- 6 Ekim 2009
- 61
- 0
- 36
canım ya sevgilimde haklı sayılır tanıştıgımızda ben 53 kiloydum 2sene içinde 72 oldum arkadaşlar eger kilo verrsemde çok büyük bi süprizi var bana söylemiyor su 2 ayda vermm lazım çok merak ediyorum :sm_confused :boyum 1,63 suan 69 kiloyum 1 ay içinde 2,5 _3 kilo verdim 2cm inceldim belim inşallah vericez azimle kiloları:dance:
canım baya kilo almışsın o zaman içinde sevgilin de zayıf halinle sevmiş seni sonuşta ama bnmki seninkinden farklı sevgilim beni beğendiğinde ben 73-74 kilo varmışımdır düşün yani boy 1.60 yer cücesi gibi duruyodum o zamanlar sonralarda biz çıkmaya başladık ben biraz kilo verdim zayıfladım bu da beni öyle görünce böyle daha güzesin falan dedi sonradan da zayıfla demeye başladı beş senedir çıkıyoruz bunun üç senesinde zayıfla demiştir banasırnaşık şey ama ben hala zayıflıcam diye oyalıyodum şu an askerde diyete başladım şubatta izine gelcek ona sürpriz yapcam :kedi:
inşallah verebilirim o zamana kadar ama veremesem de sorun yapmıyo pek yaparsa da bana belli etmiyokaydirigubbakcemile3 (ya da bana öyle geliyo)
inşallah verebilirsin de büyük sürprizi kaçırmazsın canım ya valla ben bile merak ettim burdan sürprizi zayıfla da bizede söyle bakalım ne sürpriz yapmış zemuszemus
sirkenin yanında günde 300 kez ip atla o da yardımcı olur sanaya bi 53 kiloya düşsem ah ahmafoldumben
11 kilo var önümde başa çıkmam gereken kendimi motive ediyorum sen zayıfla da sonra sevgilinin yüzünün aldığı hali düşün diyorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3
ve o zaman da yapıcam pes etmek yok diyorum sende öyle yap işe yarıyokaydirigubbakcemile5
benm üst kısmım ince göbek ve kalça büyük ya:sinifsinif:
oralardan vermek istiyorum özellikle şu göbeğim erisin istiyorum artık doğum yapan kadınların bazısının bile benmki kadar yok ya:1no2: