- Konu Sahibi puccakanka
-
hemen acilinden cevap veriyorum,kesinlikle olmazzsakın içiyim deme üzümü zaten zayıflamaya hiç etkisi yok üzüm sirkesinin dikkat et...
kullandığınız elma sirkesinin markası nedir?
VALLA ÇEŞİT ÇEŞİT SİRKE KULLANDIM CANIM AMA SON 3 ŞİŞEDİR KEMAL KÜKRER KULLANIYORUM,,
pardon capslock açık kalmış büyük yazılmış
bende denedim onu hatta 2 gün önce o kadar çok midemi bulandırdı ki evet akşama kadar bişey yiyemedim sanırım böyle zayıflatıyor :S
waaay kilo gitmiyor derken bir baktım 74.700hemde yemekten sonra
süperrr ama akşam içmedim karışımımı. unuttum
Canım sen ne yapıyorsun vallahi bravo..Rejim veya spor var mı?Bende içiyorum,bebeğimde var emziriyorum ama gram gram gidiyor..Ara sıra sporda var ..Sana maşallah diyorum nazar değmesin..
bende bu sabah başladım şuanki kilom 67 sabah akşam içicem çok sıkı deyil ama diyette yapıyorum haftada ortalama 1 kilo felan gidiyor
ama benim kullandığım sirkenin markası efor bim marketin ürünü acaba etkisi nasıldır daha önce kullandınızmı cevap verirseniz sevinirim
tubiloshh ben de trambolin var..Günde 10-15 dakika zıplıyorum..Ama her gün değil..Bebeğimden vakiy bulduğum zaman..Bir de 50 tane mekik çekiyorum..Dambıllarlada kolları inceltmek için hareketler yapıyorum..
kızlar sırf daha doğal elma sirkesi olsun ve daha iyi etki etsin diye evde elma sirkesi yapmıştım bugün tadına baktım gerçekten hazırların tadı gibi olmuş artık kendi elma sirkemi kullanıcam yuppi
kızlar selam, öncelikle kandiliniz mübarek olsun...
ben memleketteyim o yüzden pek yazamadım.
ancak bugün fırsat bulabildim.
bugün itibariyle kilom 73.400 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?