• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende dÜn akŞam baŞladım bu karıŞıma bence etkısını gÖsterıyor dÜn akŞam saat 20:00 gıbı ıÇtım 3 Çorba kaŞıĞı sonra mevya yedım gece yattım sabah 6 gıbı wc ye gıttım Çok memnun kaldım sanırım bende zayıflıycam bırde yanında fıtoform kullanıyorum 2 gÜn oldu etkısını gÖrdÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜyorum henÜz tartılmadım ama ınanıyorum kı bu ıŞı baŞaracaĞım :)

meraba kizlarrr
cok güzelmis bu topik :)))
benim 1 +20 günlük bi bebegim var emziriyorum acaba bende kullanabilirmiyim bu karisimi ???
bebege bi etkisi olurmu yada istahim cokmu kesilir ???
eger istah kesiyorsa yapmam sütüm kesilir diye

meraba kizlarrr
benim 1 +20 günlük bi bebegim var emziriyorum acaba bende kullanabilirmiyim bu karisimi ???

güzelim bence sen şimdilik zayıflama hayallerini bi kenera at çünkü bebişin sağlığı herşeyden önemli:ecrin_bebek: ama sen yok illa zayıflıycam ben diyorsan doktorundan yardım al :)

meraba kizlarrr

Canım benim gerçekten iştahımı kesti.Ancak sütünün kalitesi düşmemesi için henüz böyle şeylere başlama derim. ayrıcada basbaya sirke içiyoruz.Yani bu sütünün tadına nası etkiycek Bence sen biraz daha bekle.

Merhaba arkadaşlar;

bu karışımı içerken yanında diyet ve spor da yapıyormusunuz ? yoksa sadece bu karışım sayesinde verdiğiniz külolarmı bunlar ?

Merhaba arkadaşlar;

bu karışımı içerken yanında diyet ve spor da yapıyormusunuz ? yoksa sadece bu karışım sayesinde verdiğiniz külolarmı bunlar ?

slm canim ben arastirdim internette.. hem türkce olarak hem almanca olarak.. bu karisimi icerken yedigine dikkat etmen lazim ve biraz olsun spor yapilmasi lazim diyor.. sirf bu karisimi icipte zayiflanmiyo.. bazi kisilerde istahda kesebiliyormus o zaman diyet yapmis gibide olursun.. malesef bende istah kesmedi ama ben azda olsa sporla birlikte iciyorum ve kendim yedigimden kisiyorum insallah faydasini görürüm

slm canim ben arastirdim internette.. hem türkce olarak hem almanca olarak.. bu karisimi icerken yedigine dikkat etmen lazim ve biraz olsun spor yapilmasi lazim diyor.. sirf bu karisimi icipte zayiflanmiyo.. bazi kisilerde istahda kesebiliyormus o zaman diyet yapmis gibide olursun.. malesef bende istah kesmedi ama ben azda olsa sporla birlikte iciyorum ve kendim yedigimden kisiyorum insallah faydasini görürüm

çok teşşekür ederim venesü..
umarım faydasını görürsün. bende denemeye karar verdim.
sonuçları paylaşırız :)

Bu arada 85 kğ dan 81 düştüm 7 hatfa bile olmadı.sirkede içiyorum,sogan suyuda,ayrıca uzay diyeti uyguluyorum,şeker,karbonhidrat yasak,sebze meyve kısıtlı,et,yumurta,sucuk,salam,yağ serbest.İnanamadım ama Vallahide tam 4kğ verdim.Gözlerime inanamıyorum tartıya bakınca

uzay diyetini,arastirdim ama tam bir bilgi yok sadece bazi yiyeceklerin puanlarini vermis bu konuda bana yardimci olur musun? biraz aciklamali yazsan. Suan ruslarin kullandigi en etkin diyet buymus.Bu arada sirke bal karisimi superrrr bende 1 haftada 2 kilo verdim az diyetle spor yapamiyorum ama inatci bunyemi bu karisim kırdı vermeye basladim.su padisah iksirini daha oncede gordum ama arkadaslar 4 yemek kasigi bal mantıklı gelmedi bana seker komasi gibi :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar;

Bak arkadaşım çok önemli bir noktaya değindin.Eğer sen değinmeseydin ben zaten bunu sayfaya bilgi olsun diye yazıcaktım.Başıma dün neler geldi!!!!!!!
Bu karışımı ben yemektan sonra 1 bardak şeklinde içtim (günde bir bardak ama).Ardından Arkadaşlarım yürüyüş yapıyorlar bende onlara katılayım dedim.Zaten benim bu karışım inanılmaz iştahımı kesti.Dünde bu yüzden doğru dürüst birşeyler yememiştim.Neyse 3 kilometreye yakın yürüdük benim bir tamsiyonum düştü.Gözlerim karardı,bayılıcak gibi oldum.Arkadaşa bişey olmadı. O sapasağlam.Tabi o bu karışımdan kullanmıyor.Ben birde bu karışımı içip çıkmıştım yürüyüşe.Aman Allah'ım aynı limon gibi sirkede acayip tansiyonumu düşürdü hemen eşimi telefonla aradım bizi yoldan almaya geldi .Zaten kullananlar söylüyorlar.Birkaç kişinin de böyle tansiyonunu düşürmüş.

Bende bundan sonra yine o karışımı kullanıcam ama daha hafif spor yapıcam.Birde haşlanmış makarna gibi enerjisi çok ama kilo yapmayan şeyleri çok tüketicem spordan 1 saat önce falan.

kızlaaaar ben cok acıkmıstım saat 9a dogru bı kase yogurt ıcınede salatalık dograyıp yedım
bırazda cekırdek cıtledım kötümü yaptıııımm????

kıslar benim bi sorunum var sizdede oldumu ben sirke bal su karışımını içtigim zaman kanamam oluyo içemiyorum 2.gün hemen kanamam başlıyo faydasını görüyorum aslında işe yarıyo ama kanama yaptıgı için kullanamıyorum acaba neden oluyo yaaaaa anlamadım.

saolun kizlar bebisimin sagligi benim icin daha önemli
hepinizi öpüyoruz oglusumla size iyi saglikli zayiflamalar :))

çok teşşekür ederim venesü..
umarım faydasını görürsün. bende denemeye karar verdim.
sonuçları paylaşırız :)

canim ya üc gün icinde 1 kilo ve tabi 200gram vermisim..
insallah devami gelir ve herkeze nasip olur :dance:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben düzenli olarak 21 gün yaptım ve 5kilo verdim şimdi 1haftalık aradayım yani biraz ara veryim dedim formül gerçekten işe yarıyor eyrıca benim çok çabuk tansiyonum düşer fakat tansiyonuma bir etkisi olmadi kilo verdirmesi süper yarın yine başlıyoruuum gelişmeleri paylaşıcam

slm arkadaslar ben gecen sene 2tatlı kasıgı elma sırkesı bırcay kasıgı bal ve 1damla lımon ılık su karıstıırp sabahları ac karına ıcıyodum yanlısmıydı acaba kılo veren arkadaslar nasıl kulandınız yazarmısnz lutfen sadece sırkemı yemekten once sonra? bıde kukrer yesıl kırmızı elma sırkesı farkedıymu sızden haber beklıyorum bugn hemen alcamm

canım formül şu 4 bardak su 4 yemek kaşığı sirke 4 yemek kaşığı bal yemeklerden sonra 1 bardak içiyosun günde iki defa 2 günde bitiyor bu karışım ben üzerinde kırmızı elma resmi olanı alıyorum ve 21 günde 5 kilo verdim şimdi 1hafta ara vermişti yarın yine başlıyorum kaydirigubbakcemile2

güzgüzeli merhaba karışımı bu formüle göre mi verdin yani sonra içtin öylemi.bide yanında diyet spor yaptın mı.bende nerdeyse 15 gündür yapıyorum değil vermek üstüne birde kilo aldım ama ben aç karnına 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal olarak uygulamıştım amabende işe yaramadı sanki kilo almak için yapmış gibi oldum

arkadaşlar iki buçuk aylık bebeğim var ve emziriyorum sizce bu bal sirke formülü emzirme döneminde yapılır mı bebeğime bir zararı olur mu zaten çok galı bir bebek iyice gazını artırmasın doğumdan sonra kilolarım olduğu gibi duruyor 100 ün altına inemedim

arkadaşlar iki buçuk aylık bebeğim var ve emziriyorum sizce bu bal sirke formülü emzirme döneminde yapılır mı bebeğime bir zararı olur mu zaten çok galı bir bebek iyice gazını artırmasın doğumdan sonra kilolarım olduğu gibi duruyor 100 ün altına inemedim

merhaba öncelikle benimde 4 ay 4 gunluk bir bebeğim var bende bu formulu yapıyorum sabah ac karnına ve aksam yatarkan bebeğe gaz yapmıyo canım rahat olabilirsin bende emziriyorum cunku hiç bir problem yaratmadı ama baska bi yan etkisi varmıdır bilmiyorum kullanıp kullanmamak sana kalmıs minik oğlumdan bebeşine öpücükler kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

Back