selam arkadaşlar :)bende yenı uyelırınızdenım ama yaklasık 4 yıldır bu kulubu takıp etmekteyım :)mesala yenı bır urun mu cıktı:)hemen kadınlar kulubune gırıp bakarım :)kullananlar varmı yorunmları nasıl acaba dıye:)bunun ıcın hepınıze tesekkurler !!
sımdı yıne buradan ogrendıgım bır yontemle zayıflamaya calısıyorum:)yanı elma ve sıcak su:)
ben 55 kılo ıle hamıle kalan 82 ıle dogum yaptım:)(diabetik anne)dogumdan cıktıgımda tartıldıgımda 76 kılo cıktım :)sımdı kızım 11 aylık vee ben hala kılo vermeye calısıyorum:)bayaga yol kat ettım ama bugun 60 kılo yum mesala:):)ve son 3 kılosunu pazar gununde berı yaptıgım elma ve sıcak suya borcluyum :)gercekten cok ıse yarıyor dıyebılırım:)gobegımde bıle farkedılır bır ıncelmee var:)superr bırseey:)daha vermem gereken 6 kılo daha var onu da verıyım tamam ...onda sonrası da kıloyu sabıt tutmak:)daha zor gıbı gozukuyorrr :)ama ben bu sıeke ve su olayı hıc bırakmayı dusunmuyorum kılomu kontrol altında ttmak ıcın mutlaka alıskanlık halıne getırmeyı dusunuyorum...
neyse bırdee su catlaklar ıcın bırsey bulsalar coook sevınıcem:)eeh benden bu kadar:)
mrb arkadaşlar bu sabah bende tok karna olarak ilk defa başladım bakalım hayırlısı . sonuçları bildireceğim.Ben tok karna 1 su bardağı ılık suyun içine 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim. hepimize kolay gelsin.
:lepi:
elma ve sıcak suyu nasıl yaptınız anlatırsanız çok iyi olur şu sıralar kilo veremiyorum tam tersi iştahım da açıldı:çok üzgünüm: 3 kilo nasıl gitti bi tek elma sıcak suyla mı:1shok: yardımcı olursanız çook sevinirima.s.[/QUOTE
tabıkı anlatırım:) sabahları a karnına bır bardak ılık suya ı tatlı kasıgı elma sırkesı koyup ıctım :)aksamlarına yatmadan once sadece gun cınde de ogle cok dıkkat edemedım:)ama cok ta yemek yedıgımı soyleyemem :)bu arada benı acayıp tıkıyor canım bır sey yemek ıstemıyorr:)
canım 2 yemek kaşığı çok gibi ama..sen bilirsin.zayflamak için 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sirek ve 1 çay kaşığı bal diye okuyorum heryerde.
canım ilgine teşekkürler.. bazıları içebiliyorsan sirke miktarını artırabilirsin diyordu bende 2 kaşık denedim baktım içiliyor belki fazla kilo verdirir diye içtim fazla zayıflamaktan zarar gelmez sanırım...kaydirigubbakcemile3
tabi ki zarar gelmez ama ne kadar fazla koyarsan o kadar çok zayıflarsın diye bişey yok ki.başka yan etkileri çıkar sonra.midene falan zarar verir.sen yine de ölçülü kullan.a.s
elma ve sıcak suyu nasıl yaptınız anlatırsanız çok iyi olur şu sıralar kilo veremiyorum tam tersi iştahım da açıldı:çok üzgünüm: 3 kilo nasıl gitti bi tek elma sıcak suyla mı:1shok: yardımcı olursanız çook sevinirima.s.[/QUOTE
tabıkı anlatırım:) sabahları a karnına bır bardak ılık suya ı tatlı kasıgı elma sırkesı koyup ıctım :)aksamlarına yatmadan once sadece gun cınde de ogle cok dıkkat edemedım:)ama cok ta yemek yedıgımı soyleyemem :)bu arada benı acayıp tıkıyor canım bır sey yemek ıstemıyorr:)
bende dün akşam yaptım karışımı ama suyu 4 kaşık die hatırladım bende diyorum bu nie bukadar az oldu kaydirigubbakcemile3
neyse her akşam yemekten sonra içicem...
gerçi kemik erimesi yapıyormuş elma sirkesi diyorlar ama 1 aycıktan bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?