• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

canım ya ilk defa duydum kemik erimesine yol açtığını..... iyi bir kaynağın var mı bu konuyla ilgili?

benim de kafam bu konuda çok karışık.kemik erimesi yapıyo dediler.internetten araştırdım tam tersi yazıyo.çok yüksek kalsiyum varmış elma sirkesinde.kadınlarda kemik erimesini önlüyo yazıyodu.ya böyle bi tezat olabilirmi yaaa??!kafam karıştı ama ben içiyorum.:bbo:

eflatun cum herkes bşi sölüo kafadan ama böle yapip zayflayan cok arkadasım var bnce birkma kimseden zararli lafini duymadim...lahana suyunu denedinmi??

bal koymak şartmı,bal tam tersine kilo yapmazmı ben sadece sirke ve ılık suyla denemeyi düşünüyorum acaba o şekilde yapıpta kilo veren varmı yada balsız bi zararı olurmu deneyen arkadaşlar yazarsa sevinrim...

ben yaklasık 2 hafadır duzenlı kullanıyorum gercekten fena kılo vermıyorum !!!ama sımdı ıntette bıraz dolastımda ozellıkle fersan marka elma sırkesını onerıyorr??????bu konuda bır fıkrınız var mı ??gecekten marka onemlı mı???ben fersan kullanmıyorum ...ama yıne fena kılo vermedım aranızda fersan kullanan va mı??

kemik erimesine yol açtığını sanmıyorum içinde zararlı maddeler yokki

ben yaklasık 2 hafadır duzenlı kullanıyorum gercekten fena kılo vermıyorum !!!ama sımdı ıntette bıraz dolastımda ozellıkle fersan marka elma sırkesını onerıyorr??????bu konuda bır fıkrınız var mı ??gecekten marka onemlı mı???ben fersan kullanmıyorum ...ama yıne fena kılo vermedım aranızda fersan kullanan va mı??

merhaba.ben 15 gündür sabah öğle akşam 1 yemek kaşığı fersan elma sirkesi,1 bardak suyla içtim,bal koymadım.yediklerime fazla dikkat edemedim.hiç kilo veremedim.bakalım bu hafta dikkat edeceğim.kilo veremezsem demekki sirke içsem yarayacak.:1shok:

eflatun cum herkes bşi sölüo kafadan ama böle yapip zayflayan cok arkadasım var bnce birkma kimseden zararli lafini duymadim...lahana suyunu denedinmi??

hayır canım lahana suyunu denemedim.birara başlamıştım.eşim kokuyo diye yapma dedi.hergün haşlanıyo.üşendim ben de.ben bırakmam zaten bi süreliğine sirkeyi.diyetle beraber 1 haftada 3 kg verdim.:teytey:

kızlar bende yeni başladım birbuçuk haftada dikkat de ediyorum ama maşallah aAllah arttırsın inşallah üç kiloya yakın gitti gerçekten etkili çünkü ben yemek yemesemde kilo veremeyen bir bünyem var ve sporsuz hayatta kilo veremiyordum valla eşimde lfarketti bu arada kemik erimesine falan inanmıyorum çünkü Peygamber efendimizin tavsiyesi. o hiç zararlı bişey tavsiye edermi a.s ben buna içelim güzelleşelim diyorum :içelim::roflol:

Arkadaslar sizi hep takip ediyordum ama bir turlu baslayamadim.Simdi hemen baslamaya karar verdim bir anda ama aklim karisti .Burada herkes aksam ve ogle yemeklerinden sonra yaziyor Ama internette baktigim tum sitelerde sabahlari ac karnina kucuk yudumlar halinde icilmesini tavsiye ediyorlar..

Acaba bu karisimdan fayda saglayan arkadaslar hangi sekilde icip kiloa verdiklerini yazip yardimci olabilirler mi?????????

Arkadaslar sizi hep takip ediyordum ama bir turlu baslayamadim.Simdi hemen baslamaya karar verdim bir anda ama aklim karisti .Burada herkes aksam ve ogle yemeklerinden sonra yaziyor Ama internette baktigim tum sitelerde sabahlari ac karnina kucuk yudumlar halinde icilmesini tavsiye ediyorlar..

Acaba bu karisimdan fayda saglayan arkadaslar hangi sekilde icip kiloa verdiklerini yazip yardimci olabilirler mi?????????

canım ben sabahları aç karnına ve gece yatrken içiyorum.5 günde 2 1 hftada toplam 3 kg verdim

kizlar peki bu karisimi icip zayiflayanlar sadece bu karisimlami zayifliyorsunuz yoksa.spor+rejim filanda yapiyor musunuz.lutfen cevap.bende kullanmaya baslayacagim en kisa zamanda

elifcim de burdaymış..arkadaşım ben bu karışımı (zamandan kazanmak için balsız olarak) sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum..Dr.Maranki öyle tarif etmişti..valla arkadaşım hiç kilo almadım ama vermedim de..bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi sirke peygamber yemeği ve tavsiyesidir..vardır bunda da bir hikmet diyorum..elma sirkesinin birçok faydası var zayıflatmak dışında...

bir günde tüm karışımı bitircek miyiz yoksa bitene kadar yemeklerden sonra birer bardak mı içilcek?benimde 10 kg fazlam var özellikle de bel ve göbek bölgemde :(((

canım ben sabahları aç karnına ve gece yatrken içiyorum.5 günde 2 1 hftada toplam 3 kg verdim

Canim cok sagol verdigin bilgi icin

elifcim de burdaymış..arkadaşım ben bu karışımı (zamandan kazanmak için balsız olarak) sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum..Dr.Maranki öyle tarif etmişti..valla arkadaşım hiç kilo almadım ama vermedim de..bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi sirke peygamber yemeği ve tavsiyesidir..vardır bunda da bir hikmet diyorum..elma sirkesinin birçok faydası var zayıflatmak dışında...

Ay canim seni gordugume ne kadar sevindim...Benim acil biraz daha kilo vermem lazim .Hem bu sirkeli karisima basladim,hem lahana corbasina,birde elmali tarcinli cay gibi bisey var onuda yapicam ..Bakalim artik biri olmazsa biri diyorum....

bir günde tüm karışımı bitircek miyiz yoksa bitene kadar yemeklerden sonra birer bardak mı içilcek?benimde 10 kg fazlam var özellikle de bel ve göbek bölgemde :(((

Canim ben tarifteki gibi koca bi sise yapmiyorum ...Her an taze olarak hazirliyorum,soguk yerine ilik suyla yapiyorum....Bunu uzun sure yapanlar var bildigim kadariyla.Tadi da cok fena degil

hayır canım lahana suyunu denemedim.birara başlamıştım.eşim kokuyo diye yapma dedi.hergün haşlanıyo.üşendim ben de.ben bırakmam zaten bi süreliğine sirkeyi.diyetle beraber 1 haftada 3 kg verdim.:teytey:

haklisin sekerim ama ccok faydaliymiş ama sn yolunu bulmussun işte veriosun kilolari boswer gerisini dimi:)) ins istedigin kiloya inersin bnde 4 kilo fazlami veririm ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben bısey farkettım kendımde, elma sırkesı ıcmedıgım gün günde ıkı defa bıle wc ye cıktıgım oluyo ama ıctıgımde 2-3günde bir anca cıkıyorum oda bıraz oluyo. yaşayan varmı bu durumu

evt bnde 3 gündür kullaniorm elma sirekesini tualet sorunu bndede ayni şekilde az oluo:S bn daha fazla rahatlaticagini düsünüodm tam tersi oldu

Back