Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 1 ay boyunca içtim bu karışımı we 6 kilo werdim 5 gün ara wereyim dedim direk durdu kilo kaybı ..neyse 2 gündür tekrar başladım 500 gr gitti bile..inanamadım yaaama yediklerinizede dikkan edin kızlarr..a.s.
yaa tadı çok kötü ya nasıl dayanıcam içmeye bilmiyorum sirkeyi normaldede sevmem off bi şekilde dayanmam lazımm bakalım nasıl olcak tam ölçüsü nedir ben 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum 1 su bardağına doğrumu acaba yardımcı olursanız sevinirim:))tşklr
ksk canım sen hangi markayı kullandın
marka bende çok fark etti ya
kühne gayet iyidi,fersan aldım o kühne kadar etkili olmadı,bende bıraktım uzun zamandır ağzıma sürmüom..
2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal :)
ya arkadaşlar bal koyunca bende kabızlık yapıyo sadece sirke koyup içiyorum faydasınıda gordum....balın etkısı ne acaba:uhm:
bal mideyi rahatlatıyor canım. bazı kişilerin elma sirkesi midelerine dokunur bal onun için.
fersan tadı biraz daha kötü ama araştırdığıma göre genelde kilo verenler fersan kullanmış. marka ile çok ilgilimidir bilmiyorum .ben bulamadım bugun doğanay aldım. akşamları içicem kısmet olursa...