Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ayrıca eger ilk kez içiçeksen ve tadını begenmezsen ki benim öyle olmustu bir kac denememde kendimi banyoya zor atmıstım içim dısına cıkmıstı alısana kadar karısımın içine bir cay kasıgı kadar tarcın atabilirsin tadı daha guzel oluyo küçük bi onericokacimcoook

arkadaşlar bal katmadan kullansak aynı etkiyi verirmi lütfen yardımcı olumusunuz sadece elma sirkesi ve su ile kullanan var mı aranızda .....?

kizlar bnde bu karişimi 15 gün önce sadece 5 gün uyguladim ve 2 kilo verdim smdi yine basliyorum kesinlkle etkili

benım amcam bu dedıgınız karısımı yaklasık 1 senedır yılmadan kullanıo ama hıcbırımız bıseyın degıstıgını gormedık henuz..acaba baska seye mı yarıo bu:)=)))

cven 81 merhaba canım ben karışımı yukarıda yazdığım gibi hazırladım ama ben yemklerden SONRA içiyorum tabiki bu arada yediklerimede dikkat ediyorum fakat düzenli bir şekilde spor yapmıyorum karışımı günde 2 defa öğle ve akşam yemeklerinden sonra içiyorum ben faydasını gördüm:dance: metobolizmaya göre değişir belki inşallah sendede işe yarar bol şans diliyoruma.s.

kizlar bende bu sabah denedim bu karisimi tadi cok tuhaf ya igrenc balla sirkenin karisimi tuhaf olmus icemedim siz nasil iciyorusnuz

vallahi bu karışım benim midemi çok kötü bozdu.zayıflamktan falan vazgeçtim.en iyisi bir diyetisyene gitmek

tadi deilde canım mutlaka bal katmak gerekioyormus sn balsiz begendiysen balla daha cok seversin ama sn bilirsn:)

Bende 3 hafta kullandım.2.5-3 kilo verdm smdi eskisi gibi içmiyorum bıraktım içmeyi.Ama baslıycam yine işe yarıyor :)))

Karışımı dolapta mı muhafaza ediyorsunuz peki?Dolaba koymasak da olur mu?Bir de yemeklerden sonra bir bardak mı yarım bardak mı tüketiyorsunuz?

ben kemal kükrerin ballı elma sirkesini aldım bu kez bakalım nolcakk
önce fersanı kullandımm çok nadir bal katmıştımm
ona çok hassas midem olmasına rağmen
bişi olmadı
bu arada gerçekten işe yarıyor

kızlar bende gaz yaptı bu karışım öğle 3 öğünde içmiyorum yalnız akşam yemeğinden sonra unutursam uyumadan evvel içiyorum , ve karnım şiş oluyor genellikle sizdede böyle şeyler oldumu başlangıçda

epey zamandan beri bu sayfayı okuyorum,okudukça bugün başlıycam yarın başlıycam dedim en sonunda başladım 2 gündür bu karışımı kullanıyorum ve değişimleri hemen farkettim hihoyyyt.3 gün önce belimi ölçmüştüm 68 di bugün ölçtüm 66 olmuş gerçi geçen hafta çarşambadan beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sadece çalışıyorumsırnaşık şey bu formül kesinlikle işe yarıyor.herhangi bir yan etkisi olmadı bende devam edicem bakalım şu fazla 5 kilomu verebilcekmiyim...

Karışımı dolapta mı muhafaza ediyorsunuz peki?Dolaba koymasak da olur mu?Bir de yemeklerden sonra bir bardak mı yarım bardak mı tüketiyorsunuz?
Canım dolaba koymana gerek yok farketmiyo yani.

Son düzenleme:
cnmcım bende 2-3 haftadır kullanıyorum 3 kilo verdim ondan mıdır diyetten midir bilmiyorum :) bal katmadan içiyorum hemde bakalım bu hafta sonu da tartılcam eğer kilo verirsem kesin işe yarıyor demektir

Bal katıpta içmek gerekiyomus.Ben bıkmıstım balın tadından.Sadece suyla içtim işe yaramadı :/ Bal katınca beni yemeklerden sonra sürekli ayıptır söylemesi wc ye cıkarıyor.Bence ballı içmelisin.

4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU bu formülü yemeklerden öncemi içicez birde günde kaç kere acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…