Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

reflü yapmak mı? bu karışım benim reflümü iyileştirdi. sayesinde artık oruç tutabiliyorum.

ben sabah ve öğlen ac karnına birde yatmadan önce içiyorum
cok memnun kaldım
ne olduğu belirsiz ilaçları içmektense
bu daha faydalı
ki içinde hiç bir yan etki gösterecek madde yok
tavsiye ederim yerimseniben

tabi bununla birlikte yediklerimize dikkat etmemiz lazım

çok sevgili arkadaşım, ben de bu olayı 6 aydır uyguluyorum, idrarımda yağ değil, yağın yanması sonucu ortaya çıkan fazla suyu gördüm.kimyasal bi olaydır ve ben bir kimyacıyım.ben elma sirkesi faydasız demedim ayrıca.sadece böyle idrarda yağ görme olayı vs. yanlış yönlendirme oluyor insanları.asıl ezbere konuşmak o oluyo işte. motivasyonun kırılmasın,yolun açık olsun. çok yiyorsunuz ve hareketsizsiniz de demedim
ayrıca...aşağıdaki yazıyı okuyunuz lütfen :

"Sirke, limon, altıntop ya da başka meyve sularının “yağ eritici” özellikleri yoktur. Bu maddeler yağ eritici olsalar bile vücut yağları tavadaki, paketteki yağ gibi değildir. Vücuttaki yağlar, birçok tepkimeden sonra enerji oluşturarak kul*lanılır. Vücuda alman maddelerin hiçbiri, hücrelere olduğu gibi taşınamaz. Yağ*ları eriterek enerjiye çeviremez ya da “sızdırarak” vücuttan atamaz. Vücut can*sız, yalnız borular ya da kanallar sistemi değildir."

Sevgiyle Kal Canımcım..

Daha önce soğan+bal+su karışımını içmeyi denedim fakat tadı kokusu okadar iticiydiki denemedim birdaha.Uzun bir araştırmadan sonra da buradakı arkadasların deneyimleri sonucu dün başladım.Sabah ılık 1 bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşıgı bal ekledim.Burnumu tıkıyarak içtim ve öğlene kadar 10 dk bir wcye gittim :) ınanılmaz birşey.ınanın içtikçe alışacaksınız.Faydasını 1 gün olmasına ragmen gördüm...

midemde sorun var ama yinede deniycem.cünkü 15 kg fazlam var birde bitkisel çay içiyorum(karışımı aktarda yaptırdımkiraz sapı,mısır püskülü,avakado yaprağı,bugünde yeşil çay kattım içine.bakalım ne olacak.lmon sıkıp içiyorum.tadı fena değil.)

Ben yaklaşık 10 gün oldu bu karışımı içmeye başlayalı ama hala bi fayda göremedim.Yaa bazıları ne kadar şanslı oluyo öyle kilolar birer ikişer gidiyo..Ne yapacağımı bilemiyorum.Çok ümitsizim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar ben bugün fitoforma başlaldım onun yanında bu tavsiyenizi ek olarak uygulasam herhangi bi sorun yaşarmıyım acaba _?

Bende bu gün elma sirkesi+bal+su karışımına başladım.Şuan 66 kilo 300 g tartıldım.Bakalım nasıl devam edecek.Hayırlısı Bismillah.Gebelik vardı bende düşük yapınca kilolar kaldı hafif.

kızlar nsl içiyorsunuz bu karışımı yaaaaa
ben hevesle aldımm hepsini akşam oldu içeyim dedim amaaaa yok böyle bşy
kokusu çöp gibi tadı peynir suyumu desem ne desem bilmiom..bi bardak içtim dahada içmedim aklıma geldikçe midem bulanıyooo
içenlere bıravo valla

ben 1 bardak içtim ama sonra acayip miydem bulandı bende sadece sabahları ılık suda limonlu elma srikeli içiyorum ballı felan içemiyrmmm (

Balla karışınca ekşili limonata gibi tadı.Elma sirkesi kullandın diymi?

Katılıyorum bence de ekşili ılık limonata tadı var ,niye sizinki kokuyor ki? belki sirkelerin markasındandır değiştirin bir de öyle deneyin ben ayrıca tarçın da ekliyorum öyle de güzel oluyor tavsiye ederim kokuyu bastırır

valla bende hiç böyle bir sorun olmadı daha doğrusu hiçbir yan etkisini görmedim şimdi sirkedendir veya değildir diyemeyiz en iyisi bir doktora görünmen kalp yani çok önemli ihmale gelmez çok gemiş olsun

Canim ben de en kisa zamanda gorunmeyi dusunuyrum

Aslinda bende vazgecmek istemiyorum..Tatile gidip geldim.Ara verdikten sonra 2 gun daha devam etti ve sonra gecti.Bugun tekrar baslayacagim ama kontrollu bir sekilde tansiyonumu da olcturecegim .Ayni sorun olursa sizlere yazarim.Lutfen dikkat edin...Kas yapalim derken goz cikarmayalim

kızlarrrrr evet daha öncede soylemıstım ilk kühne elma sırkesı markasını kullandıgımda kılo verdım ve fersana gecınce 1 ay aynı kıloda kaldım dıye hatırlıyomusunuz,
1haftadır yenıden kühne markasına gectım ve 74den suan 72,2kg cıktım ac karnına
yanı sıze sadece yardımcı olmak ıstedım kühne markasi cok iyi geldı bana...

Ben yaklaşık 2 haftadır elma sirkesi içiyorum. ıki hafta önce 64,6 iken bugün 62,2 çıktım tartıda ve çok sevindim:)) Sabahları aç karnına veya vaktim olmayınca kahvaltıdan sonra genelde öğünlerden sonra içtim. Ve yediklerime biraz dikkat ettim kepek ekmeği yedim bol su (yaklaşık 3 litre kadar sıcağa yakın ılık) çok sıkmadım kendimi anlayacağınız. Dün sac tava bile yedim:))işten gelir gelmez yemeğimi yedim 6 gibi. Çok geçe kalmadım sonra biraz mekik v.b. hareketler yaptım. ınşallah devamı gelir hedefim 58:))

bir faydasını daha söylemek istedim gözlemlediğim kadarı ile yüzümdeki sivilceleri ve yağ bezelerini azalttı. Cildim daha parlak ve güzel:))

ben de markasına bakmadan şişesi güzel diye kühnenin elma sirkesinde almışım geçende üzerindeki yazıları okuydum antioksidan yazdığını gördüm.faydası olduğunu düşünüyorum ama ben sürekli içmiyorum unuttuğum zamanlar oluyo unutmazsam da sabah ve akşam içiyorum.

Bu hafta karışımı kulanmaya başlayalı 1. ayıma giriyorumyerimseniben.Şu an kilomda değişiklik olup-olmadığını anlayamıyorum.(ama olacağına eminim)a.sBilirsiniz özel günlerde insan 1-2 kilo farkediyor ve çok şişlik oluyor.Bekliyorum bakalım sonuç nasıl olacak ama ben inanarak azimle devam ediyorum.Diğer arkadaşlarım!sizlerinde kesinlikle vazgeçmemenizi öneriyoruma.s.Faydası saymakla bitmez.Yanlız geçen seferki deneyimlerime dayanarak söylüyorum.sirke markası farketmiyor.a.s.TAM GAZ DEVAM KIZLAR :dance:

slm arkadaslar ben gecen sene 2tatlı kasıgı elma sırkesı bırcay kasıgı bal ve 1damla lımon ılık su karıstıırp sabahları ac karına ıcıyodum yanlısmıydı acaba kılo veren arkadaslar nasıl kulandınız yazarmısnz lutfen sadece sırkemı yemekten once sonra? bıde kukrer yesıl kırmızı elma sırkesı farkedıymu sızden haber beklıyorum bugn hemen alcamm

hanımlar ben bu karışımı ilk yaptığımda cok güzel 5 günde 1-2 kilo verdim.sonra tekrar başladım ama balsız.bu sefer fazla faydasını görmedim.asıl etkili olan bal mı ?? şimdiden tsk.ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…