tmm okudum okudum ve bir karar verdim
allahin izniyle bende bu karisima baslicam insallah
ama suan karnimda iltihap var ve antibiyotik kullaniyorum herhalde simdi baslasam iyi olmaz diye düsünüyorum
herseyin basi saglik önce iyilesiim hem korkuyorumda antibiyotikle sirke karisiminin yan etkisi olurmu diye
kizlar ben hamileligimde toplam 12kilo aldim ama 78kiloyla hamile kalmisdim ve 90la doguma gitdim 12kilo aldim diuye sevinirken zorlu gecen dogum sonrasi gecirdigim ameliyatdan dolayi üzerine 30küsür kilo almisdim
ama sükürki o sonradan aldigim gitdi cünkü aldigim serum ve sifirdan aldigim kandan dolayi vücudumda ödem olurmusdu ama cabuk verdim
fakat kizim suan 3bucuk yasinda ve ben bu yillar icinde dogum kilomdan yalnizca 5kilosunu verebildim acikcasi
suan 85kilodayim ikinci bebek planlarida yapiyoruz ama en azindan bebekden önce vermek istiyorum en az 10kilo ki hamileligimde nasilsa alicam ama bunun üstüne alirsam cok kötü olurum ve veremem birdaha diye düsünüyorum
simdi soruyorum bunu deneyipde asiri kilo veren oldumu???
tabiiki sadece buna güvenilmemesi gerek yedigimize icdigimize dikkat edilmesi gerek ve asiri spor olmasada yürüyüs hareket edilmesi gerek
ama dogum yapmis ve dogum kilolarini üzerinden uzunca süre atamamislar vardir belki aranizda hani karin sarkik ve baya göbekli olur ya kilo verdikce onlar ne durumdaydilar ???
yani iyice burusup sarkdimi???
yada nasil önlediniz ayrica bisey yapotinizmi
benim kaynim gecen yaz 2bucuk ayda 25kilo verdi masallah asiri kiloluydu sekerli asitli suyu icmeyi tamamen brakmis
6en gec 7den sonra agzina lokma koymuyo ve yedigine icdigine dikkat ediyo
spor yapiyo hobi olarak futbol oynuyo ve antremanlara gidiyo daha yasida 17 sabah yada aksamlari kac km hatirlamiyorum ama kosuya gidiyo masallah
yalniz yasi genc olmasina ragmen gerci hizlida kilo verdi ama kollarinda ve göbisinde sarkma ve yumusama oldu kac aydirda spor yapiyo ama bi SIKILASMA olmadi daha
ben kilo vermeyi cok istiyorum sükürki kilolu oldugum halde etim SIKI öyle asiri selülitimde yok allahdan ama korkum zayiflamaya baslarimda sarkiklik burusukluk yumusaklik olursa diye
ay cok uzun olmus kusuruma bakmayin ltfen kizlar basinizi agritmak istemezdim
simdiden yanitlicak olan arkadaslarima tsk ediyorum
aklima iyice yatdi bu formül sagligada iyimis madem denemekde fayda vardir demekki
sorularima yanit alip karnimdaki iltihapta tamamen iyilesdimi baslicam insallah basladigim günü ve sonrasi yasadiklarimida burda paylasmak nasip olur insallah