illede idrarın analizini mi yapmak gerek yağ vücuttan ter ve idrar yoluyla atılır bunu ibrahim saraçoğlundan duyduğumda öyle şey olurmu hiç yağ görülür mü demiştim ama 10 günlük bir denemeden sonra baktım ki evet görünürmüş.ayrıca sevgili arkadaşım burdaki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun beni çoğu zaman onlar motive etti pek çok insanın zayıflamak için verdiği mücadele yalnız olmadığımı hatırlattı.yağ hareketle ve az kalori ile çözülür demişsin sen bizim bunları hatta daha fazlasını yapmadığımızı nerden biliyorsun?ezberden konuşmayalım
Balla karışınca ekşili limonata gibi tadı.Elma sirkesi kullandın diymi?
valla bende hiç böyle bir sorun olmadı daha doğrusu hiçbir yan etkisini görmedim şimdi sirkedendir veya değildir diyemeyiz en iyisi bir doktora görünmen kalp yani çok önemli ihmale gelmez çok gemiş olsun
Canım bende de oluyor tam olarak anlayamadım ve bir türlü tansiyonumu ölçemedim içtikten sonra ama ya tansiyon düşüyor veya yükseliyor ya da kalp çarpıntısı yapıyor ama bişeyler mutlaka yapıyor bana..gerçi bir süre olup geçiyor belki de açlıktandır bilemiyorum bi araştırıyım ben bunu..
Bu arada ben 1-2 aydır içiyorum hiç etkisini göremedim şifa niyetine içiyorum artık resmen,bir de kühne markayı deneyim belki ...
kızlarrrrr evet daha öncede soylemıstım ilk kühne elma sırkesı markasını kullandıgımda kılo verdım ve fersana gecınce 1 ay aynı kıloda kaldım dıye hatırlıyomusunuz,
1haftadır yenıden kühne markasına gectım ve 74den suan 72,2kg cıktım ac karnına
yanı sıze sadece yardımcı olmak ıstedım kühne markasi cok iyi geldı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?