• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir zayıflama çabası içindeyim ama gram veremiyorum sirkeli suyu duyuncada tabi hemen atladım ama bunun tadı nasıl içen arkadaşlarımız zorlanıyormu acaba ben bide sirkeyi çok tüketebilen biri değilim sulandırınca tadı hafifliyormu?

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir zayıflama çabası içindeyim ama gram veremiyorum sirkeli suyu duyuncada tabi hemen atladım ama bunun tadı nasıl içen arkadaşlarımız zorlanıyormu acaba ben bide sirkeyi çok tüketebilen biri değilim sulandırınca tadı hafifliyormu?:uhm:

arkadaşlar meraba ben küçük bir ilçedeyim ve o marka sirke yok bende.ben yeni başladım içmeye diyette yapıyorum.bu yüzden bal koymadan içiyorum.acaba bal koymadan işe yarar mı bilgilendirirseniz sevinirim.yaptığım diyet karbonhidrat diyeti ve bal yememem gerekiyo

elma sirkesiyle kilo veren arkadaslar
herkes kühne ile mi kilo verdii cevaplarsanız sevinirim

umarım faydasını görürsünüz ben migrostan alıyorum fiyatıda 3.250 falan öyle pahalı değil ama ben onunla zayıfladım diyebilirim bide doğum kilolarını verdim 53le hamile kalıp 72 ile doğum yaptım şuan bebeğim 6 aylık ve bende 52 kiloyum ama hedef 50 kilo bekarken 50 kiloydum.öyle yememden çok kısmadım ama diyetle daha çabuk faydası olur tabi ben birde evde sürekli hareket halindeyim hiçbirşey yapamasam müzik kanallarını açıp bebişimle dans ediyorum hoplayıp zıplıyorum.sabah aç karnına bir bardak hazırlayıp içiyorum birde yatmadan yarım saat önce sabah afedersiniz idrarınızı bi görün resmen yağ.Allahım hepinize kolaylıklar versin verdiğiniz kiloları yazın buraya bizde mutlu olalım

arkadaşlar Allah aşkına biraz mantıklı olalım. İdrarın analizinimi yaptınız da yağ olduğunu anladınız.Yani sabah kalkınca ilk yapılan idrarın rengi ve kıvamı her zaman koyudur. Bu yağ olduğu anlamına gelmez gece boyunca su içmediğinizden kaynaklanır..elma sirkesi bal yararlı evet, şifa gerçekten, metabolizmayı hızlandırıyo. Ama öyle idrarda yağ görme olayını falan bırakın.hiç bişey doğrudan yağ çözmez,yağ hareketle ve az kalori alınarak yakılır...

dün akşam yazıyı okuduktan sonra ben de ahzırladım ve içtim.şimdide öğlen yemeğinin ardında içtim. biz bunu eşime kolesterol düşürüyor diye başlamıştık, faydalı da olmuştu. bakalım benim zayıflamam faydası nasıl olacak..

Bu mütevazi yemeği, afiyetle yiyen Peygamber Aleyhisselam, Rabbine hamd duaları ettikten sonra, şöyle buyurdu:

“Ey Ümmühani! Sirke ne güzel katıktır! Sirkesi bulunan bir ev, katıktan mahrum sayılmaz!” a.s.

*Elma sirkesi yüksek miktarda kalsiyum, yani kemik ve dişler başta olmak üzere insan vücudunun en temel minerallerinden birini ihtiva etmektedir. Böylece kemikleri mineral bakımından zenginleştirerek osteoporozu (kemik erimesi) önler.
*idrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmalarında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır.
*Sirke mide hararetini giderir. Safrayı keser. Safra rahatsızlıklarına iyi gelir ve safra akıntısını tanzim eder.
*Yine bağışıklık sistemini güçlendirerek nezle, grip, boğaz ağrıları gibi enfeksiyonlara yakalanmayı engeller.

DİKKAT!!! satın alırken dikkat etmeli
Hakiki elma sirkesi bütün haldeki meyvelerden üretilmektedir. Buna meyvenin leziz etli kısmı ile pek çok kıymetli maddeleri ihtiva eden kabuğu ve çekirdek yuvası da dahildir. Dibinde posası olan ve bulanık gözüken bir şişe sirke ilk anda itici olabilir, ancak esas faydalı olan maddeler tabiî haldeki bu bulanık sirkede kalabilmektedir. Sirke istenirse filtreleme ve buharlaştırma suretiyle berraklaşır. Ne var ki bu işlemlerde birçok vitamin, mineral ve iz elementler yok olmaktadır; yüksek ısıda çok sayıda biyolojik maddeler kaybolmaktadır. Bu sebeple sürekli tabiî halde bulanık olan elma sirkesini tercih ediniz. Hafifçe çalkaladıktan sonra üzerinde köpük meydana geliyor veya dibinde koyu posası varsa, bu sirkenin kaliteli olduğuna işarettir.a.s.

Fazla Kilolar ıçin Elma Sirkesi
Bir bardak suyun içine 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun. ıçine 1 tatlı kaşığı bal ekleyip sabahları düzenli olarak aç karnına için. Fazla kilolarınıza faydası olduğunu göreceksiniz.?????? internette araştırdımhep aç karnına diyor ?????????

Ahmet Maranki Zayıflamak İçin Elma Sirkesi
Hazırlanışı: Bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce içilmelidir. Özellikle gece yatmadan önce ve sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal karışımı vücudumuzdaki yağların ve toksinlerin atılmasını sağlar rahatlık verir. bugünlük bu kadar yeter:teytey:

arkadaşlar Allah aşkına biraz mantıklı olalım. İdrarın analizinimi yaptınız da yağ olduğunu anladınız.Yani sabah kalkınca ilk yapılan idrarın rengi ve kıvamı her zaman koyudur. Bu yağ olduğu anlamına gelmez gece boyunca su içmediğinizden kaynaklanır..elma sirkesi bal yararlı evet, şifa gerçekten, metabolizmayı hızlandırıyo. Ama öyle idrarda yağ görme olayını falan bırakın.hiç bişey doğrudan yağ çözmez,yağ hareketle ve az kalori alınarak yakılır...

illede idrarın analizini mi yapmak gerek yağ vücuttan ter ve idrar yoluyla atılır bunu ibrahim saraçoğlundan duyduğumda öyle şey olurmu hiç yağ görülür mü demiştim ama 10 günlük bir denemeden sonra baktım ki evet görünürmüş.ayrıca sevgili arkadaşım burdaki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun beni çoğu zaman onlar motive etti pek çok insanın zayıflamak için verdiği mücadele yalnız olmadığımı hatırlattı.yağ hareketle ve az kalori ile çözülür demişsin sen bizim bunları hatta daha fazlasını yapmadığımızı nerden biliyorsun?ezberden konuşmayalım

tam gaz devam arkadaşlar Allahımın izniyle yaza formda girecez bi arkadaşımın kilo verdiğini okuyunca burda inanın öyle mutlu oluyorum ki daha bi azimli oluyorum birbirimizi motive edelim verdiğimiz kiloları yazalım sonuçta vazgeçtiğimiz yada bıktığımız durumlar oluyor ooooofffff çekip herşeyi bırakıveriyoruz.öyle durumlarda ben hemen burayı açıyorum gerçekten işe yarıyor

Arkadaslar bende yaklasik 5 gundur bu karisimi kullaniyorum .Sabah ac karnina,oglen ve aksam yatarken...Yaklsik 2 kilo kadar farketti....Tuvalete cikmakta cok problem yasayan bi insanim ..Bu konuda da yardimci oldu...
Ancakkkk bende bir yan etkiye sebep oldu..Benim bunyem oldukca kuvvetlidir.YeDigim hic bir sey doukunmaz,hani kimisi hassastir ya,Kendini cok dinleyen bir insanda degilim.ama sirkeye basladiktan sonra kalp atislarimda bi degiisklik oldu...Hani aniden bir seye heyecanlanirsiniz da kalbiniz girtlaginizda atar...Onceleri anlamadim..Ama dun gece esim dikkat ettin su sirkeyi ictikten sonra bu sikayetin artiyo deyin ce baktim ki evet....bugun hic kullanmadim ama kalbim hala deli gibi carpiyor

Boyle birsey yasayan oldu mu hic.Eski sayfalardan hatirlar gibi oldum ama tek tek bakamadim...Eger boyle bir sorun yasayan varsa benimle paylassin lutfen
Bu arada kemik erimesini konusunuda arastirdim...Tam tersine kemikler icin cok iyiidr deniliyor.Yalniz ca 1 internet sitesinde anlatim bozuklugu olmus durum tam tersi gibi anlasiliyor...Bnece olay burdan yayildi...Kemik erimesine yol actigina inanmiyorum

Canım bende de oluyor tam olarak anlayamadım ve bir türlü tansiyonumu ölçemedim içtikten sonra ama ya tansiyon düşüyor veya yükseliyor ya da kalp çarpıntısı yapıyor ama bişeyler mutlaka yapıyor bana..gerçi bir süre olup geçiyor belki de açlıktandır bilemiyorum bi araştırıyım ben bunu..
Bu arada ben 1-2 aydır içiyorum hiç etkisini göremedim şifa niyetine içiyorum artık resmen,bir de kühne markayı deneyim belki ...

Bende iciyordum ama kilo verdirmedi bana,
bende bugün kapsülünü aldim , bakalim birde onu deneyim.

merhaba,
bende yeni sayılırım.
birkaç faydalı bilgi paylaşmak istiyorum.son 1 ayda sadece sabahları sirkeli ballı ılık su içerek 4 kilo verdim.(gerçi ben bu kiloyu bir anda almıştım çok zorlanmadanda verdim) sadece birazcık dikkat ettim.öğlen çok yediysem akşam biraz az yedim yada öğlen az yediysem akşam ne yaptıysam hepsinden normal yedim.sirkeli ve ballı ılık suyun faydasının çok oldugunu düşünüyorum.mutlaka sizde için.gerçi iğrenç bir tadı var ve midenizde hafif hafif ekşime yapabiliyor ama buna değer.
şimdi 1 hafta midemi dinlendiriyorum.önümüzdeki hafta rejim+spor+sirkeli su ile yaza kadar 15 kilo vermeyi planlıyorum.inşallah başşarılı olurum :)

bunu denıyerek sadece mıdenı delersın ınsanlara boyle koca karı ılacları onerılmesını de dogru bulmuyorum .. mıdede hafıf hafıf eksıme yapıyor olması normal bır durum degıldır demek kı mıde de asıt yukselıyor bu yukselme devam ederse sayet reflu olmamanız mumkun degıl arkadaslar saygılar :kahve:

arkadaşlar bunu bende yapıp içiorum.bi zararını görmedim fakat midemde yanma yapıo.ben yarım bardak olduğunu bilmiorum tam bardak içiodum acaba ondan olabilirmi.bide içine üzüm sirkeside damlatıorum :))

Back