Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

bende denedim onu hatta 2 gün önce o kadar çok midemi bulandırdı ki evet akşama kadar bişey yiyemedim sanırım böyle zayıflatıyor :S

bende denedim onu hatta 2 gün önce o kadar çok midemi bulandırdı ki evet akşama kadar bişey yiyemedim sanırım böyle zayıflatıyor :S

sirkeye başladığım 3gün çok zor geçmişti,midem delinicek gibi oluyodu,fakat sabrettim geçer dedim,ve öylede oldu,alışıyo mide zamanla

waaay kilo gitmiyor derken bir baktım 74.700 hemde yemekten sonra
süperrr ama akşam içmedim karışımımı. unuttum

Canım sen ne yapıyorsun vallahi bravo..Rejim veya spor var mı?Bende içiyorum,bebeğimde var emziriyorum ama gram gram gidiyor..Ara sıra sporda var ..Sana maşallah diyorum nazar değmesin..

Canım sen ne yapıyorsun vallahi bravo..Rejim veya spor var mı?Bende içiyorum,bebeğimde var emziriyorum ama gram gram gidiyor..Ara sıra sporda var ..Sana maşallah diyorum nazar değmesin..

ayyy mesajını görünce çok sevindim canım.çok teşekkürler,
yok ben ne diyet nede spor yapmıyorum. 2 gündür de elma sirkesini kullanmıyorum.mola veriym bu dönem diye.
ama bu sabah da 74.700 gördüm tartıda.
demekki kilo yawaş da olsa gidiyormuş bu dönemde bile.
sen yapiomusun spor felan?

bende bu sabah başladım şuanki kilom 67 sabah akşam içicem çok sıkı deyil ama diyette yapıyorum haftada ortalama 1 kilo felan gidiyor

ama benim kullandığım sirkenin markası efor bim marketin ürünü acaba etkisi nasıldır daha önce kullandınızmı cevap verirseniz sevinirim

ben de efor kullanıyorum gayet etkili yani diyet yapmasam da kilo almıyorum

bende bu kürü içiyorum ama aç karnına değil
yediklerime çok fazla dikkat edemiyorum bu aralar ama herkes basenlerimin eridiğini sölüyo
haftanın 3 yada 4 günü bir saat yürüyüş yapıyorum ve elma sirkesi içiyorum hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bacaklarıma ve basenlerime çok iyi geldi aynadaki görüntümle barışmaya başladım

tubiloshh ben de trambolin var..Günde 10-15 dakika zıplıyorum..Ama her gün değil..Bebeğimden vakiy bulduğum zaman..Bir de 50 tane mekik çekiyorum..Dambıllarlada kolları inceltmek için hareketler yapıyorum..

tubiloshh ben de trambolin var..Günde 10-15 dakika zıplıyorum..Ama her gün değil..Bebeğimden vakiy bulduğum zaman..Bir de 50 tane mekik çekiyorum..Dambıllarlada kolları inceltmek için hareketler yapıyorum..

mekik çok faydalı ya,50 tane de süpermiş
bende yapıyordum spor da bu birkaç gündür bıraktım.
artık 3-4 gün sonra başlarım.
spor da yapınca daha hızlı gidiyor kilolar.
bebeğin de emiyorsa tamam zaten :)

benim kollar ve bacaklar çok ince, sadece yanlar ve az göbek var.pantolonuma kemer takınca pırtlıyordu göbek
şimdi öyle taşmış gibi durmuyor sadece az çıkıntı var.
o da yawaş yawaş gidicek inşallah
gitsin fazlalıklaaaaaaaarrr

kızlar sırf daha doğal elma sirkesi olsun ve daha iyi etki etsin diye evde elma sirkesi yapmıştım bugün tadına baktım gerçekten hazırların tadı gibi olmuş artık kendi elma sirkemi kullanıcam yuppi

Arkadaşlar 9 qündür elma sirkesi formulünü uyguluyorum sporda yapıorm kilo werceğme 1 kilo almşm.. yediklermede dikkat ediorm.. bnm çok büyük bağrsak sorunum war ne denediysem yaramıor metobolizmam çalışmıor.. yardm edin nolurrr...

kızlar ılık suyun içine sadece elma sirkesi koyanlar var bal da koymak gerekiyormu deneyenler yazarsa çok sevinirim. bende başlama istiyorum. zaten diyet yapıyorum hızlanırsa kilo vermem buraya mutlaka yazzarım.

kızlar selam, öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
ben memleketteyim o yüzden pek yazamadım.
ancak bugün fırsat bulabildim.
bugün itibariyle kilom 73.400 :)

kızlar selam, öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
ben memleketteyim o yüzden pek yazamadım.
ancak bugün fırsat bulabildim.
bugün itibariyle kilom 73.400 :)

20 sayfayıda okudum bende geçen sene bir aralar sabah içiyordum şöyle etkisini gördüm tam anlamıyıla diyemeyeceğim ama ben 2 sene gibi bir zamanda 17 kilo verdim ve artık 55 olup kilo olayımı bitirmek istiyorum ama olmuyor bende 2 hafta boyunca elma sirkesini deneyeceğim benim şöyle 4 kilo vermem gerekiyor yarın başlıyorum bakalım25 haziranda kaç kilo geleceğim şu anda 57.8 kilom kilom 57 iken 55 olmka istiyorum diye yazdım ve 4kilo vermem gerekiyor dedim burdan matematikimin kötü olduğu anlaşılmasın tok karna ve aç karna benim kilom o kadar çok değişiyorki:)yani 4 kilo verip tok karna 55 olmak istiyorum :)

canım benım dun akşam yatmadan içtim bir bardak bırde sabak kalkar kalkmaz aç karnına içtiç nbir bardak

devam etmek ıstıyorum ama cok mıgdem bulandı yaa burnumu kaptarak içtim resmen

bir sorum daha olcak cvplarsan sevınırım

elma sirkesi yoktu evde üzüm sirkesi içtim olurmu acaba:44:

birde kaç gun sonra etkısını gosterıyor canım

Merhaba kızlar..Ben konu sahibi çıtırcıgın topiginde zayıfladım ve hala devam ediorum.Şimdi çıtırcıgın bu kürünü uygulama vakti geldi de geçiyor bileBu sabah bal koymadan içtim 1 badak.Akşam yatmadan da iicem.15 aylık oglum var ama elma sirkesinin bi zararı yok dimi?sütü etkilermi acep:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…