• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar....canım suylada olur ama balında etkisi var....bern bi aydır kulanıyorum...süper tavsiye ederim yalnız sabah aç karna ılık bi bardak suya bi yemek kaşığı sirke bi tatlı kaşığı bal ka rıştırıp içiyorum bide gece yatmadan...inanın faydası çok tüm vücudada faydası var....hem diyetisyenimede danıştım sakıncası yok faydası var dedi....hayırlı ramazanlarrr....a.s.

çok teşekkürler canım sabah aç karnına sadece elma sirkesi alırsam mideme bişey yapmaz dimi

Ben fazlalıklarımı ,
-1 Bardak ılık suyun içine 2tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal

ile verdim..
Kabızlık sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Çok işe yarıyor.
Bal koymasanız da aynı etkiyi görüyorunuz.
Elma sirkesinin tadı biraz garip olduğu için bal hafiften tatlandırıyor.Ve içimini kolaylaştırıyor.Ama koymasanız da birşey olmuyor...
Ama kesinlikle aç karnına içilecek.İştah kapatıyor çünkü.
Fazla yemenizi engelliyor...

Bildiğim faydaları şu şekilde kızlar ;

*Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini sağlıyor.
*Vücudun asit dengesini korumasını sağlar.
*Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son veriyor.
* Yüksek tansiyon hastalığına mani oluyor.
* Kolesterolü düşürüyor. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlıyor...
* Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalıyor...
* Yoğun potasyum içeriyor ve bu şekilde hücre büyümesini destekliyor
* Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.
* İdrar yolları enfeksiyonlarında iyi geliyor.İdrar yollarındaki mikropları öldürüyor...
*Sindirimi kolaylaştırıyor...

canım sen kaç kilo verdin peki a.s.

çok da abartmayın içmeyi bu karışımı..ben bi ara günde 3 bardak içtim..midem delindi..dikkat edin..

canım sen kaç kilo verdin peki a.s.

Midesinde ülser olanlara tavsiye etmiyor doktorlar.
Ben evlendiğimde 69 kiloydum.Birden kilo almıştım ne olduğunu anlamamıştım.
Şuan 55 kiloyum.
Ve halimden memnunum .
Ben bu karışımı yaklaşık 8 aydır içiyorum .İlk 2ay felan hergün içtim.
Ama sonra iki günde bir felan içtim.
Pilli Hatun, sadece sabahları içtim.Akşamları içmeyin.
Aç karnına içilmesi gerekiyor ve midenin boş olması gerekiyor.
1Sene doktorumun önerdiği diyeti yaptım.
Haftada en fazla 2kilo verdim bu diyetle.
Bu karışımı içmeye başladıktan sonra da kabızlık sorunum ortadan kalktı tamamen.
Günde 2kere felan tuvalete çıkmaya başladım.
Doktorumun verdiği diyetten sonra bir daha diyet yapmadım.
Ama ekmeği kıstım.Beyaz ekmek hiç yemedim.Sadece çavdar ekmeği yedim.

kızlar ben emziriyorum felaket iştah var ve kilolarım 6 ay oldu hala duruyor ben de içebilirmiyim bu karışımı acaba

Sabahları içeceğimiz bir su bardağı bal ve elma sirkesi karışımının vücudumuza olan olumlu etkilerine bi göz atalım

Bedenimiz güçlendirir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır.
Elma Sirkesinin içeriğinde yüksek oranda bulunan potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilirsiniz ve her yemekde 1 bardak içebilirsiniz.
Sık sık grip, soğuk algınlığı veya üst solunum yolları iltihabına yakalanan kişiler, bağışıklık sistemleri sirke ve bal karışımı sayesinde güçleneceği için, bu tür sıkıntılardan büyük çapta kurtulmuş olacaklardır. Ama bu tedaviyi asağıdaki plana göre uygulamakla kalıcı sonuçlara ulaşabilmek mümkün olacaktır.
Soğuk algınlığı ve grip zamanlarından önce, 4 haftalık bir sirke ve bal karışımı kürüne başlayın ve günde 3 bardak için.
Sirke ve bal karışımı nezleye karşı da vücuda güç verecektir. Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır.
Boğaz ağrısı ve ses kısıklığında, 1 ölçü elma sirkesi ile 3 ölçü ılık su karıştırılır ve saat başı derin gargaralar yapıldıktan sonra tükürülür. Bu gargaraların adaçayı ile dönüşümlü yapılması etkiyi daha da artıracaktır.
Öksürüğe karşı 4 yemek kaşığı dolusu akışkan balla 3 tatlı kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın. Öksürük gıcığına karşı yarım tatlı kaşığı alın ve yavaş yavaş yutun. Ayrıca, bolca kekik çayını balla tatlandırın ve yudumlayarak için.
Yüksek kollesterole karşı, günde pek çok kere elma sirkesi ve bal karışımı içilir. Salatalarda öncelikle elma sirkesi kullanılır.
Gaz şişkinliğine karşı ise her yemekten 30 dakika önce 1 bardak elma sirkesi ve bal karışımı içerek, sağlıklı bir bağırsak florasinin temelini atın. Bu kokteyle rezene veya frenk kimyonu çayı da ekleyebilirsiniz.
Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için.
Ergenlik sivilcelerine karşı, her yemekten yarım saat önce, içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklenmiş 1 bardak su için. Yüzünüze buhar banyosu uygulayın: 1 litre kaynar derecede sıcak suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı dolusu mayıs papatyası ekleyin, 1-2 kere karıştırın ve başınızı büyük bir havluyla örterek 5-10 dakika gözlerinizi yumarak bekleyin. Yüzünüzü suya çok yaklaştırmayın! alıntıdırrr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zayıflamak için: Bir su bardağına iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı kadar bal karıştırarak günde üç defa özellikle yemeklerden önce kullanılmalıdır.
alıntıdır....

arkadaşlar sizi bilmem ama ben denedim ama bir yararını görmedim pisikolojik olarak bir süre kendinizi tok hissediyorsunuz o kadar ..

başka bir yöntem deneyin zayıflayamıyoruz bu yöntemle önermiyorum denediğim için böyle yazdım mutlu ve formda kalın

bende denedim ama bende kabizlik yapti,iki gün karnim sis dolastim,herkes hamilemisin dedi.birakmak zorunda kaldim..

elma sirkeli suyu nasıl içiyorsunuz aç karnına ben bir kere denedim denediğime deneyeceğime pişman oldum nasıl bir mide bulantısı yaptı sabah sabah zaten sirke kokusunu hiç sevmem

arkadaşlar sizi bilmem ama ben denedim ama bir yararını görmedim pisikolojik olarak bir süre kendinizi tok hissediyorsunuz o kadar ..

başka bir yöntem deneyin zayıflayamıyoruz bu yöntemle önermiyorum denediğim için böyle yazdım mutlu ve formda kalın

sen nasıl zayıflıyorsun peki çizelgende gördüm süper valla a.s.

bende denedim ama bende kabizlik yapti,iki gün karnim sis dolastim,herkes hamilemisin dedi.birakmak zorunda kaldim..

nası kabızlık yaptı ya...alla alla..Çok ilginç.
Ben tuvaletten çıkamıyodum resmen,o derece etkisini gördüm.
Sana ters etki yapmış dicem ama ne bilim :1rolleyes:

ya ben bu yaziyi nasil gormemisim hemen yarin elma sirkesi ve bal alacagim once kabizlik sorunumu gidersinde kiloyuda verdirir insallah dogum yapali 7 ay oldu kabizliktan kurtulamadim insallah ise yarar dogumda gitmeyen kilomdanda kurtulurum 14 kilo kaldi felaket yani

ben hala devam ediyorum ama memnunum...yani barsaklara iyi...incelme çok belli...e bide az diyet ve sporla muhteşem üçlü oluyolar valla....ha yalnız kilo kaybı yavaş ama incelme çabuk yani yağ yakıcı olduğu kesin ....zayıflamak dileğiyle kolay gelsin arkadaşlar...umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde birdaha almamak adına kilo veririzzzzzzzzzzzzzz................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar yazının ön sayfalarında yemekten sonra denilmiş sonra önce içilecek yazılmış doğrusu nedir bide iftardan çıkar çıkmaz aç karnına bunu iiçmek nasıl olurki deneyen varmı

Editoryal
Hem aç karnına hem de tok karnına kullanan arkadaşlarımız var,sanırım farketmiyor..Ben bugün başlayacağım iftarda..Aç karnına dokunur diye düşündüm tüm gün orucuz zaten sirkeyle açmak cazip gelmedi bana..Sende midene güveniyorsan aç karnına tüket..Başarılaryerimseniben

Back