Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

şekerim balla beraber mi tüketiyorsun yoksa sadece elma sirkeli su mu içiyorsun?

slm arkadaslar bu elma sirkesi bir tanidim yapti 95 kilodan 68 dusmus gunde 3 bardak ilik su iyle bana da tavsiye etti aldim ama icmek olumdu benim icin sadece kokusundan dolayi icemiyorum bu kokuyu nasil yok edebilirim sizce 69 gunde 68 kiloya dusmus inanki sadece bunu icmis normal yemek yemis oyle fazla birsey yapmamis yani spor falan kalp hastasi kendisi bende yapmak istiyorum ama bu kokuyu nasil gidere bilirim

Biraz tarçın koy canım koku falan kalmıyor hem tarçının da zayıflamaya faydası var

slm arkadaşlar

ben elma-sirke-su karışımını yemeklerden sonra içiyorum . aç karnına içmek daha mı etkili yada doğru ?
deneyen bilen varmıdır ....

slm arkadaşlar

ben elma-sirke-su karışımını yemeklerden sonra içiyorum . aç karnına içmek daha mı etkili yada doğru ?

Aç karnına bana mantıklı gelmiyor.:1no2:Sirke mideyi aç karnına rahatsız eder.Tok karnına rahatsız olanlaar bile var.a.s.

slm arkadaşlar

kilo vermek için aç karna içilmesi gerektiği yazıyor yerli ve yabancı sitelerde. ama midende problem yaşıyorsan tabi sağlığından önemli değil.

ben sabahları aç karna ve akşam yatmadan önce içiyorum, gerçekten de faydasını görüyorum, herkese tavsiye ediyorum.

bende dün akşam yaptım karışımı ama suyu 4 kaşık die hatırladım bende diyorum bu nie bukadar az oldu kaydirigubbakcemile3
neyse her akşam yemekten sonra içicem...
gerçi kemik erimesi yapıyormuş elma sirkesi diyorlar ama 1 aycıktan bişe olmaz

ben de aç karnına mı tok mu diye başta tereddüt etmiştim ama dünden beri içiyorum.sabah kalkınca aç karnına ve gece yatarken.hiç rahatsız olmadım.üstelik midem hassastır.kokusu ağır da gelmedi.1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum.umarım faydasını görürüz.

faydasını göreceksin inşaalah ben canlı örneğim a.skilo vermekten ziyade inceliyorsun :uhm:yani ikisin
aynı şey dimi :roflol:

ben dün akşam başladım.
yemeklerden ne kadar kısmam lazım bilgi verirmisin lütfennnn:icecream:

soruma cevap verecek yokmusenağlama
mesala sabah aç karnına elma sirkesini içti.kahvaltıda 1 dilim kızarmış ekmek,biraz peynir yedim.öğlede yani az önce bildiğimiz şu yağlı,sucuklu tost ve 1 tane elma yedim.kilo verenler sorumu cevaplarsanız sevinirimmmmmmmmdelikafadulden

merhaba arkadaşlar bende bu karışımı denemeye karar verdim inşalllah faydasını görürüm

slm arkadaslar size dun yazmistim bir tanidim yapmisti o yemeklerden once ilik olarak buyuk bir bardak iciyormus gunde 3 kere ve en onemlisi yatmadan 30 daka once icmek asil mucizeymis bende sordum neden diye eyer yatmadan once icerseniz vucud yatakdada yag yakiyormus ve elma sirkesi daha cok etki veriyormus tabiki erken yatmak lazim 23 de en gec cunku gece 3 kadar vucud yag yakarmis bu tanidi gormesem inanmazdim ama gordum ve sok oldum yarin den iktibaren insallah bende yapcam

arkadaslar bende 3 gundur bu karısımı kullanıyorum ilk okudugumda rastgele gdip elma sirkesi almıstım kavaklıderenin uzerinde kırmızı elma resmi olan sirkesini sonra burada bi yerde yesil elma sirkesi olcak diye okudum gidip fersanın uzerinde kırmızı yesil elma resmi olan sirkesini aldım ama fersanı icerken hic zorluk cekmedim oyle bogazımda yanma falan olmadan cok rahat ictim oysa kavaklıdereninkinii icerken zorlanıyodum ama istahımıda bıcak gibi kesiyodu sizce uzerinde kırmızı elma olan yani istahımı kesen sirkede yağ yakmamam yardımcı olup inceltirmi yoksa illede uzerinde yesil elma resmi olanımı kullanmalıyım

şu anda oturdum hungur hungur ağlıyorum ben zayıflayamıycam olmuyo bir buçuk haftadır diyetteyim sadece sabah ve oglen yiyorum aksam kesinlikle yemiyorum her aksam yarım saat kondisyon bisikletine biniyorum 100 mekik cekiyorum 3 gundur sirkeli su iiçiyorum ama o lanet olası göbek gitmiyo b santim bile incelmiyo artık cıldırcam ya hamile gibi duruyorum tum özgüvenimi yitirdim herkes yazmış ben şunla nceldim bunla inceldim diye ama ben ne denediysem olmuyo ben hep boyyle şişman kimsenin bakmadığı bi kız olarak kalcam olmuyo ya olmuyo

anacım bu resimdeki sensen ve sen şişmansan bu durumada ağlıyosan ben kendimi nerelerden atıyım yaaa

anacım bu resimdeki sensen ve sen şişmansan bu durumada ağlıyosan ben kendimi nerelerden atıyım yaaa

evet benim ama o resimde göbeğim görünmüyo malesef ben gercekten iyi değilim ya yemiyorum sporada basladım elimden geldiği kadar ama olmuyo iste ölmeyi bile düşüncem nerdeyse

evet benim ama o resimde göbeğim görünmüyo malesef ben gercekten iyi değilim ya yemiyorum sporada basladım elimden geldiği kadar ama olmuyo iste ölmeyi bile düşüncem nerdeyse

yememekten ziyade öğünleri çoğaltıp azar azar yemek lazım canım, en az iki litre su iç, öğün atlama, sporunu aksatma, emin ol azar azar da olsa gidecek kilolar. ama sakın hemen olmasını bekleme, 3 günde verilen kilo 1 günde geri alınıyor düzenli ve sağlıklı yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.

bak istersen diyet gruplarına katıl buraddaki, ben 70-79 kilo arasındakiler beraber zayıflıyor başlığında çok motive oldum, diyetistyenle çalıştığım zamandan çok daha güzel kilo veriyorum, paylaşıyoruz kötü zamanlarımızı harika oluyor.

ama sakın üzme kendini bu kadar, yeter ki sağlığın yerinde olsun kilo verilira.s.

inşallah ii deilim ya iyi geceler

arkadaşlar ben 4 gündür içiyorum elma sirkesi karışımını.ama çevremdekiler içme diyorlar.kadınlarda kemik erimesi yapıyormuşşş.napcazzzzz kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…