ve akşam yemeğinin saatine(18.00-19.00) dikkat edersen mükemmel kilo verirsin görürsün bak:34:
akşam yemeğini daha erken yiyebiliyosan ye daha iyi olur ama yiyemiyosan evin kuralı varsa veya çalışıyoda olabilirsin ozaman en geç 7de yemeğini yemelisin canım başarılar sana:13::16:

canım bende ilk başladığım aylarda sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum,,fakat şimdilerde sabah aç karnına öğlen yemeklerden hemen sonra ve akşamda yemekten 1kaç saat sonra içiyorum bence bu şekilde tüketebilirsin bende bi fark ediceni sanmıyorum,,nasıl istiyorsan öyle yap ama faydasını görüceksin emin ol,hele bide yediklerine ve akşam yemeğinin saatine(18.00-19.00) dikkat edersen mükemmel kilo verirsin görürsün bak:34:
akşam yemeğini daha erken yiyebiliyosan ye daha iyi olur ama yiyemiyosan evin kuralı varsa veya çalışıyoda olabilirsin ozaman en geç 7de yemeğini yemelisin canım başarılar sana:13::16:

trendy hangi sirkeyi kullanıyorsun canım sen

Back