- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
merhaba arkadaşlar bu formül sayesinde verdiğim kilolardan daha önce de bahsetmiştim ara ara bırakıp sonra tekrar başlıyorum içmeye başlayalı bir hafta oldu ve 1.5 kilo gitti bile ben sihirli formül diyorum buna.ben sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyorum ve birazda yemeklerden kısınca gidiyor kilolar çok şükür 72 kilo ile doğuma gittim oğlum 6 aylık ve ben şuan 54 kiloyum hedef 50 kilo inşallah kilolarımızdan çabucak kurtulup esk formumuza döneriz hepimize Allah kolaylık versin.
slm arkadaslar bu elma sirkesi bir tanidim yapti 95 kilodan 68 dusmus gunde 3 bardak ilik su iyle bana da tavsiye etti aldim ama icmek olumdu benim icin sadece kokusundan dolayi icemiyorum bu kokuyu nasil yok edebilirim sizce 69 gunde 68 kiloya dusmus inanki sadece bunu icmis normal yemek yemis oyle fazla birsey yapmamis yani spor falan kalp hastasi kendisi bende yapmak istiyorum ama bu kokuyu nasil gidere bilirim
slm arkadaşlar
ben elma-sirke-su karışımını yemeklerden sonra içiyorum . aç karnına içmek daha mı etkili yada doğru ?
deneyen bilen varmıdır ....
slm arkadaşlar
ben elma-sirke-su karışımını yemeklerden sonra içiyorum . aç karnına içmek daha mı etkili yada doğru ?
deneyen bilen varmıdır ....
ben de aç karnına mı tok mu diye başta tereddüt etmiştim ama dünden beri içiyorum.sabah kalkınca aç karnına ve gece yatarken.hiç rahatsız olmadım.üstelik midem hassastır.kokusu ağır da gelmedi.1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum.umarım faydasını görürüz.
ben dün akşam başladım.
yemeklerden ne kadar kısmam lazım bilgi verirmisin lütfennnn:icecream:
anacım bu resimdeki sensen ve sen şişmansan bu durumada ağlıyosan ben kendimi nerelerden atıyım yaaa
evet benim ama o resimde göbeğim görünmüyo malesef ben gercekten iyi değilim ya yemiyorum sporada basladım elimden geldiği kadar ama olmuyo iste ölmeyi bile düşüncem nerdeyse
yememekten ziyade öğünleri çoğaltıp azar azar yemek lazım canım, en az iki litre su iç, öğün atlama, sporunu aksatma, emin ol azar azar da olsa gidecek kilolar. ama sakın hemen olmasını bekleme, 3 günde verilen kilo 1 günde geri alınıyor düzenli ve sağlıklı yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.
bak istersen diyet gruplarına katıl buraddaki, ben 70-79 kilo arasındakiler beraber zayıflıyor başlığında çok motive oldum, diyetistyenle çalıştığım zamandan çok daha güzel kilo veriyorum, paylaşıyoruz kötü zamanlarımızı harika oluyor.
ama sakın üzme kendini bu kadar, yeter ki sağlığın yerinde olsun kilo verilira.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?