ya kızlar bennde kullanıyorum 1 haftadır falan.ama kılo alıyorum ya yemeklreden once ıcıyorum delırcem cok moralım bozuluyo
ben gene 1 kg kaybettim ama artık bağırsaklarımı çalıştırmıo sanki(( hiç tuvalete çıkamıorum gene kabızlık geri döndü ((
günaydın bende başlamal istiyorum ama karışımı nasıl hazırlıyorsunuz lütfen acil bilgi verirmisiniz
Canım 1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı da süzme bal koyup karıştırıp içiyorsun. Ben bal koymuyorum, mideme dokunmuyor, yoksa asidini alması için bal katmak gerekiyormuş :1rolleyes: 1 haftadır içiyorum sabahları işe geç kalıp içemezsem eğer ılık limonlu su içerek takviye etmeye çalışıyorum. Akşamda yemekten yarım saat önce içiyorum sirkeli suyumu. 1 hafta 10 gün kadar sürede yaklaşık 1-1.5 kilo verdim İnşallah vereceğim şu 21 kg. yu :lepi:
aynı durumdayız canım ben bide gece yatarken de içtim, önce her yemek sonrası yarım bardak içip 4 günde 400gram vermiştim, şimdi senin yazını da okuyunca aç karnına içmekten vaz geçtim yine yemek sonraları içmeye karar verdim ..moralini bozma lütfen kilo vermemizi engelliyor, sonunda vericez inşallahzemuszemus
maşallah süpersin peki güzelim yanında diyet yaptınmı
Yediklerime oldukça fazla dikkat ediyorum, sabahları 1 dilim kepek ekmeği yanında zeytin biraz peynir ve domates salatalık (klasik menü) öğlenleride sadece çorba ve varsa salata ya da yoğurt. Akşamlarıda aynı çorba yada yerine bir porsiyon yemek 1 dilim kepekli ekmke, salata ya da yoğurt. Aralarda da elma yada kalorisi düşük meyveler. 2-2.5 lt. su 3 fincanda yeşil çay içiyorum İşte böyle canım. Kaçamak asla yok yasakkelime Başlayalı 12 gün oldu diyete 3- kg. net verdim. 1 ay sonunda ne olacak bakalım :sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis MAŞALLAH BÖYLE DEVAM ET SÜPERSİN
günaydın herkese.
ben bu karışımı 17 gündür düzenli bir şekilde içiiyorum.çok faydasını görüyorum.daha hızlı kilo vermeme yardımcı oluyor.
merhaba canım.Nasıl içiyorsun canım, günde kaç kez? Aç karnına mı yoksa tok mu içiyorsun? Bal da katıyor musun? vereliniortak
bu karışımla 5.kilodan da kurtuldummmmmmm opuyorumnanaktan darısı başınıza inşallah delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?