meraba kizlarrr
cok güzelmis bu topik :)))
benim 1 +20 günlük bi bebegim var emziriyorum acaba bende kullanabilirmiyim bu karisimi ???
bebege bi etkisi olurmu yada istahim cokmu kesilir ???
eger istah kesiyorsa yapmam sütüm kesilir diye
meraba kizlarrr
cok güzelmis bu topik :)))
benim 1 +20 günlük bi bebegim var emziriyorum acaba bende kullanabilirmiyim bu karisimi ???
bebege bi etkisi olurmu yada istahim cokmu kesilir ???
eger istah kesiyorsa yapmam sütüm kesilir diye
Merhaba arkadaşlar;
bu karışımı içerken yanında diyet ve spor da yapıyormusunuz ? yoksa sadece bu karışım sayesinde verdiğiniz külolarmı bunlar ?
slm canim ben arastirdim internette.. hem türkce olarak hem almanca olarak.. bu karisimi icerken yedigine dikkat etmen lazim ve biraz olsun spor yapilmasi lazim diyor.. sirf bu karisimi icipte zayiflanmiyo.. bazi kisilerde istahda kesebiliyormus o zaman diyet yapmis gibide olursun.. malesef bende istah kesmedi ama ben azda olsa sporla birlikte iciyorum ve kendim yedigimden kisiyorum insallah faydasini görürüm
Bu arada 85 kğ dan 81 düştüm 7 hatfa bile olmadı.sirkede içiyorum,sogan suyuda,ayrıca uzay diyeti uyguluyorum,şeker,karbonhidrat yasak,sebze meyve kısıtlı,et,yumurta,sucuk,salam,yağ serbest.İnanamadım ama Vallahide tam 4kğ verdim.Gözlerime inanamıyorum tartıya bakınca
Merhaba arkadaşlar;
bu karışımı içerken yanında diyet ve spor da yapıyormusunuz ? yoksa sadece bu karışım sayesinde verdiğiniz külolarmı bunlar ?
çok teşşekür ederim venesü..
umarım faydasını görürsün. bende denemeye karar verdim.
sonuçları paylaşırız :)
slm arkadaslar ben gecen sene 2tatlı kasıgı elma sırkesı bırcay kasıgı bal ve 1damla lımon ılık su karıstıırp sabahları ac karına ıcıyodum yanlısmıydı acaba kılo veren arkadaslar nasıl kulandınız yazarmısnz lutfen sadece sırkemı yemekten once sonra? bıde kukrer yesıl kırmızı elma sırkesı farkedıymu sızden haber beklıyorum bugn hemen alcamm
arkadaşlar iki buçuk aylık bebeğim var ve emziriyorum sizce bu bal sirke formülü emzirme döneminde yapılır mı bebeğime bir zararı olur mu zaten çok galı bir bebek iyice gazını artırmasın doğumdan sonra kilolarım olduğu gibi duruyor 100 ün altına inemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?