• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün başladım elma sirkesi ve bal karışımına ama bişey sorcam bal süzmemi yoksa normal petekli balmı olcak tadı çok tatlı severek içtim sanki tatlı olduğu için bi şüphe uyandırdı bende cvp veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden bol şanslar

canansn bende rahatlatacagını dusunmustum ama ıctıkce wc ıhtıyacı duymuyom ıcmedıgım gün cok rahat oluyom mesela bugun bılerek ıcmedım mıgdem bosalsın dıye:)

safi sanada yardımcı olmak ısterdım ama ben hep balsız ıctım
bal sekerlı oldugu ıcın gerek duymadım bal katmaya valla

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün başladım elma sirkesi ve bal karışımına ama bişey sorcam bal süzmemi yoksa normal petekli balmı olcak tadı çok tatlı severek içtim sanki tatlı olduğu için bi şüphe uyandırdı bende cvp veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden bol şanslar

süzme bal kullanıyorum ben, etkisini de görüyorum, ayrıca balsız içen arkadaşlar var ama ben hem yerli hem yabancı sitelerde balla sirkenin bileşiminin etkili olduğunu okudum o yüzden balsız içmiyorum o kadarcık bal şişmanlatmaz insanı di mişakkıdı

kizlar bugün bende basladim umarim faydasini görürüm.. asil ilacim var zayifliyabilgim ama birde dogal olarak deneyim dedim..
havalar isinmaya basladi kilolarim göze batmayayada basladi..
benim icin zayiflama sezonu basladi.. insallah güzel sonuclar alirim

Bugün tam 2 hafta oldu başlayalı
Ama ne yazıkki aksattığım günler de oldu
Henüz bi faydasını göremedim ama göreceğime inanıyorum
Artık daha düzenli kullanmaya çalışıcam

Henüz kilo veremedim ama gerçekten hazımsızlığı giderdi
Umarım 2 ay içinde 10 kilo verebilirim :(

Merhaba kızlar ben başlayalı 1 ay oluyor ama farketmeye başladı:dance: Ben hafiften hissediyorum ama çevremden zayıflamışsın sözlerini çok duyuyorum.delikafaduldenetkili arkadaşlar pes etmeyina.s.tam gaz devam:teytey:a.s.

Bir kere en başta iştahınızı azaltıyor,Mide hazımsızlığını gideriyor,bağırsakları çalıştırıyor,cildi nemlendiriyor ve yağları gerçekten eritiyor.Daha ne olsun:sm_cool:

ben de bu karışımı yaklaşık 2 yıldır zaman zaman içiyorum bayanlar. diyet yaptığım dönemde çok yardımcı oluyor. hakkatten sıkılaştırıyor, yüzüğümden anlıyorum. ama önceden wc sorunuma yardım ederdi, artık alıştım heralde bişey farketmiyor :bbo:

3 gün oldu basliyali.. burayi okudukca hevesim cogaliyo.. bismillah insallah bende dogal sekilde faydasini görürüm

bende bu gün basladım eşimle birliikte
yanlız herkes farklı söylüyor ac mı toktu:uhm:
sabah mı öğlen mi akşam mı yada yatmadan öncemi :uhm:
sonuc alanlar bilgi verirse sevinirim

Ben her yemekten sonra içiyorum
Yemekten önce denemiştim ama midem acayip bulandı
Ve midemde çok yanma hissettim
Yemekten sonra denediğimde ise hazımsızlığı giderdi a.s

ben 3 gündür lahana suyu içiyordum.
bıu sabah soğan suyunuda ekledim listeye
akşam elma sirkesi alıp hemen bunuda deniycem
artı çok sıkı diyet yapıyorum
umarım şu kilolar hemen gider
sonuçları buradan paylaşırım:sm_cool::sm_cool:

ben 3 gündür lahana suyu içiyordum.
bıu sabah soğan suyunuda ekledim listeye
akşam elma sirkesi alıp hemen bunuda deniycem
artı çok sıkı diyet yapıyorum
umarım şu kilolar hemen gider
sonuçları buradan paylaşırım:sm_cool::sm_cool:

canım nasıl içiyosun lahana suyunu yaaa :bbo: ben imkansız içemiyorum :çok üzgünüm: keşke içebilsem. tebrikler valla. ama elma sirkesi + bal karışımını kesinlikle tavsiye ederim.

bir tek zayıflamak icin değil mesela benim mide reflü sorunumu cözdü. bu karışım sayesinde artık rahat rahat oruc tutabiliyorum.

ben kahvaltıdan hemen önce iciyorum, üzerine de kahvaltı edince midem yanmıyor :1rolleyes:

BENDE LAHANA SUYU SOĞAN SUYU VE DıYET SPOR DA kaydirigubbakcemile2 YAPIYORUM BENDE ELMA SıRKESıNE BASLAMK ıSTıYORUM HıÇ DENEMEDıM ONUDA DENEYECEGıM 7 AY ÖNCE DOGUM YAPTIM DOGUM KıLOSUNDA KURTULMAM GEREK BENDE BıR HAFTADA 2 KıLO VERDıM kaydirigubbakcemile3

burnumu tutup içiyorum canım:roflol:felaket bir tadı var.dün az kalsın kusacaktım ama azimliyimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
demek bir kaç yöntemi bir arada yapan var.
bir zararı omaz degilmi bünyeme.neticede hepsi doğal şeylerhihoyyythihoyyyt

daisybaby nasıl verdin 2 kiloyu.
bende belki vermişimdir diyetimin ve lahana suyumun 3.soğan suyumun 1 çgünü ama tartılmıycam.
inşallah bir hafta sonra kilo vermiş olurum:teytey::teytey:
4 gün sonra tartılcam:dance::dance::dance:

burnumu tutup içiyorum canım:roflol:felaket bir tadı var.dün az kalsın kusacaktım ama azimliyimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
demek bir kaç yöntemi bir arada yapan var.
bir zararı omaz degilmi bünyeme.neticede hepsi doğal şeylerhihoyyythihoyyyt

biz diğer topikte ne diyoruz sen burada ne diyorsun :mymeka:
iç anacım iç
sonra metabolizmam bozuldu diye ağlama ama :1closedeyes:

canım en güzeli yatmadan önce 1 bardak içmek
sirke çok da faydalı değil, fazlası kemik erimesi yapıyor
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı bal ekleyip yatmadan önce hüpletmeni öneririm süprizzzzz

daisybaby nasıl verdin 2 kiloyu.
bende belki vermişimdir diyetimin ve lahana suyumun 3.soğan suyumun 1 çgünü ama tartılmıycam.
inşallah bir hafta sonra kilo vermiş olurum:teytey::teytey:
4 gün sonra tartılcam:dance::dance::dance:

CNM BEN 2 BARDAK LAHANA SUYUNU ARTI 1 BARDAK SOĞAN SUYU ıÇTıM :içelim: ARTI YEMEKLER AZ YEDıM YAGSIZ TUTSUZ SEKERSıZ SEKER OLARAK SADECE CAYDAN KUPAYA 1 KESME SEKER KULLANDIM AMA SOĞAN SUYU COK TOK TUTUYOR BENı HELE KAYNAMIS SOGANI YıYıNCE DAHA TOK TUTTU SAUNALI SOTUMU GıYıP EN AZ YARIM SAAT SPORkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt YAPTIM HAFTA 2 KıLO VERMıŞıM 2 CM BEL CEVRESı BASEN KALCA ıNCELMıS AMA BELıM SÜPER ıNCELMıŞ TAM 6 CM :dance: ıNANAILMAZ BıRSEY BEN DAHA FAZLA BEKLıYORDUM ÖZEL GÜNDE OLDUGUM ıÇıN FARKLI RAKAM GÖSTERDı benneyaptımki

bende sıkı diyet yapıyorum.
günü domates salatalıkla geçiştiriyorum
kardeşim az evvel peynirli makarna ye dedi.sıfır yağ tabii.yaptım yedim.yanlış bir şey yapmadım inşallahkafamçokkarıştı

Back