canım ya ilk defa duydum kemik erimesine yol açtığını..... iyi bir kaynağın var mı bu konuyla ilgili?
ben yaklasık 2 hafadır duzenlı kullanıyorum gercekten fena kılo vermıyorum !!!ama sımdı ıntette bıraz dolastımda ozellıkle fersan marka elma sırkesını onerıyorr??????bu konuda bır fıkrınız var mı ??gecekten marka onemlı mı???ben fersan kullanmıyorum ...ama yıne fena kılo vermedım aranızda fersan kullanan va mı??
eflatun cum herkes bşi sölüo kafadan ama böle yapip zayflayan cok arkadasım var bnce birkma kimseden zararli lafini duymadim...lahana suyunu denedinmi??
Arkadaslar sizi hep takip ediyordum ama bir turlu baslayamadim.Simdi hemen baslamaya karar verdim bir anda ama aklim karisti .Burada herkes aksam ve ogle yemeklerinden sonra yaziyor Ama internette baktigim tum sitelerde sabahlari ac karnina kucuk yudumlar halinde icilmesini tavsiye ediyorlar..
Acaba bu karisimdan fayda saglayan arkadaslar hangi sekilde icip kiloa verdiklerini yazip yardimci olabilirler mi?????????
canım ben sabahları aç karnına ve gece yatrken içiyorum.5 günde 2 1 hftada toplam 3 kg verdim
elifcim de burdaymış..arkadaşım ben bu karışımı (zamandan kazanmak için balsız olarak) sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum..Dr.Maranki öyle tarif etmişti..valla arkadaşım hiç kilo almadım ama vermedim de..bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi sirke peygamber yemeği ve tavsiyesidir..vardır bunda da bir hikmet diyorum..elma sirkesinin birçok faydası var zayıflatmak dışında...
bir günde tüm karışımı bitircek miyiz yoksa bitene kadar yemeklerden sonra birer bardak mı içilcek?benimde 10 kg fazlam var özellikle de bel ve göbek bölgemde((
hayır canım lahana suyunu denemedim.birara başlamıştım.eşim kokuyo diye yapma dedi.hergün haşlanıyo.üşendim ben de.ben bırakmam zaten bi süreliğine sirkeyi.diyetle beraber 1 haftada 3 kg verdim.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?