canım bende 1 haftadır sabah aç karnına kahvaltıdan önce içiyorum birde gece yatarken içiyorum.ara sırada aklıma gelince öğlen içiyorum.ama sabah ve gece hiç aksatmadan içiyorum.şuana kadar midemde bir sorun olmadı tabi herkeste aynı şey olcak deil.
peki kilo verdinmi hiç,diyet yapıyomusun?
ahmet marankinin kaleminden yazıyorum
Hazırlanışı:
Bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce içilmelidir. Özellikle gece yatmadan önce ve sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal karışımı vücudumuzdaki yağların ve toksinlerin atılmasını sağlar.
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı olur.
demiş..ben de denedim böyle bir ayda 6 kilo falan gidiyor
valla herkes farklı uyguluo aslında.cogunluk sanırm sabah ac karnına ıcıyo.ama ben ac karnına zararlı olacagını duydugum ıcın gunde bır kere gece yatmadan bır bardak ıcıyorum.1 bardak suya 1 corba kasıgı sırke ,bır tatlı kasıgı bal koyuyorum ve dikiyorum:)ben dıyette yapıyorum.cok katı degıl cunku emzırıyorum.sadece seker ve beyaz ekmegı tamamen kestım.bıde yapabıldgm kadar karın hareketı yapıyorum.haftada 2-3 kere degısıyo yanı.12 gunde 3 kılo vermısım.benım dıyetım boyle
arkadaslar ıcınde balda olsa sirke asitli oldugu ıcın ac karnına içmemenizi tavsiye ederim zira ben tk karnına içtim
2 aydır içiyorum dıyet de yaparak 2 ayda 7 kilo verdim göbek çevresinden de 12 c ınceldım
günde bir defa yatmadan önce bır su bardağına 1 yemek kaşıgı sirke bir tatlı kasıgı bal koyuyorum
hepinize sağlıklı zayıflamalar
canım bunun yanında uyguladıgın diyetin nasıldı ya da varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?