Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım faydasını görürsünüz ben migrostan alıyorum fiyatıda 3.250 falan öyle pahalı değil ama ben onunla zayıfladım diyebilirim bide doğum kilolarını verdim 53le hamile kalıp 72 ile doğum yaptım şuan bebeğim 6 aylık ve bende 52 kiloyum ama hedef 50 kilo bekarken 50 kiloydum.öyle yememden çok kısmadım ama diyetle daha çabuk faydası olur tabi ben birde evde sürekli hareket halindeyim hiçbirşey yapamasam müzik kanallarını açıp bebişimle dans ediyorum hoplayıp zıplıyorum.sabah aç karnına bir bardak hazırlayıp içiyorum birde yatmadan yarım saat önce sabah afedersiniz idrarınızı bi görün resmen yağ.Allahım hepinize kolaylıklar versin verdiğiniz kiloları yazın buraya bizde mutlu olalım
arkadaşlar Allah aşkına biraz mantıklı olalım. İdrarın analizinimi yaptınız da yağ olduğunu anladınız.Yani sabah kalkınca ilk yapılan idrarın rengi ve kıvamı her zaman koyudur. Bu yağ olduğu anlamına gelmez gece boyunca su içmediğinizden kaynaklanır..elma sirkesi bal yararlı evet, şifa gerçekten, metabolizmayı hızlandırıyo. Ama öyle idrarda yağ görme olayını falan bırakın.hiç bişey doğrudan yağ çözmez,yağ hareketle ve az kalori alınarak yakılır...
Arkadaslar bende yaklasik 5 gundur bu karisimi kullaniyorum .Sabah ac karnina,oglen ve aksam yatarken...Yaklsik 2 kilo kadar farketti....Tuvalete cikmakta cok problem yasayan bi insanim ..Bu konuda da yardimci oldu...
Ancakkkk bende bir yan etkiye sebep oldu..Benim bunyem oldukca kuvvetlidir.YeDigim hic bir sey doukunmaz,hani kimisi hassastir ya,Kendini cok dinleyen bir insanda degilim.ama sirkeye basladiktan sonra kalp atislarimda bi degiisklik oldu...Hani aniden bir seye heyecanlanirsiniz da kalbiniz girtlaginizda atar...Onceleri anlamadim..Ama dun gece esim dikkat ettin su sirkeyi ictikten sonra bu sikayetin artiyo deyin ce baktim ki evet....bugun hic kullanmadim ama kalbim hala deli gibi carpiyor
Boyle birsey yasayan oldu mu hic.Eski sayfalardan hatirlar gibi oldum ama tek tek bakamadim...Eger boyle bir sorun yasayan varsa benimle paylassin lutfen
Bu arada kemik erimesini konusunuda arastirdim...Tam tersine kemikler icin cok iyiidr deniliyor.Yalniz ca 1 internet sitesinde anlatim bozuklugu olmus durum tam tersi gibi anlasiliyor...Bnece olay burdan yayildi...Kemik erimesine yol actigina inanmiyorum
merhaba,
bende yeni sayılırım.
birkaç faydalı bilgi paylaşmak istiyorum.son 1 ayda sadece sabahları sirkeli ballı ılık su içerek 4 kilo verdim.(gerçi ben bu kiloyu bir anda almıştım çok zorlanmadanda verdim) sadece birazcık dikkat ettim.öğlen çok yediysem akşam biraz az yedim yada öğlen az yediysem akşam ne yaptıysam hepsinden normal yedim.sirkeli ve ballı ılık suyun faydasının çok oldugunu düşünüyorum.mutlaka sizde için.gerçi iğrenç bir tadı var ve midenizde hafif hafif ekşime yapabiliyor ama buna değer.
şimdi 1 hafta midemi dinlendiriyorum.önümüzdeki hafta rejim+spor+sirkeli su ile yaza kadar 15 kilo vermeyi planlıyorum.inşallah başşarılı olurum :)