Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar :)bende yenı uyelırınızdenım ama yaklasık 4 yıldır bu kulubu takıp etmekteyım :)mesala yenı bır urun mu cıktı:)hemen kadınlar kulubune gırıp bakarım :)kullananlar varmı yorunmları nasıl acaba dıye:)bunun ıcın hepınıze tesekkurler !!
sımdı yıne buradan ogrendıgım bır yontemle zayıflamaya calısıyorum:)yanı elma ve sıcak su:)
ben 55 kılo ıle hamıle kalan 82 ıle dogum yaptım:)(diabetik anne)dogumdan cıktıgımda tartıldıgımda 76 kılo cıktım :)sımdı kızım 11 aylık vee ben hala kılo vermeye calısıyorum:)bayaga yol kat ettım ama bugun 60 kılo yum mesala:):)ve son 3 kılosunu pazar gununde berı yaptıgım elma ve sıcak suya borcluyum :)gercekten cok ıse yarıyor dıyebılırım:)gobegımde bıle farkedılır bır ıncelmee var:)superr bırseey:)daha vermem gereken 6 kılo daha var onu da verıyım tamam ...onda sonrası da kıloyu sabıt tutmak:)daha zor gıbı gozukuyorrr :)ama ben bu sıeke ve su olayı hıc bırakmayı dusunmuyorum kılomu kontrol altında ttmak ıcın mutlaka alıskanlık halıne getırmeyı dusunuyorum...
neyse bırdee su catlaklar ıcın bırsey bulsalar coook sevınıcem:)eeh benden bu kadar:)

Merhabalar.Ben de uzun zamandır üyeliğim olmaksızın kadınlar kulübünü takip edenlerdenim.Elma sirkesine ne zaman başlasam devam ettiremedim.Buraya üye olup yazarsam sanki motivasyonum artacakış gibi geldi.
Elma siresiyle zayıflamayı yıllar önce dayımdan duymuştum.Gençliğinde yaptığını söylemişti(şu an 78 yaşında) Şoförlük yaparken çok kilo almış ve bu sayede göbeğinden kurtulmuş.En az 40 yıl öncesi denemiş bunu.
Bu kez ben de başlayıp bırakmayacağım inşallah.

elma ve sıcak suyu nasıl yaptınız anlatırsanız çok iyi olur şu sıralar kilo veremiyorum tam tersi iştahım da açıldı:çok üzgünüm: 3 kilo nasıl gitti bi tek elma sıcak suyla mı:1shok: yardımcı olursanız çook sevinirima.s.

mrb arkadaşlar bu sabah bende tok karna olarak ilk defa başladım bakalım hayırlısı . sonuçları bildireceğim.Ben tok karna 1 su bardağı ılık suyun içine 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim. hepimize kolay gelsin.
:lepi:

canım 2 yemek kaşığı çok gibi ama..sen bilirsin.zayflamak için 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sirek ve 1 çay kaşığı bal diye okuyorum heryerde.

canım 2 yemek kaşığı çok gibi ama..sen bilirsin.zayflamak için 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sirek ve 1 çay kaşığı bal diye okuyorum heryerde.

canım ilgine teşekkürler.. bazıları içebiliyorsan sirke miktarını artırabilirsin diyordu bende 2 kaşık denedim baktım içiliyor belki fazla kilo verdirir diye içtim fazla zayıflamaktan zarar gelmez sanırım...kaydirigubbakcemile3

tabi ki zarar gelmez ama ne kadar fazla koyarsan o kadar çok zayıflarsın diye bişey yok ki.başka yan etkileri çıkar sonra.midene falan zarar verir.sen yine de ölçülü kullan.a.s

sakın sirkeyi fazla içmeyin çünkü ben dün fazla kaçırdığım için tansiyonum düştü ve bugün kendime geldim ancak.herşeyin olduğu gibi sirkeninde fazlası zarar

tabi ki zarar gelmez ama ne kadar fazla koyarsan o kadar çok zayıflarsın diye bişey yok ki.başka yan etkileri çıkar sonra.midene falan zarar verir.sen yine de ölçülü kullan.a.s

aslında haklısın midemde o kadar sağlam değil. ben 1 yemek kaşığına düşüreyim sirkeyi en iyisi. saol canım...klava:klava:

sonunda okudum okudum ve denedim :)

geçen çarşambadan beri bende bu karışımı deniyorum. sabah aç karnına öğlen yemekten sonra akşam yemek yemiyorum zaten. kesinlikle işe yarıyor ben acayip aburcuburcuyumdur ama bi hafta geçmesine rağmen sadece bi gün birazcık şekerlme yedim bu benm için rekor ama canım hiç istemiyo artık iştah kapatıyor .
lahana yağını da sürüp 3 gündür plates yapıyorum. bol su içiyorum sonra from plus lipton çayını da içiyorum bakalım .
umarım 1 ay sonra size bende zayıfladım diyebilirim herkese başarılar diliyorum kilo verme yolunda . :)

Bende gecen çarşamba basladım 1.5 - 2 kilo verdim :)) Bol su içiyorum tabi

merhaba arkadaşlar
ben hiç sayanaklı değilim aylardır kendini tut tut zorla 4 - 5 kilo ver sonra bu akşam git koca bir hamburger ve patatesi mideye indir çok pişmanım ben nasıl hazirana kadar zayıflayacağım yaaa. kardeşimin düğünü var.offf.

arkadaşlar bende bu karışıma başladım 2 gün oldu gelişmeler paylaşıcam herkese kkolay gelsinhihoyyyt

canım bende yeni başladım ama daha önce yazan arkadaşlar sıcak soğuk farketmediğini yazmışlardı ama soğuk içenler çoğunlukta bende soguk içiyorum fakat benimde iştahım açıldı .

sen elma yazmışsın ama elma sirkesi olduğunu biliyorsun degilmiCADIARZU

1 hafta oldu başlıyalı..... yanımada alıp işyerindede düzenli içiyorum. 1kg verdim. 1cm kalçadan inceldim. bağırsaklarım düzene girdi. abur cubur isteğim azaldı. ben bundan çok ümitliyim. düzenli, kullanacağım insallah...... bakalım ne kadar kg lar gidecek..... gelişmeleri sizinle paylaşırım.....

canım ya ilk defa duydum kemik erimesine yol açtığını..... iyi bir kaynağın var mı bu konuyla ilgili?

bende sadece ılık suya elma sirkesi içimi kolay olsun diye bir kaç damla limon katıp içiyorum 15 günde 2 kilo verdim inanılmaz iştah kapatıyo ılık içilmesi daha etkili gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…