- 6 Temmuz 2008
- 11
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Neden 2 kaşık sirke+1 tatlı kaşığı bal? :sm_confused: Yarısını koyup içersek daha mı az kilo verdiyor? Tadı böyle kötü oluyo bunun :çok üzgünüm: Ne kadar sıcaklıkta suyla içiyorsunuz? akşamları yatarken mi yemekten sonra mı içmek iyi? Çok soru sordum biliyorum :kedi: Cevaplarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
yemeklerden sonrada içersen hazmını kolyalaştırır hem canım tabiki işe yararya bendeee yapsam mı arkadaşlar...annem hersabah burnumun dibine dikiyordu bu karışımı ama midemm bulanıyor aç karnına içemiyorum diyorum yok kadın anlamııo halimdenn,yemekten sonrada içilmesinde bi fayda varmı peki ?
canım gerçekten zayıflatıyo düzgün kullandığında. maranki bile bu karşımı tavsiye ettiben de sirkenin zayıflattığını duymuştum ama ne kadar doğru emin değilim kafamçokkarıştı
neden elma sirkesi acaba
ben üzüm sirkesinin zayıflattığını duymuştum
bende 3 gundur sarimsak-ceviz suyu iciyorum sabahlari,bide bunu icsem ikisi zehirleme falan yapmaz degilmi.1 saat arayla iceyim bari digeri bosalir belki o zaman
ben yarım çay bardağına bir çay kaşığı balı koyuyorum susuz içiyorum,bütün yemek borum ve midem yanıyor sonrada :) ama yarından itibaren çay bardağının üzerini doldurmayı düşünüyorum, eğer bir su bardağı içersem kesin kusarım. dünden beri kullanıyorum, ptesi günü diyete başlamıştım 3 günde 1kg zayıfladım. ama spor yapıyor ve çok dikkatli besleniyorum..