Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende başladım yapmaya hadi hayırlısı bakalım
bende başladım yapmaya hadi hayırlısı bakalım
senın adına cok sevındım elif ben cok duydum bu sırkeden zayıflayanı spor yapamıyorum dıyosun bazı ınceltıcı jeller varmıs arastrdınmı hıc belkı ısıne yarar ben at kestanesı yagını bugun kullnıcam oda sıkılastrıyormus işe yararsa yazarım burayada umarım herks istediği kıloya ulasr...:teytey:
amin bende soğan suyu ve sirkeli karışımıı içiyorum yeşil çayımıda şimdilik bu kadar hea bide yoğurt yağsız olucak tabi göbekteki yağları atıyormuş acitive yoğurtlarından deneyim edim ama benim karnımı davul gibi yaptı çünkü yemek yiymiyorum iştahım baya kesildi ki ben aburu cuburu yemeyi seven olarak hiç birşy yiyemiyorm sadece su çay acitve yoğurt denedim davul oldum bugün 7.günüm sankim incelmişim gibi geldi gerçi benim sorunum basen
peh nerde şu basenler bi gitsin başka bişi istemiyorm
ya kızlar malesef bugu uygulayamadımo çok heveslendıgım programımı cunku mısafıtrımız vardı ve tm gun onunla dolasmam gerekyordu..sabah erken gelıyor 9da kalkamıyorum gece 2 gb uykum anca geloyor dıyorumkı aynı sekılde yapsam ama saat 10 da uyansam 1 saat gecıkmeden bır sey olmaz dımı